Aspirante optimiste > 20 (338)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

adina,asa este si mai bine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

mai Iulia, am luat un an si ceva AC si am vrut sa vad dc se regleaza singurel dupa..si acum sunt in aceasta perioada.dar nah..adrenalina la maximcu intarzierile

dupa ce vine acest ciclu clar vreau sa ma reglez altfel daca natural nu merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Multumesc de intrebare anidaz,bine.Mai anidaz ,hai ca ma iau de tine.Mergi sa dai banii in vant cand costa mai putin un test.Mergi la farmacie si procura un test femina si ucide testul . .Zau asa,mie imi tremurau picioarele si mainele cand mi l-am facut,dar mi-am zis "ei la naiba sunt o curajoasa,si daca este negativ asta e".Mai avem o viata in fata.Fetele eu stiu ca ne incurajam una pe alta,dar cred ca devenim paranoice.Incepusem sa cred ca nu pot sa fac copii ,ca sigur am probleme.Hai zau asa,citim prea multe pe forumuri.Asa ca Anidaz ,mergi maine dimineata la baie si fa testul,apoi vezi tu ce este de facut.

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Multumesc Oana si Rallu pt lamuriri... . Stiam asta despre AC dar ma gandeam ca fiind vorba de tratament sunt...altceva..ma rog..nici doc mea nu este prea comunicativa...in fine. Ma bucur ca am inteles. Oana ...cu chistul ce s-a intamplat? A disparut? Este ok acum? Ce AC ai luat pt el?

Moni

http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

io cred ca-l iau de luna asta la program ca pana acum faceam cand aveam chef...destul de des oricum ..da deja luna asta la 2 zile clar..

ce metoda ?? vreau fetita.!!!!!!!!!! si baiat!!!!!!11
vreu 2

haideti sa va zic o chestie. acum 2 ani a fost la munte cu mai multi prieteni si una din tipe afacut la toate fetele testul cu verghieta. si la toata lumea ba unu' ba doi, ba fete, ba baieti...si la mine s-a oprit instant. nu a aratat nici unul. de aia sunt eu speriata si suparata..ca mai si cred in prostiile astea...
si azi..stateam eu la birou si mi-am zis sa imi fac eu cu verghieta mea..si mi-a iesit un baiat si o fata..m-am bucurat ca macar a aratat ceva...da' ma gandesc sa nu fi fost vreun semn atunci..

si mie mi-a facut o fosta colega de facultate si gjhici ce a iesit???????????????????????????????????

5 bucatele....primul baiat....3 baieti si o fata....da cand?????????????

55555

Poze noi cu nepotica
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Lalala ,fi antena la ce iti povesteste fata.Am luat la inceputurile vitii mele sexuale,Ac cu anii.Intr-o zi mi-am spus gata.Si ce crezi ,nu imi mai venea.Ac tocmai asta face,inhiba ovarele.Le adoarme cumva.Asa ca eu nu sunt pentru Ac.Dupa vreo 3 luni de menopauza mi-au facut injectii cu progesteron ca sa-l provoace.Si uite asa luna de luna ma chinuiam sa il fac sa vina.Apoi am descoperit ceaiul de coada soricelului si mugurii de zmeur.Imi venea ceas la 30 de zile,pana cand m-am dus la medic si mi-a gasit chisturi(asta cu 3 ani in urma).Ce crezi ca mi-a dat,Duphaston.Dupa 2 luni de tratament am scapat de chisturi si am fost prevenita sa ma protejez ca pot ramane gravida cu acest Duphaston.Bun.Dupa ani merg la medica si spun ca vreau bebe.Tipa imi face un echo si imi spune aveti chisturi si trebuie tratate(mi-a dat utrogestan (varianta naturala a duphastonului).Dupa 2 luni curata ca lacrima.Mai tarziu am trecut pe Duphaston pentru ca faceam reactie adversa la utrogestan.Si uite astazi am rezultatul.Am intalnit o tipa pe un alt forum careia i s-a prescris tot felul de AC pentru reglare menstra.Dupa doi ani de chin si laparo(de doua ori)ajunge in Germania si da peste o doctora care ii spune"draga dar ce iti faceau cu tratamentul asta?Tu vroiai un bebe sau te protejai?Ghici ce i-a prescris-Duphaston.Acum 3 zile a nascut o fetita.

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

fetelor nu stiu ce e cu atatea tratamente da si eu vreau sa imi reglez ciclul.........................................
help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

si acum ultimele 4-5 luni nici cu dufaston nu mai imi venea...............asa ca............
tre sa scada prolactina....................apoi asteptammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Poze noi cu nepotica
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Nu ,nu,nu.Singurul care nu minte este bhcg chiar daca costa mai mult,iar de Femina nici nu vreau sa aud.Nu unul ci trei m-au mintit fiind clar pozitive in martie si nici macar nu a fost avort menstrual.Nu a fost nimic si bhcg-ul a fost cel care a spus adevarul.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla78 spune:

offff, fetelor ma apuca tremuratul cand citesc....daca nu imi vine si fac testul si sunt pregnant sar in sus de bucurie, daca nu's gravidutza atunci mai dai o raita pe la ginecolog sa-mi faca un eco sa fiu si eu curata ca lacrima, ca tot apar chistii astia ovarieni, oare vreodata se poate scapa de ei ????

apropo am ovarul stang mai jos, are ceva ? ca la eco a zis ca nuuuuu , n-are nimic dar

Imi doresc un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla78 spune:

Oare daca nu am ramas pana acuma, la 30 ani fara 3 luni , exista sperante si pt. mine, oare ma pazeste cineva sus acolo si pe mine ?

Imi doresc un

Mergi la inceput