caut un spital unde se fac operatii la coloana
va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat,o informatie ,orice....socrul meu a cazut de pe schela,aproximativ de la etajul 1.asta s-a intamplat sambata dupa-masa.la Iasi la spitalul de neurochirurgie i s-a dat diagnosticul fr.luxatie c5-c6 sdr.de transsectiune medulara tetraplegie,nu ni s-a dat nici 1% sanse de supravietuire...el este foarte lucid,vorbeste cu noi,mananca...ieri i-au scos toate aparatele ce ii monitorizau starea de sanatate,de ce ...nu stiu.ne-ar interesa un spital din cluj,timisoara,arad nu conteaza..la Iasi nu vor sa il opereze si nu suntem cu inima impacata ca nu am incercat tot ce e omeneste posibil...pe internet nu am gasit mai nimic in legatura cu acest diagnostic,nu am mai avut vreun caz asemanator in familie si nu stim cum putem lua legatura cu un spital,un medic dispus sa incerce ceva pt acest om care are doar 51 ani...noi il vrem in continuare langa noi,e clar ca va ramane infirm dar la spitalul din Iasi deja au renuntat la lupta...deci omul asta sta fata in fata cu moartea,perfect lucid,mai are puterea sa si glumeasca si noi suntem inebuniti de durere..........el e viu dar mort dupa spusele medicilor.i-au scos monitorul cardiac,cel de temperatura tot.....va multumesc pt tot si sanatate tuturor
david
Raspunsuri
miki68 spune:
Anka, imi pare rau de necazul socrului tau. In Iasi mai este si Spitalul de recuperare care are serviciu de chirurgie ortopedica reparatorie si neurologie. Sanatate!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ellej spune:
La Bucuresti nu-l puteti duce? Stiu ca la Municipal si la fostul spital 9 sunt neurochirurgi foarte buni.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
ANKA-iasi spune:
multumesc fetelor,daca ar fi dupa noi l-am duce si la Bucuresti,nici nu am intrebat daca este transportabil ,asa de zapaciti suntem.o sa caut un nr de tel de la municipal sa vb cu ei ,bine ca stiu unde...asa nici nu stiam la ce spitale sa caut,pana nu te loveste asa un necaz ...nu poti fi informat.am inteles ca astazi se prezinta mai bine in ceea ce priveste plamanii,respira foarte greu pana acum.rugaciunile noastre nu au fost in zadar.
acum inteleg pe deplin toate fetele care au probleme si aici pe forum gasesc incurajare si sprijin.va multumesc inca o data pt gandurile bune
david
ANKA-iasi spune:
miki,am sunat la recuperare si o doamna foarte amabila mi-a explicat ca,daca ar fi fost deja operat,il puteam duce.a zis ca la ei nu se opereaza,dar directorul sectiei de neurologie e un om de milioane si atat cat ma poate ajuta,o va face.e destul sa imi dea un nume,o locatie ,un sfat ...nu era acum la spital,dar il voi suna mai tarziu.inca mai speram...
david
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANKA-iasi miki,am sunat la recuperare si o doamna foarte amabila mi-a explicat ca,daca ar fi fost deja operat,il puteam duce.a zis ca la ei nu se opereaza,dar directorul sectiei de neurologie e un om de milioane si atat cat ma poate ajuta,o va face.e destul sa imi dea un nume,o locatie ,un sfat ...nu era acum la spital,dar il voi suna mai tarziu.inca mai speram... david |
Doamne ajuta!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
aka spune:
incearca sa iei legatura cu unul din medicii din sectia de neurochirurgie II de la sp. baltazar arsenii din bucuresti. daca te ajuta cu ceva ii gasesti www.bagdasar-arseni.ro/neurochirurgie%20spinala.htm" target="_blank">aici.
noi il stim pe dr. gorgan mircea dar e la alta sectie. multa sanatate ii dorim.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
ANKA-iasi spune:
am vorbit la bagdasar,nu se pot pronunta pana nu vad pacientul,apoi daca este cazul si merita incercata operatia,se face programare care poate fi si peste 2 luni.eu credeam ca,dupa accident,cu cat mai repede se opereaza,cu atat mai bine.au spus ca sunt cazuri in care,cu repaos prelungit,se retrage maduva de la sine...nu stiu cate sunt!?!?poate 2% ideea este ca el acum nu e transportabil,mai asteptam...ieri a zis ca ii este frig la picioare,a simtit poseta soacra-mii pe piciorul lui,eu cred ca e un semn bun daca simte ceva cat de cat.....Dumnezeu e mare
david
ANKA-iasi spune:
rog moderatorii sa inchida sau sa mute subiectul,nu stiu exact cum se procedeaza...va multumesc
david