Frotiu cervico-vaginal

Frotiu cervico-vaginal | Autor: dorinutza82

Link direct la acest mesaj

Buna,
Pentru ca nu am primit o explicatie de la dr care mi-a dat rezultatul la frotiul pe care mi l-a facut la controlul de 6 sapt de la nastere, sper din tot sufletul sa gasesc un raspuns la cei care au idee ce inseamna concluziile de pe bilet, si anume:
" prezente polimorfonucleare, rare hematii". dr mi-a spus ca nu e deloc ok si ca imi va face o colposcopie peste cateva luni, dar nu mi-a spus si de ce nu e ok......nu e un dr. comunicativ.... Frotiul a iesit de clasa III si mi-a spus ca trebuia sa fie de clasa II ca sa fie bine....
Va rog mult sa ma ajutati, poate ca a mai avut cineva un rezultat de acest gen.

Dorinutza82 -mami din 14 mai 2008 cu bb Stefan, frumos foc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Inseamna ca exista niste modificari celulare atipice la nivelul colului; trebuie investigatii suplimentare si o sa vedeti despre ce e vorba exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

ai facut analiza la 6 sapt, ai spus

Dupa nastere normala asa iese rezultatul, modificat, gradul 3. Celulele de pe col au suferit modificari. Totul este ok, daca refaci analiza cam la 6-8 luni de la nastere. Nu te ingrijora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Va multumesc mult pt raspunsuri! Deocamdata fac 5 luni pe 14, deci mai astept.....Nu stiu insa daca sa repet dupa 6 luni un Papanicolau sau sa fac o colposcopie cum mi-a recomandat medicul in urma rezultatului de la frotiu....
De curand am avut si scurgeri uratele, galbui, destul de abundente....m-au tinut cam o luna, apoi mi-a venit CM si acum astept sa vad daca le am in continuare...
M-am spalat de cateva ori cu ceai de coada soricelului, am auzit ca ar fi indicat cand ai scurgeri din acestea, nu stiu insa care e natura lor.....

Dorinutza82 -mami din 14 mai 2008 cu bb Stefan, frumos foc

Mergi la inceput