De la ce varsta poate fi deparazitata o pisica?
De la ce varsta poate fi deparazitat un pui de pisica? Pisica mama a fost deparazitata cu solutie din fiola (nu este pisica noastra, a bunicilor) dar puricii s-au transferat pe pui. Cei de la farmacia veterinara ne-au spus ca nu se poate deparazita si pisoiul cu solutie pentru ca este prea mic si poate muri.
Ce solutii am putea gasi atunci pentru pisoi?
www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii
Raspunsuri
Ancuta-Maria spune:
Exista "treburi" speciale pt puiuti. Eu am luat de la veterinar un praf pt puiuti... se aplica pe blanita si se da cu mana ... purecii mor instantaneu. Din pacate nu stiu firma.
-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)
miki68 spune:
Pisicul meu mai mic (Bamboocha) avea in jur de 3 saptamani atunci cand l-a gasit sotul meu. Avea atat de multi purici (si in ochi!), incat primul lucru pe care l-am facut inainte de a-l lua in casa, a fost sa-l duc la vet pt. deparazitare. L-a dat cu Frontline si pana acasa au murit mare parte din purici, iar pana seara deja nu mai avea nici unul (l-am periat si au cazut toti). Acu' (are deja 3 ani) e bine-mersi dupa cum se poate vedea si din poze.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
grodear spune:
Cel mai bine este sa intrebi un medic veterinar. Ideea este ca trbuie sa iei un produs care sa nu fie toxic pentru respectivul pisoi (si spun asta pentru ca aici conteaza varsta la care se face deparazitarea foarte mult). In mod normal, prima deparazitare cu Frontline se face dupa 3 luni, eu asa stiu.
Succes!
Ralu- mamica de fetita superba!!!
principe spune:
o picatura de Frontline pusa dupa ceafa.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
mcm spune:
Pana la urma o sa deparazitam pisica la 3 luni.
www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii
erinula spune:
deparazitarea externa se poate face cu pudra bolfo ( este mai putin toxica si e foarte bine tolerata de pui) ;dupa 3 luni se poate aplica pipeta frontline sau chestii similare.in cazul dvs,este riscanta aceasta solutie,pt ca pisica mama poate linge puii insistent si se poate intoxica.
deparazitarea interna se poate face incepand cu 1 luna;dar e de preferat sa folositi produse mai "light" ,gen drontal puppy,special conceput pt pui;multa sanatate.