Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (298)
Raspunsuri - Pagina 16
Biancas spune:
Mie imi pica ochii in gura de somn...
Am vb cu copiii mei, au fost afara cu bicicletele, le-a facut bunicul pizza, Dani a facut pipi afara "ca barbatii" (adica din picioare) si cam asa s-au distrat ei azi. Eu am invatat ceva...aplicatii ca de teorie inca nu am chef.
Silvi, am trimis in mail. Sunt curioasa Jean la ce rezultat ajunge. La Nelu i-a fost lene sa o faca si a dat-o la o prietena sa o rezolve
, de aici am rezultatele si de la inca 2 pers.
Maraki, interesant pestele ala..i-a crescut ceva acolo
. De cand va merge Angelo la gradi? Nu stiam ![]()
Ioana cred ca chefuieste de zor 
Maine chefuieste Miha
, ea are 2 motive...si ziua ei si noul servici
. La Multi Ani in avans pt maine, sa fii fericita si sanatoasa 

.
Cosmi, gata cumparaturile?
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
merge din 2009 septembrie ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Neatza buna la 
Am un somn in mine....aseara pe la 23.30 s-a luat curentul...si a revenit pe la 1.30
. Binenteles ca in tot acest timp nu am putut dormi, eram si singura acasa...era intuneric peste tot...
Miha

Gabi

Maraki ooo numai de la anul va merge...de ce il dai atat de tarziu? De ce nu l-ai dat de anul asta?
Sunt prin zona...muncesc...mi-e somn....., dorm in picioare
. Cred ca simt lipsa concediului de odihna pe care nu l-am avut. Concediu a fost asa pe parti si ala pt plecat hai-hui nu pt odihna. Si d ecateva zile doar la ore dinasta cu 1 ma culc...deja simt.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
T_Ioana spune:
Buna dimineata dragelor!
In primul rand:
La multi ani Miha! 
La multi ani Gabi! 
Va multumesc tuturor din suflet pentru urarile facute ieri, sunteti niste doamne foarte dragute
!
M-a sunat si Cristina si m-a rugat sa transmit pe forum ca ne citeste din umbra
dar ca de cateva zile are tastatura defecta asa ca nu poate posta.
Eu m-am chefuit o gramada ieri desi eram franta dupa nunta de sumbata si dupa "pe-nturnatea" de duminica. Am facut un mic chef la birou, nu mare filozofie dar am avut ceva racoritoare, dulciuri, vin si pizza. Colegii mei au fost de milioane si mi-au luat super cadouri. Am primit un aranjament floral de mare efect, bomboane de ciocolata, farduri de ochi L'oreal si un parfum...Versace Woman http://www.parfumeria.ro/parfumuri-femei/versace/woman-eau-de-parfum-spray-a. Este minunat, e dulce si fin, floral...sunt tare incantata.
De la sotul meu drag am primit sambata cadoul, ca mi-a luat un inel care se asorta cu tinuta de la nunta si a zis sa profit de ocazie sa-l afisez
si evident, mi-a luat si Emporio Armani Night
(am vazut ca se intreba Bianca daca l-am primit)
Acasa am avut musafiri pana la 23.30, a fost frumos dar obositor iar pe la 2 m-am trezit cu o durere de cap si nu stiam de ce........din cauza florilor. Aveam vreo 3 buchete cu crini si desi erau in alta camera usa era deschisa de la dormitor si mirosea in toata casa.
La nunta a fost frumos dar obositor....ce inseamna varsta
, deja o noapte nedormita se simte.... Am ajuns de la nunta la 5 dimineata, am dormit 4 ore si dupa aia s-a prezentat tanti cu Razvan care era in mare forma si nu a vrut sa doarma d epranz asa ca am murit de somn pe langa el. Duminica la 4 am plecat iar la tara ca era musai sa participam la cheful care se face dupa nunta cu neamurile si apropiatii (la noi se spune "pe-nturnatea", in alte zone "spalacenie"). Duminica l-am luat si pe Razvan care s-a distrat de minune, aumblat numai dupa cumnatu-meu, numai gura lui se auzea, tot "Nicu! Nicu!", cred ca l-a stresat pe bietul mire
....in schimb pe mireasa nu a vrut nici macar sa o lase sa-l pupe (stie copilul ceva....)
Nunta a fost frumoasa, foarte bine pregatita, macare multa si exceptionala singura problema a fost ca socru-meu si sotia lui erau extrem de suparati! Am inteles ca a inceput cumnata-mea sa faca niste figuri de numa, nu a vrut sa se faca nimik decat cum a zis ea, urla acolo la toata lumea, a fost rea si rasfatata si astia erau distrusi! Iar cel mai greu mi-a fost sa-l vad pe cumnatu-meu tinut in halul ala sub papuc, nici la pipi nu cred ca merge fara sa-i dea voie Ioana. Si era un golanas si un independent, nu misca nici o fata in fata lui. De multe ori imi era mila de Ioana cand vedeam cum se poarta cu ea si cate i-a inghitit in 6 ani de relatie iar cu 1 luna inainte de nunta a scos coltii fata si si-a dat arama pe fata!
Important e sa fie ei fericiti (sper si imi doresc din tot sufletul) iar faptul ca stau singuri in Baia-Mare va fi o chestie buna ca macar nu pot spune ca isi baga parintii coada!
Trimit mesajul ca e al doilea pe care-l scriu.....primul s-a duuuussss![]()
Ioana [/red] si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"[/b][/i]
cosmi1975 spune:
neata gagici si la multi ani sarbatoritelor
eu pe aici fac curat...arunc tot ce cred ca nu mai folosesc
un geamnatan mare cu haine numai de ale mele deocamdata...o gramada de farduri rujuri si altele mi s apus pata rau 
TIOANA ma bucur ca te ai distrat si ca ai primit cadouri e sufletul tau...cat despre cumnata....stie ea ce stie
GIOVA daca nu te multumete salariul si nu te plictisesti acasa lasa eu zic ca nici nu tb sa ti para rau
BIANCA am facut ieri cumparaturi am luat toate rechizitele si un scaun nou ptr birou ca celalalt era cam subred iar asta e ffff comod si usor de curatat ca nu i din stofa
ghiozdan are fata si o palarie asortata la el...de fapt e o geanta asa de umar cu o tipa din desene animate sau serial ...habar n am
MARAKI asa deci mergem la anul la gradii impreuna
azi o sa incerc sa pun ceva poze din frumoasa vacanta
Giova spune:
Gabi si Miha
multa sanatate si fericire alaturi de familia minunata pe care o aveti!!!

Salutare din Banat!!!!
Azi dim. cand am ajuns la gradi, am vazut ca s-au apucat de zugravit. asa ca s-au mutat cu totul la etaj, in dormitoare. Pe Marco l-a preluat educatoarea, iar dir. m-a intrebat daca vreau sa vad dormitorul piticului. si uite asa am vizitat toata gradinita, mi-a aratat materialele didactice, jucariile, patutul spiridusului, apoi a deschis usa unde erau toti copiii ca sa-l vad pe pitic: Era la o masuta desena, el singurel
.
am fost asa de lasa...ca in cele cateva minute cat am fost singure nu i-am zis ca nu accept postul
. parca imi e asa de greu...daca nu ne cunosteam ii spuneam pe loc, dar asa...of.....oricum sapt. asta trebuie sa-i zic, si cat mai repede, sa nu se bazeze pe mine.
pe urma la fitness, la dus si imediat plec cu Clau sa luam camasa, cravata, pantofi.
Ioana ma bucur ca ai avut o zi frumoasa, ca te-ai distrat bine si ca ai primit cadouri frumoase.
cine stie de ce se poarta cumnata asa, poate site ea ce stie....
Cosmi bine ca ai terminat cu cumparaturile, spor la triat haine.
Noi vrem sa schimbam mobila la marco in camera, dar asta dupa ce terminam cu nunta. Poate gasim ceva frumos si ieftin in Ungaria. vreau sa iau si un covor in locul mochetei, banda si desenele cu Winnie le mai lasam, ca prea ar trebui sa schimb tot: perdea, candelabru...ca sunt toate cu ursuletul Pooh.
Bianca spor la invatat, ce bine ca ai liniste si copii sunt pe maini bune.
Maraki bine ca l-ai inscris pe Angelos. cum este, mananca mai bine?
Silvia nasol rau cu sist. asta. saracutii de ei, sa nu doarma ei la pranz, sunt asa de mici...nu stiu daca mi-ar conveni sistemul asta. dar daca as fii acolo si nu as avea alta solutie....
o zi buna sa aveti
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
silvi_2005 spune:
La multi ani Miha si Gaby sanatate si tot ce va doriti voi !!!! 
Scriu in graba ca asta mic vad ca agolit doua sertarase si le umple cu masinute acum 
Giova si mie mi se pare obositor programul de aceea nu m-as grabi asa de tare cu pogramul asta lung la gradi.
Maraki scuze ca am sarit faza cu pestele, am cititi asa cum am zis in mare graba. O sa il intreb pe Jean dar nu stiu daca stie ca ei au sectie speciala de copilasi unde sunt cei specializati pe chestii de pediatrie, eventual o sa ii zic sa intrebe cum fac aici.Foarte bine ca il duci pe Angelo la gradi, el se trezeste de dimineata? Cum stati cu mancatul?
Bianca ti-am pus pe mail raspunsul.
Ioana super frumoase cadouri ai primit si te-ai sarbatorit frulos, bravo 
Fug ca asta mic imi devasteaza casa
nu pot sa fac mare lucru de el. In we vine ceva coleg de-al lui Jean care a lucrat aici si acum e la Paris in vizita, cu baietelul lui sa se joace cu Alain, parca vad ca nu o sa apuc sa fac nimic de al meu pitic.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
maraki spune:
Hello,
Aoleooo cata treaba am maine la restauranttttt
Vine RTL-ul

M-au sunat italienii sa fie luna maine
Ma miram eu dimineata cand am vazut ca au cumparat niste ghivece cu flori atat de frumoase
Sigur mai cumpara cate ceva si astazi
Miha si Gabi La multi ani Doamnelor

Multa sanatate, impliniri si tot ce va doriti alaturi de familie 

Silvie al meu copil inca mai doarme pana pe la 9.30-10.00
Mai are 1 an pana incepe gradinita.Sant bucuroasa ca a inceput sa manance foarte bine de o sapt.![]()
revin, trebuie sa vina de afara...
Asteryyyyy, cumpara o tastatura 
Irino ai gasit electrician???
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
am rezolvat cu camasa si cravata. pantofi mai cautam
.
azi ii zic si vara-mii sa-mi comande trandafiri roz pt. buchet, modelul buchetului il duc eu sapt. viitoare.
la noi s-au scumpit vinetele. azi am luat vinete cu 2 lei si nu sunt cine stie ce. alea mari si frumoase sunt 3 lei. Nu stiu daca a apucat mama sa-mi coaca si mie, nici nu am intrebat-o azi, ca deja iau apucat emotiile.....matusi-mea imi pune intrebari la chestii pe care le-am discutat cu vara-mea...of...incepe agitatia. Merg si eu mai repede in Alba si ma vor contamina si pe mine.
Silvia e mai bine asa, cat poti nu-l baga la un astfel de program. e criminal pt. ei.
sa ai spor in ceea ce faci si sa se inteleaga bine Alain cu musafirul.
Maraki deci maine vine RTL. ai de lucru nu gluma, sa faci luna restaurantul
.
Ma bucur ca a inceput Angelos sa manance bine, sa-l tina cat mai mult.
imediat iesim afara, mai am o vanata de curata si gata. in parc cu noi, daca tot e cald si bine...profitam.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
asteryaro spune:
Buna dimineata.
La multi ani lui Robert de Maraki, sa fii sanatos si mult noroc sa ai!
La multi ani, Miha si Gabi, multa sanatate si fericire sa aveti!
Precum stiti, mi-a crapat tastatura, nu cunosc motivele, cert este ca nu ma indur de ea, este una wireless si ma impacam super cu ea. Acuma scriu cu aia veche pe care am repatriat-o, dar vad ca nici asta nu raspunde la toate comenzile, tastele numerice din stanga nu functioneaza. Si cu ocazia asta am aflat si despre tastatura virtuala, fff buna la nevoie...
Razvan este bine, indraznesc sa spun ca este intr-o continua schimbare, ceea ce este nemaipomenit! Ne straduim cu ABA, cu homeopatele, si se pare ca incepem sa avem ceva rezultate. Altceva imbucurator - a mai scazut in greutate, burtica aia de pensionar a disparut... si eu ma bucur tare.
Maraki, excelent ca Angelo a inceput sa pape. Sa nu-ti fie frica de EEG, si nici de faptul ca il va adormi, important este sa iasa bine, cu cat este mai in repaus si linistit copilasul, cu atat rezultatul este mai concludent. Tin pumnii sa iasa bine, si cu RTL-ul la fel,
.
Maine mergem la party la Sorin, prietenul nostru, abia astept, vor veni si clowni, wow!!!
Eu... sunt mai bine, mai optimista, sper sa nu ma paraseasca acest optimism prea curand, mergem zilnic in parc, de unde plecam fara scandal, si Razvan nu mai fuge de langa mine... n-aveti cum sa stiti cum este, dar nici nu va doresc.
Acum, de exemplu, sta si "povesteste" pe cartile lui colorate, cea mai des intalnita consoana este "D". Cu suzeta in gura, e fain tare, nu mai reusesc sa le ascund bine suzetele astea...
Deocamdata, cam atat despre noi, sigur am uitat ceva, pe la 10 iesim afara.
O sa pun poze noi de zilele astea, in asteryaro1.
Numai bine tuturor, si mai revin eu curand.
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1