Format dvd?

Format dvd? | Autor: strumfi2004

Link direct la acest mesaj

Desenele animate ale copiilor imprimate pe dvd le vizualizam la calculator folosind bs player. Aceleasi dvd-uri insa nu sunt recunoscute de dvd player. Ma gandesc ca e vorba de formatul de imprimare (folosesc nero). Ma poate lamuri cineva? Si asta inseamna cumva ca trebuie sa imprim din nou toate filmele pe alte dvd-uri?

Multumesc anticipat!

Gratiela, Maria si Stefan

www.youtube.com/watch?v=LfYAfqDYQbo" target="_blank">Crede in ochii copilului tau!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Eu trag filmele pe cd-uri tot cu Nero si le recunoaste...am dvd player care citeste si formatul avi, nu stiu ce sa zic la tine...poate intra vreun cunoscator si cu ocazia asta imi spun si eu off-ul la tine pe subiect Filmuletele din camera digitala, le trag pe cd-uri si nu au sonor in dvd player. Care e cauza si ce pot face?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Eu trag filmele pe cd-uri tot cu Nero si le recunoaste...am dvd player care citeste si formatul avi, nu stiu ce sa zic la tine...poate intra vreun cunoscator si cu ocazia asta imi spun si eu off-ul la tine pe subiect Filmuletele din camera digitala, le trag pe cd-uri si nu au sonor in dvd player. Care e cauza si ce pot face?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

@strumfi
banuiesc ca ai desenele in format avi iar dvd playerul nu stie de avi(DivX)

@maraki
sunt convins ca nu ai codecul audio necesar.sfatul meu e sa folosesti www.gomlab.com/eng/" target="_blank">GOM player care iti spune exact daca ai sau nu codecul instalat si te duce la sursa de instalare.are si alte avantaje : vine cu codecuri preinstalate deci nu mai ai nevoie de nici un codec pack pt a viziona ceva.e free si este excelent.eu il folosesc de vreo1 an jumate si sunt super multumit.

ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.

Mergi la inceput

espiritu dar nu ma pricep cu codecurile....intr.-adevar dvd-ul scrie ca nu recunoaste codecul audio dar stai sa iti explic: eu le vad cu sonor pe computer, doar cadn trag cd-urile nu se aud pe dvd la tv.....deci eu ce fac cu ce mi.ai dat tu? cd-urile le trag cu nero expres....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maraki

espiritu dar nu ma pricep cu codecurile....intr.-adevar dvd-ul scrie ca nu recunoaste codecul audio dar stai sa iti explic: eu le vad cu sonor pe computer, doar cadn trag cd-urile nu se aud pe dvd la tv.....deci eu ce fac cu ce mi.ai dat tu? cd-urile le trag cu nero expres....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

nu ai ce face cu ce ti-am dat eu.eu am crezut ca pe pc nu ai sunet.incearca sa le faci dvd cu nero.nu numai sa le scrii pe un dvd sa le faci in format dvd sau vcd sau svcd.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Espiritu, da, in format avi le am si am banuit si eu ca nu le recunoaste playerul. dar ce fac? in ce format le fac? si cu ce program?

www.youtube.com/watch?v=LfYAfqDYQbo" target="_blank">Crede in ochii copilului tau!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumfi2004

Espiritu, da, in format avi le am si am banuit si eu ca nu le recunoaste playerul. dar ce fac? in ce format le fac? si cu ce program?

vezi raspunsul meu de mai sus.si o sa mearga.apoi astept o bere :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Espiritu, multumesc, dau si berea, numai sa rezolv : dvd-urile scrise cu nero in format avi sunt recunoscute de dvd playerul din pc, nu si de www.toysrus.co.uk/Product.aspx/TruOrFindUsing/TruAZOfBrands/TruFindUsingDisneyCars/962953" target="_blank">acesta. Inteleg ca ce ai recomandat mai sus este un alt player tot pt pc, nu? Dupa mine, trebuiesc scrise fie tot cu acesta (nero vision express am inteles?), fie cu alt progra, dar in alt format, nu?

Mergi la inceput

uite strumfi ceva simplu de folosit pt conversia AVI to DVD sau SVCD www.free-codecs.com/download/The_FilmMachine.htm" target="_blank">The Film Machine
rezultatul se arde cu Nero pe cd sau dvd in functie de marime.
e recomandat ca sa nu faceti aceste discuri multisession.

Mergi la inceput

mai bine iti cumperi un dvd player cu 30-50 euroi care sa poata citi si format avi. Ca sa convertesti din avi in svcd iti ia o gramada de ore Eu am asteptam la un film 15 ore Nu merita....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput