Aspirante optimiste > 20 (337)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Inca nu mi-a raspuns nimeni, asa ca revin si intreb: ati avut vreodata dureri in timp ce , inainte sau in timpul ovulatiei?

HELP, PLEASE! Nu stiu daca e normal sau nu.

Oana, in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

in timp ce nu ar trebui sa fie......
poate nu ai fost destul de excitata sau......habar nuam
cica sunt dureri ca si de ciclu...asemanator cand se elibereaza ovulul si cand e absorbit in trompe...da mai mult..................nu stiu sincer

dealtfel bine ai venit la noi

Poze noi cu nepotica
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

asa am zis si eu dragaica...de stiam cA atata tre sa lupt pt bb....nu ma protejam in viata mea...mai ales ce sotul a fost unicul.........nu era mai bine? apoi cand venea atunci venea, dar se pare ca in lumea de azi facem mai greu copii

Poze noi cu nepotica

Mergi la inceput

oana cnt da ce fel de dureri ai? cand te penetreaza la inceput, sau in timp ce faceti dragoste sau cum? sau cand intra mai adanc????????????
nu stiu..................sau asa in doua parti sau numa intr-o parte?????????????? pe mine cand ma doare is raacita la ocvare....saau ii zic sa o ia mai incet ca ma doare,.....deci................nu stiu ce sa iti mai spun,..................

Poze noi cu nepotica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Multumesc, Beatrice...Si bine (ca) v-am gasit!

E cam greu ca totul sa fie ca de obicei cand esti cu ochii pe ceas sa nu ratezi momentul in care se produce ovulatia, poate ai dreptate.

Pe de alta parte, am inteles ca durerile intr-o parte sau alta sunt normale atunci cand se elibereaza ovulul. Nici nu stiu cum sa descriu starea prin care am trecut: mai mult sacaiala decat durere, doar ca nu am mai simtit asa ceva pana acum si m-am speriat putin.

Raman, insa, aceeasi aspiranta optimista!

Oana, viitoare ... ca noi toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Buna fetele,multumesc din suflet pentru felicitari.Am trait o experienta pe care o va intrece doar nasterea copilului meu atunci cand va fi momentul.

Sa incep cu inceputul.
Cumnata mea trebuia sa nasca in 24 septembrie prin cezariana fiindca are uter deformat si bebe a fost prins cu capusorul in sus chiar sub sani ,iar din aceasta cauza nu s-ar mai fi intors.
Din motive pe care nu le cunoastem in noaptea de sambata ora 1.30 imi suna telefonul,de mai mare spaima,deja adormisem si era Ramo speriata care imi spune :Adina ce ma fac ca toata-s uda,m-am schimbat si din nou s-a umplut pijamaua.Era sa-mi sara inima din piept ,dar pentru ea m-am tinut tare si i-am spus ca i s-a rupt apa si sa nu mai stea pe ganduri sa-si sune medicul.
Ea la ideea sotului (cu care ulterior am tras o cearta zdravana)nu-si suna medicul ci pe mama soacra (asistenta pensionara la tbc-nici o legatura cu maternitatea)care desteapta foc ii spune sa se culce linistita ca o fi facut pe ea fiindca apar intai contractiile ,durerile si apoi se rupe apa.
Pe la 2 fara zece o sun eu sa vad ce-a spus doctorul,imi spune ea faza cu soacra de-mi vine sa-i inchid telefonul,o cert putin si-i spun ,bine ai facut pe tine dar acum de ce mai curge daca nu e apa.Brusc se lumineaza la minte(era speriata rau),plangea,si suna doctorul care o pofteste urgent la Arad sa o opereze.Era de garda un noroc fantastic ,fiindca azi a intrat in concediu.
Sa nu uit ,in tot acest timp eu parca eram bagata la 2,20v,tremuram si mi se uscase gura.A urmat in mare graba imbracarea si valea la socrii mei unde Ramo era deja in masina cu sotul ei si cealalta cumnata a mea.Am luat tot ce era de luat si am plecat spre Arad ,eu cu sotul ,ei in fata noastra.
Ajunsi acolo O ia in primire medicul,o consulta ,confirma ruperea membranelor dar ne spune ca e cam micut si s-ar putea...
Trec peste pregatirea graviduteisi ajung la operatie.A intrat in sala la ora 5,45 iar la ora 5 52 iese o sora care ne spune(am ramas doar eu si cumnatul):Veniti in fata liftului sa vedeti copilul.
Am avut o senzatie minunata ,dar am simtit ca mi se taie picioarele de emotie,pur si simplu nu am stiut in care parte e liftul desi ni s-a spus clar.Dupa cateva momente apare si minunea -Stefan -Alexandru-de 48 cm si 2300 g,invelit in paturite parea atat de firav si micut ca mi-au dat lacrimile instantaneu ,parca era al meu,mi s-a rupt sufletul cand ni s-a spus scurt si rapid ca are probleme respiratorii si cardiace,dar ca mama e bine.Am fost chemati la terapie intensiva cu scutece si sa ni se spuna mai multe dupa ce asteptam o ora.Parca a fost o vesnicie.Intre timp au scos-o si pe Ramo din sala si ocupandu-ma de ea am mai uitat.S-a trezit repede ,si a fost lucida in maxim o ora dupa ce a iesit din sala.
Am mers la micutul Ale si am primit vesti bunicele.Ise stabilizase temperatura,ii crescuse tensiunea si saturatia,in doar o ora s-au dublat toate.
De atunci merge tot mai mult inspre bine,iar Ramo s-a ridicat din pat la 7 ore dupa operatie si ieri deja l-a vazut ,a reusit sa mearga la el de trei ori ,iar azi deja are lapte ,se mulge si merge la programul de alaptat.Cred ca in cateva zile il va primi la san ,dar mai trebuie sa stea in incubator.
E cel mai cuminte copilas din acel salon,doarme si mananca,fara sa planga.Scanceste doar cand ii este foame.E un scump.

Acum sunt fericita posesoare a patru nepoti unul mai iubit ca altul,insa cu toate emotiile traite in aceste zile ,trebuie sa recunosc ca mi-ar fi placut sa le traiesc la nasterea nepotilor din partea surorii mele insa acest lucru nu a fost posibil si de aceea am trait la triplu aceste emotii ,fiindca mi-am imaginat ce as fi simtit daca as fi fost langa sora mea atunci cand minunile ei au venit pe lume.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

cu mare placereeeeeeeeeeeeeee

da vezi nu te stresa ca nu se prinde!!!!!!!!!!!!!!!!!1

seroissss
sa fii cea mai relaxata femeie di lume

si sa stai cu perna sub curuletzzzzzzzzz
si nu te speli 2 h

Poze noi cu nepotica

Mergi la inceput

anidaz super experienta
sa iti traiasca nepotelul ca noi i-am tot zis nepotica apoi.............sa fie cuminte si sanatoa sa nu aiba problemeeeeeeeeeeeeeeeeee
ai grija de ei!!!!!!!!!!!
vrem pozeeeeeeeeeee

Poze noi cu nepotica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla78 spune:

buna fetelor

M-am hotarat sa fac in bebe mic, imi doresc un copil din tot sufletul, n-am mai incercat sa fac pana acum, dar luna asta, acum cateva zile ne-am pus pe treaba serios am stat in pat la orizontala , nu m-am dus la baie sa ma spal etc.
din cate am citit se poate ramane din prima luna gravida , sunt un pic stresata pt. ca nu m-am gandit la posibilitatea asta de a avea un pui in burtica, dar totodata ma incanta ideea, poate o sa ma maturizeze.Sper sa raman din tot sufletul pt. iubesc copilasii la nebunie!

Astept sfaturi de la voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

O alta parte a faptului ca am avut ocazia sa stau ca apartinator in maternitate doua nopti si doua zile este mai adanc intiparita in minte .In aceste zile m-am intrebat de mii de ori daca as putea trece print-o nastere fie ea cezariana sau naturala.Raspunsul:de cate ori auzeam urletele scoase de gravidele care nasteau natural era NU.Dar cand se facea liniste era DA.
A fost infiorator,am plans la fiecare tipat,m-am ingrozit la fiecare urlet ,si Doamne cata parte am avut de ele.Parca atunci in noaptea aia s-au hotarat toti copiii sa vina pe lume.Cezariana dupa cezariana,nastere dupa nastere.
Ramo dormea linistita sub efectele calmantelor,la fel si cele doua colege de salon si atunci cand se trezeau ,scanceau usor de durere,dar venea asistenta si le facea calmant .
Am fost impotriva cezarienelor ,spuneam ca daca esti femeie trebuie sa nasti natural.Doamne cat am gresit.Suta la suta acum as opta pentru cezariana.
Sunt foarte sensibila la rani ,dar as suporta mult mai bine o taietura,decat sa trec prin chinurile prin care au trecut acele femei in acea noapte.Una a nascut o fetita de 4600 gr,s-a rupt toata si am crezut ca nu va reusi sa nasca,urletele ei mi-au ramas adanc infipte in memorie si nu-mi pot reveni.

Deci ,asta e ,simteam nevoia sa ma descarc din punctul acesta de vedere.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput