Aspirante optimiste > 20 (337)
Raspunsuri - Pagina 15
noname spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gessy buna din nou. am si eu o intrebare: la medlife, ce fel de spermograma au facut sotii vostri? intreb asta pentru ca am intrat pe site si am vazut ca exista spermograma, spermograma Ra si spermocultura. stiti voi care este diferenta? multam |
la sotul meu scrie spermograma
Vreau si eu sa fiu

Bb hai la mama!!!Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
lalala13 spune:
chiar asa gessy
am inteles rallu..asta chiar ca asa este...apropos de asteptare...eu inca astept z 37!!!!
si trebuie abstinenta cat timp inainte? si merge el de acasa cu gigeii sau ii lasa acolo direct?
stupid me...i know...dar daca nu stiu
....of macar de ar iesi bine...
Rallu spune:
Tot spermograma scrie si la noi.
Am preferat sa mearga el acolo si sa ...hmmm...intelegeti voi
pt. ca ni s-a parut complicat cu borcanelul...prea multe conditii ca sa zicem asa.
Trebuie abstinenta intre 2 si 5 zile si daca duceti borcanelul trebuie pastrat la temperatura corpului si dus la laborator in maxim 30 min.
Asta ne-a dat batai de cap...si daca nimeresti un ambuteiaj, daca e prea cald, prea frig...etc.
Am vrut un rezultat cat mai exact asa ca a donat acolo.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png
gessy spune:
am vorbit acum la medlife si spermograma se face la clinica din str. Grivita.
Pregatire: 4-5 zile fara sex, nu mananca ciocolata, mancare condimentata, nu bea alcool, sa nu fie racit, sa nu ia antibiotice.
Program: luni fara programare intre 7 - 8.30 cel tarziu, miercuri si vineri - cu programare.
Pentru analiza Prolactinei imi ia decat sange, nu-i asa?
Ar fi bine sa fac aceasta analiza inainte de a vorbi cu medicul meu ginecolog sau daca tot ma duc impreuna cu sotul sa profit de ocazie si sa fac aceasta analiza?
gessy spune:
fetele, cand voi ati facut analiza prolactina a trebuit sa respectati niste reguli? adica sa va pregatiti cu cateva zile inainte?
Rallu spune:
Nu. Mie doctorita nu mi-a zis de nici o regula in mod special.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
oanaiacovita spune:

toate fetele!
Is prin zona!
Noname,Ruxi pupiciiii...
Anidaz, felicitari matusico!
Gessy, da la prolactina trebuie sa respecti niste reguli:
-tre sa fii treaza cu cel putin 2 ore inainte de recoltare
- fara nici un pic de stres
- in noaptea de dinainte tre sa fi avut un somn linistit si odihnitor
Cam atat imi aduc aminte.E o analiza tare sensibila care poate fi influentata de stres si oboseala f mult.
Bafta!!!
Oana
Un vis am...un
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."
Rallu spune:
Aoleu Oana...deci sa zic saru-mana ca a iesit bine.
Eu sunt d'aia de s-a nascut stresata si de stres o sa si moara.
Intotdeauna am ceva de gandit, calculat, facut, re-facut, etc...unde mai pui ca am "talentul" fantastic sa-i bag in priza si pe toti de langa mine de zici ca in alta viata am fost comandant de osti![]()
.
Inca la analizele astea tin minte ca eram cu nervii prastie pt. ca de 2 ani mi se dereglase ciclul, si-mi intrase mie in cap ca numai prolactina poate fi de vina.
M-am dus la analize de mai aveam putin si-i dictam aleia si rezultatul.
lalala13 spune:
saru mana pt informatii
multumesc gessy ca eu inca nu avusesm timp....
cred ca o sa incercam pe luni...numa' ca al meu si fumeaza..da ma gandesc sa nu se abtina ca daca e ceva sa aiba sa vada si el ca e afectat de tigari ....eventual pe urma repetam fara tigari o luna!
bai fetelor in alta ordine de idei de ce ma doare burta...si ma inteapa ovarele...bine nu tare...dar am momente ..cateodata ca si cand as fi la cm!si ma oftic ca inca nu mi-a venit!
anidaz cand ai timp sa ne povestesti si noua ce s-a intamplat! sa-ti traisca nepotica si sper sa fie bine si ea si mamica ei(sora ta)...
ufff...da somnul asta chiar nu-mi da pace..mi se inchid ochii efectiv la birou..