Aspirante optimiste > 20 (337)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Buna dimineata, fetele!

Am fost aseara la doctor si am aflat noutati, care nu m-au incantat...
Am doua mioame uterine unul de 10/11 mm si unul de 6/9 mm.... Doctorul nu s-a aratat prea ingrijorat, dar eu abia am dormit azinoapte.
Voi ce stiti deapre asta? E motiv serios de ingrijorare?
Despre ovare mi-a scris pe fisa ca ambele prezinta numerosi folicui cu dimensiunea pana in 6 mm.... Asta oare ce mai inseamna???

Pup!

http://mt.lilypie.com/wZQCp3.png

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Multumesc pentru urari, Dana!

Povestea mea este cam asa: am 28 de ani, iar acum 3 ani am avut o cadere de calciu, magneziu si fier si mi s-a dereglat menstruatia. Medicul mi-a prescris atunci anticonceptionale ca sa imi regleze menstruatia si m-a asigurat ca daca vreau bb e de ajuns sa nu le mai iau si o sa fie ok.

Acum doi ani, eu si al meu sotior ne-am decis ca vrem bb. Nu am mai luat anticonceptionale, dar... nu mi-a mai venit nici menstruatia..

Asa ca de doi ani incoace m-am perindat pe la 3 ginecologi, am fost si la endocrinolog, insa toti au sfarsit prin a-mi spune ca totul e din cauza stresului si organismul o sa isi revina de la sine. Ca pentru moment nu pot ramane insarcinata, dar cu timpul toate se vor regla...

La inceputul anului am zis ca totusi nu pot sta asa si am mers la centrul de fertilitate de aici, din Sibiu. Cred ca numai Dumnezeu m-a indrumat spre medicul la care sunt acum si nici nu stiu cum pot sa ii multumesc. Toate tratamentele pe care le-am luat au dat rezultat, mi-a reaparut menstruatia, iar acum am facut injectii cu Menopur si ieri cea cu Pregnyl. Ieri la eco mi-a spus ca totul e in regula si ca zilele ce vor urma vor fi fertile...

De maine iau Duphaston, medicul era optimist ca o sa raman insarcinata, iar noi suntem MAI OPTIMISTI CA ORICAND !

...singura "problema" este ca am risc ridicat de sarcina multipla, motiv pentru care "ne-am hotarat" ca vrem doi copilasi: o fetita si un baietel!

PS: Scriam si in primul msg postat aici: de foarte multa vreme, de pe vremea cand nu eram deloc optimista, citeam acest forum si va admiram cum va ajutati reciproc. Ma bucur sincer ca existati si va doresc din tot sufletul ceea ce imi doresc si mie: bb, asa cum visam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Oana ma bucur ca totul este bine acum si tu ai un moral bun ...scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Inca ceva, Pregnyl-ul pur si simplu mi l-a dat doctorul la care sunt, pentru ca, asa cum am tot citit si aici, este criza mare in perioada aceasta de Pregyl...

Daca vreti, o sa ma interesez la farmaciile din Sibiu daca au pe stoc.

Oana

Mergi la inceput

Mai este cineva care a fost la clinica din Sibiu? Sau... mai este cineva din Sibiu?

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

neaaaaaaaaaatzzzzzzzzzaaaaaaa

hai oana hai menics sa fie cu 2 liniute....iulia a dat startul ...sa vedeti ce de gravidutze o sa fie aici..

Eu am redevenit optimista caci asa trebuie

Si eu am intarziere 2 zile..teste ba slab pozitive ba negative...dureri de burta de o saptamana si ceva....dar sunt sigura ca nu-s la purtator. Mi-am facut programare la medic, da' abia vinerea viitoare am gasit. poate o da domnu' sa-mi apara si mie uratii pana tunci . Ca doar daca am motiv nu-i poftesc...si cum m-am lamurit ca nu am..ii astept cu drag(hmm .... luna asta si gata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

neata si voua. Ma inscriu si eu la o cafea mare ca mor de somn. Aseara am picat ca secerata, iar azi in masina in drum spre serviciu am atipit de cateva ori. Bietul meu sot el s-a sacrificat pentru condus.

Iulia iti doresc multa sanatate si sa ai parte de o sarcina usoara si fara probleme.

Mergi la inceput

Anca, multumesc pentru incurajari!

Am citit povestea nasterii si am plans... Nu stiu cum este, dar stiu cu siguranta ca e minunat! Am vazut si pozele, este taaare dulce fetita ta si iti doresc tot binele din lume!

Stii, cand eram mica am gasit intr-o zi pe un cartonas de la o florarie scrise de mama mea momentele pe care le-ai descris si tu. Cred ca aveam vreo 12-14 ani maxim, dar m-au emotionat foarte tare si acum, citind cele scrise de tine, mi-am reamintit si de ceea ce a simtit propria-mi mama cand am venit pe lume...

Oana

Mergi la inceput

...imi tot vin idei, asa ca o sa exploatez la maxim idea de a impartasi cu voi tot ce imi trece prin minte referitor la bb...

Am inteles ca fumatul si cafeaua de dimineata afecteaza destul de mult ovulele. Nu stiu cat e adevara si cat e folclor, insa am reusit sa inlocuiesc cafeaua cu ceaiul... Pentru tigara, din pacate, nu am gasit inlocuitor. Voi, in cazul in care sunteti fumatoare, ati reusit sa lasati tigara in aceasta perioada? Daca da, atunci CUM???

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Oana eu as avea mare nevoie de pregnyl...Ai putea te rog sa-mi spui daca se gaseste si cum pot face o comanda?
Te rog mult de tot...si sper sa nu te deranjez prea tare

...Mereu sperand si visand la un ...

Maria

Mergi la inceput