Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)(16)
Raspunsuri - Pagina 12
angelapriboi spune:
Buna dimineata,
Astazi dau eu cafeaua si Kriss pune niste whiski in ea
.
Nu stiu cum sunt obiceiurile ,dar eu cu finutii mei asa am facut mereu.
Adica le-am cumparat de toate de la chilotei pana la fundite .
Dar am vazut ca nu se mai poarta.
in general lumea se achita subtire de obligatii.
angelapriboi spune:
buna dimineata,
tot eu fac cinste cu cafea in dimineata asta.
Macar ca sa ajungem pe prima pagina
LoraG76 spune:
'Neata!
Eu vin la cafea! 
Niste poze:
http://good-times.webshots.com/photo/2477138780099413604oiTLxr
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
kriss79 spune:
neata
am pus ceva poze, deocamdata nu sunt toate..
multumim de cafea!
Lora, acusica ne uitam la poze.
in rest sper ca sunteti sanatoase.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana
angelapriboi spune:
dragele mele sa va traiasca copilasii si finutii si sa va bucurati de ei.
Aveti niste fetite foarte frumoase!!!!
LoraG76 spune:
'Neata!
Multumim pentru cafea!
Mai, dar restul fetelor pe unde umbla??? Am mai ramas noi 3??? Au fugit din tara cumva???
Kriss, tare frumoase pozele, Alessia e o dulceata de copil! 
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
'Neata!
Dau o cafea maaaare!!!
Si va scriu ce aventuri a mai facut a mea "ploada" aseara:
"Sa va povestesc nitel...acum vreo 2 ani scriam undeva ca-i clar ca nu-i place albul...asta dupa ce mi-a scris peretii cu pixul...o sa va pun maine patania de la vremea respectiva..apoi i-a scris cumnate-mii (mama finutei) peretii proaspat varuiti cu verde deschis cu crema de ghete...am zis..mai, nu i-o fi placand fetei nici verdele...acum am descoperit ca nici culoarea lemnului nu-i e pe plac... Vin eu de la serviciu, ma inchid si io ca omu' in baie sa fac un dus (inchid e totuna cu baricadez cu en'spe chei ca altfel vine fie-mea ca taifunul peste mine...), ma gandesc..mai, e cam liniste...tatal din dotare nefiind acasa, linistea era cam suspecta...in fine, imi continui treaba gandindu-ma ca ceva rau n-are ce sa faca...doar e "mare" acum...buuun...si intr-un final ies...cand dau cu ochii de ea...frateeee....mi-a intrat cosarul in casaaaaa!!!! Nuuuu...sa nu credeti ca am sobe....nu..are tati markere, in scrimb...de toate marimile...negre....muuult prea negre pentru gustul meu... Imi apare, dom'le, in fata una bucata copil, ca pan' la urma am aflat ce eeeee....vopsita bine si pe buze si pe ochi si pe obraji si pe maini...cu negru...da' negru rau...eu nu's cine l-o fi inventat, mama lui de negru, da' il urasc pe inventator...si dai, si freaca...baga pruncu' sub dus, freaca bine cu sapun, ca altfel cum sa iasa markerul??? Pruncul tipa din toti rarunchii, ca doar n-o rade de veselie si multumire cand ii intra sapun pe ochi/nas/gura...pfiuuuuu daca scapam neevacuati si de data asta tot e bine...ea tipa, eu tip, ea tipa, eu tip...si da-i si lupta, nenicule, sa scoti albul la suprafata..pan' la urma imi iese figura si abandonez pruncul si trec mai departe...Unde mai departe, va intrebati??? In dormitor, vere, la frecat mobila....aia e culoarea lemnului, na!!! Ca n-am putut si eu desteapta sa iau una neagra, nu mai aveam de frecat de-mi ieseau ochii cat cepele...degeaba...da, da, degeaba, ca markerul eu in seara asta n-am reusit sa aflu cu ce iese de pe mobila... Si in toata nebuneala asta, fie-mea tipa: "maaaaamiiiiii, spala jucariileeeee, salveaza jucariiileeee, te roooog"!!!! Fir-ar ele de jucarii, ca de pe alea s-a luat... Am facut si poze la dulap si fie-mii dupa prima runda de frecat...
http://www.dropshots.com/LoraG76#date/2008-10-23/19:02:27
Va mai amintiti ca acum ceva vreme o gasisem unsa cu pasta de dinti?? Aia a fost parfum...se ia usor...cu markerul sa va vad cum va descurcati..."
O zi buna va doresc!
Lora, mami de Iustina
angelapriboi spune:
Lora m-am amuzat teribil.Au fetele un mancarici undeva de ma innebunesc.baiatul meu a fost foarte cuminte.
dar aia mica e la fel ca a ta.
Cum e liniste in casa ,cum face ceva.
oricum povestea este amuzanta cand o privesti din afara,cand o traiesti pe pielea ta,nu mai e la fel iti vine sa plangi,te apuca nervii etc.
markerul nu stiu cu ce se ia,dar incearca cu spirt.
LoraG76 spune:
Am incercat cu spirt, s-a dus f. putin...cica e posibil sa se ia cu lamaie...sau am mai gasit pe net o solutie, Arrow Magnolia Lemon - 8. Incercam azi sa vedem daca iese.
Mai, dar nu stiu cum poate sa le faca asa...cu varf si indesat....ca pare asa cuminte la prima vedereeeeee!!!! M-am gandit si eu la tine aseara....cu oja....asa mi-a mai venit inima la loc, macar mai sunt si alte mame incercate, nu doar eu...
Lora, mami de Iustina