Comori de nov-dec 04 (183)
Raspunsuri - Pagina 17
gazzella spune:
danette, ti-am vazut fetita
e fascinanta, iar poza in care era incadrata de doi mari caine e..n-am cuvinte cum sa spun ca e![]()
eu sunt fascinata de caini, imi plac, si cu cat is mai mari cu atat ii vad mai deosebiti
iar un copil langa ei deja e mult pentru mine, ma topesc
si mi-am adus aminte de tine, te citeam acum chiar vreo 4 ani, cand era Iris micuta, parca locuiati in Baia Mare, Maramures..parca...
| Citat: |
| Iris e cand cuminte si inteleapta, cand are accese de autoritate si nervi.. |
mai povesteste-o pe Iris

cumva imi aduce aminte de Felix, un copil pe care nu prea reusesc sa-l incadrez
paxela, spuneai de insecte
cum faceti? aveti un atlas cu insecte sau e tatal din dotare cu informatiile la purtator?
felix deocamdata cunoaste putine, i-as explica mai multe, dar am nevoie de inspiratie
voi cum procedati?
si inca cateva nedumeriri
lui felix ii plac jocurile de rol si ma gandeam sa-i improvizez o scena, marionete, etc
voi faceti asa ceva? cum?
si tot lui felix ii place hercules la calculator (a ajuns la nivelul unde tre' s-o ucida pe Hidra), dar as vrea sa-i introduc si alte joculete si unele enciclopedii virtuale, etc
aveti sugestii?
deci ma gandesc ca deja am lumea greciei antice, miturile si as provita sa-i introduc ceva in gen enciclopedic tot batand moneda de aceste argumente
Felix (3 ani si 8 luni) Bendis (1 an si 9 luni)
gazzella spune:
si tot io ca uitasem, la capitolul carti ce le cititi?
lui Felix nu-i plac basmele, nu le gusta, in schimb ii plac cartile despre cuceririle spatiale, camioane, masini, elicoptere, planete (in general univers)....a gustat ceva despre istoria canadei scris pentru copii..dar povesti povesti se ridica si pleaca
deci cu ce povesti i-ati prinms pe copii?![]()
oricum in materie de carti ma intereseaza tot ce le propuneti
si as vrea sa va rog ceva, Felix anul acesta are sa sara gradinita, nu stiu la anul ce si cum, dar anul asta sigur o sare
v-as fi recunoascatoare daca ati expune ce activitati fac la gradinita
multumesc!!!
si un week-end placut va urez
Felix (3 ani si 8 luni) Bendis (1 an si 9 luni)
monica-elizabet spune:
si co placut onitza, sa va distrati fain si asteptam vesti mari si bune ![]()
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
danette spune:
Da Onitza, si mie m-i se pare ca i s-a mai ondulat parul lui Iris, am tuns-o recent din nou. Poate daca as tunde-o cumva in trepte ar fi si mai vizibil. Oricum se vede clar ca firele care ii cresc noi sunt ondulate.
Gazella, Felix si Iris sunt nascuti in aceeeasi zi, din cate vad.
Hai sa-ti zic de Iris, ca fetele o cam stiu..
E un copil f.f.f. energic si activ (sangvinic ca si temperament), e curioasa de absolut tot ce e nou, de toate sporturile in care am incercat s-o implic pana acum, se vede ca-i place mult in natura. Se pare ca este un sagetator autentic.![]()
Rolele nu prea mai au taine pt. ea, indata face si piruete cred, iar vara asta a reusit sa invete sa mearga pe bicicleta fara rotitele ajutatoare. Din toamna asta incepem s-o ducem la inot si din iarna la ski.
Daca nu faci ceva cu ea (constructiv), isi gaseste singura ceva de facut si deobicei se termina cu o boacana mai mare sau mai mica.
Ei ii plac si atlasele si cartile cu povesti. Aaa, si apropos de scena cu marionete.. o fascineaza. O duc de obicei la teatrul de papusi duminica. Am incercat si acasa, si-am avut succes, numai timp si chef sa am.
E asa cumva, mai baietzoi de felul ei, desi eu ma stradui s-o imbrac si sa-i dau activitati de domnisorica. Ii place pe munte, in excursii, ii plac animalele mari, caii sunt favoritii ei, apoi cainii.
Cainii din poze, sunt asa: cel roscat - setterul irlandez e al meu -ERIK- iar ciobanescul-RAY e al sotzului. Noi doi asa ne-am cunoscut .. cu cainii in parc.![]()
Iris a crescut cu ei si-i iubeste tare mult si ei pe ea deasemnea. E fantastic cum stiu s-o apere, s-o astepte, sa fie atenti sa n-o atinga nimeni. Parca Iris e a lor.. Din pacate Ray e bolnav acum si nu stiu cat timp o sa mai fie printre noi...
Scriam ca e cand cuminte cand certareatza.., de ceva vreme ne luptam cu niste accese de personalitate cam puternice, zic eu pt. un pitic de nici 4 ani... are tendintza sa raspunde inapoi si sa se contreze cu noi, deasemnea mai avem discutii urate la imbracare.. fiindca ea s-ar imbraca numai in maieuri si jeansi. Indiferent unde mergem si cum e temperatura de afara.
Si uneori stau cate o juma' de ora s-o conving ca nu luam aia si luam celalata. Culmea cand era mai mica.. sa zic acum vreun an nici o problema n-am avut cu imbracarea.. ii placea chiar sa-si gaseasca ea cu ce sa se asorteze. Chiar stia!
Cu parul are preferintze.. nu ma lasa sa-l prind cum vreau eu intotdeauna... e avrea coada de cal de obicei sau un asa-zis coc.
Imi place tare mult Felix, am vazut cateva poze ieri.. are o alura asa, faina cu plete, deloc nu e efeminat se vede clar ca e baiat... dar e altfel.. Mie intotdeuna mi-au placut pletosii.. ![]()
Si-mi place si numele Bendis...nume de zeitza..
Cum ai ales numele?
Eu de ex. eram fixata sa aiba un nume care sa nu se termine cu litera "a".
paxela spune:
dana am vazut irisina mica, si ca de obicei m-am topit
, vad ca si delia are o tenta de onduleu in par dar nu cred ca asa mult ca iris
gazzella, pai insectele i le expune tacsu din minte, ii spune esentialul despre ele, strict cunostinte generale, chesti cum omiduta isi face casuta si din ea iese fluturasul, si cum apara copacul de daunatori, si papa frunzele,
cum albinuta culege polenul din flori si il duce in stup , care condus de mama albina , si are faguri.... si cum acolo o face miere, de radasca care are clestii mari , de gandacei muste , libelule , si tot ce ii vine in cap , i le descrie, ii spune cam ce rol au ele pe lume, la ce sunt bune sau de ce nu sunt bune, la nivelul la care el ar pricepe
acum ma terorizat cu marcile de masini, cu ocazia asta am inceput sa asociez marca cu masina, ca le vedeam dar nu ma interesat sa fac diferenta intre skoda si fiat de exemplu, cce imi pasa mie ce marca e
, acum trebuie sa le stiu ca ma cearta, el deja le-a retinut, si daca gresec ( ca la distanta nu ma duc ochii sa vad sigla
) imediat , hei mami aia e.... de ce nu esti atenta
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
monica-elizabet spune:
La multi ani! Alexandrelor si Alexandrilor
sa fie sanatosi
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
ochi_verzi spune:
Salutare, salutare!
Inca n-am recuperat dar nu ma las eu asa
Am intrat sa va zic ca am scapat in sfarsit si nu ma puneti nici la colt ca ultimul mesaj pe care-l citisem a fost cel cu pusul la colt![]()
Am luat 9,08 la romana; 9,16 la mate si 8 la psiho. Important ca am scapat si mai ales ca l-am luat.
Acu' merg sa-mi "culeg" copila din "sejur" ca saptamana asta a dormit pana vineri la cumnata mea(ne vedeam doar ziua), iar de vineri este la ai mei.
Va
si va doresc o duminica minunata!
Mihaela si Diana 22.11.2004
Otiliav spune:
Felicitari Mihaela!
Sa intelegem ca esti titulara si gata nu mai dai examene pe viitor?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
26+
Pozele noastre
mariussimiuc spune:
Felicitari Mihaela! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
Mihaela, felicitari 
acum sa te inscrii direct la doctorat ca sa scapi de toate gradele
si eu cand am sa merg acasa tot asta am de gand sa fac
pe toate sa aveti o Duminica placuta
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post