Urgent ajutor

Urgent ajutor | Autor: dan_danyela

Link direct la acest mesaj

Sambata dimineata plec cu Timi in Germania in concediu.Am fost la notar si am facut procura notariala prin care tatal ne da permisiunea de a parasi tara. Intrebarea mea e urmatoarea. CAnd ma intorc in tara la nemti nu trebuie sa prezint nimic? Ma gandeam ca poate trebuie sa o traduc si in germana si zau ca nu mai am timp. multe multumiri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

iti trebuie imputernicirea,pasaportul si ia si certificatul ,ca nu stii cum il cer
nu trebuie traduse

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Citat:
citat din mesajul lui dan_danyela

Sambata dimineata plec cu Timi in Germania in concediu.Am fost la notar si am facut procura notariala prin care tatal ne da permisiunea de a parasi tara. Intrebarea mea e urmatoarea. CAnd ma intorc in tara la nemti nu trebuie sa prezint nimic? Ma gandeam ca poate trebuie sa o traduc si in germana si zau ca nu mai am timp. multe multumiri.

Copilul meu e cetatean danez si cand vin in Romania,prezint doar pasaportul copilului.Imputernicirea si celelalte documente iti trebuiesc doar in Romania.Deodata ce ai trecut prin control in Romania,nu-i mai intereseaza pe nemti ce e cu copilul,doar sa aiba document.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput