administrare corecta extract zmeur

administrare corecta extract zmeur | Autor: lordra

Link direct la acest mesaj

Hola!
Am si io o problema: incerc sa vindec niste metroragii de care nu mai scap cu extract de zmeur. Cine a luat asha ceva, ma poate ajuta si pe mine cu un raspuns? Cat se ia si pe ce perioada a ciclului menstrual? (am vazut pareri cum ca se ia in fiecare zi, altele ca s-ar lua doar cu o saptamana inainte de ciclu si pe perioada ciclului etc). Cum trebuie luat corect? Exista si combinatii ale acestuia cu alte produse?
Multzam anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Daca il iei doar in scop profilactic poti lua toata luna, dar parerea mea e sa investighezi cauza metroragiilor. Daca ele sunt cauzate de fibrom/fibroame mari, cu extractul de zmeur nu stiu ce poti rezolva in termen scurt, toate tratamentele naturiste necesita un tratament indelungat. Fetele il iau dupa ovulatie pentru ca este progesteronic. Stiu ca extractul de zmeur este foarte bun pentru chisturi si fibroame.
Deci, fuga la doctor si cauta cauza, nu incerca sa te tratezi singura mai ales cand nu stii exact despre ce e vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Avalon, metroragiile mele sunt probleme vechi si para analizate (dar nesolutionate) de medici. Cauza este excesul de estrogen. Nu am nici chisturi, nici fibroame. Am facut si taratment homeopat insa n-am rezolvat problema. Ma gandeam sa incerc ceva naturist, chiar daca e de lunga durata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Atunci incearca vitex fruit, este un excelent reglator hormonal, contine pulbere de vitex agnus castus, eu am gasit la plafarul de la Hanul lu Manuc sau am comandat pe net de aici http://www.naturashop.ro/vitex-fruit-chaste-tree-p-944.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Avalon, iti multumesc mult pr. raspuns. Ma uit imediat la produsul asta.

Mergi la inceput