Puiuti de randunici 2008!! (79)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bebel cel grasunel a adormit dupa aventura matinala Sper sa uite ce-a patit
Zoze, pentru ce-i tratatia?
Kya e gata lucrarea de doctorat?
Pucca bravo tie cu ingineria, mai aud si eu de un inginer care "inginereste" sa-ti traiasca Mariuca sa pape bine si sa fie sanatoasa!
Sovi ma simt mult mai confortabil sa aud ca mancam inghetata la dublu Eu am gasit o inghetata cu fistic, no name, dar arata f bine...se vedea fisticul in ea si nu era verde decat fisticul...f buna, d-aia nu m-am putut abtine...mi s-a parut interesanta si am fost curioasa....
In plus, omul meu are o noua distractie...merge seara la plimbare cu GPSul pt pietoni (trilulilu) si vedem in felul asta si cati km facem CINCI (mi s-a parut destul pe caldura asta ca sa compensez cu ceva )
Cu jumperul si noi continuam sa exersam, nu ne lasam....doar ca deocamdata nu pare prea fericit...mirat da!
Muzica are la Vladutz un efect halucinant ...tace fascinat, asculta cuminte....nu-mi vine sa cred, ca noi n-avem talente d-astea in familie (muzica , dans, pictura sau alte arte).Dar mai stii ? Poate era si timpul
Maia LMA de ziua marinei!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Marilena sa traiasca ! La multi ani!
Somnoricasotul tau e neamt cumva ? Ca nu-mi vine sa cred ca au si ei defecte!

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Da de unde. Al meu este roman stabilit in germania. De aia face probabil atatea prostiute. Da lasa, ca o sa spun si eu ca masa: nu sunt grasa, sunt numai mica de statura

Robi

Mergi la inceput

Somnorica ma miram eu! Cat p-aci sa distrugi mitul
Beyyy dar matusica ce-o mai face, pe unde-o mai fi? S-o fi dus sa-si lungeasca parul?
Undequeenbotez vineri? De Sf Marie? Ai dreptate cu serbatul, multa lume totusi se serbeaza azi nu stiu de ce...de nerabdare poate!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

bine mai...dupa tot scandalul ce l-am facut dimineata voi vreti sa mai fiu capabila si sa sporovaiesc??????

hai unul scurt...ca stiti voi...si-s grabita si-s grabita...

ariel, daca ne citesti...sa iti prieasca miniconcediul...si parca asa tin eu minte ca dl tau sot vine de la botosani...asa ca daca esti pe acolo...vezi de o gasesti pe ali_bia...ca am inteles ca pe tastatura a luat-o viitura...dar sa nu gaseasca ea de atatea zile o vecina amabila dotata cu computator si net...

mimo, sa va fie de bine vaccinarea...da virtuali ii accepti???? si aia cu prepararea branzei...iar ma bag eu ca prostu (ca pana acum eu nici nu am stiut ca se prepara branza in casa pt copii) doar lapte 1.5%? dar daca e grasunel....ce grasunel draga?????????ca trimit buldozerul meu si pune jos dintr-o clipita pe melomanul tau...

sovi, de mult ma mananca pe mine sa te intreb. deci se da urmatoarele date ale problemei...sovi are vre-un metru optzeci inaltime....trambulina e inaltata de la sol vreo 50 de centimetri...dupa saritura cel putin teoretic ar trebui sa te ridici cam un metru....intrebarea este...DAR UNDE FACI DRAGUTZA SARITURILE ASTEA??????? IN CASA POPORULUI???????????

varuna, spor la crescut de dinti...fara prea multe frichineli si nopti chinuite.

trimit ca ma striga...VINEDEEE MAMIIIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Liana, nu prea tine nici cu jumperul....sta acolo atarnat cam 5 min, timp in care se uita mirat in jur la pantofii din hol si magnetii de pe frigider si odata "pune buza" si s-a gatat distractia Mi-e o mila de el cum sta el atarnat acolo si cu buza pusa , ca nu stiu cum sa-l dezleg mai repede Dar inca nu stie sa sara, e micut...poate mai invata...nu stiu! Am dat banii pe atatea mascari ca-mi vine sa si rad! Noroc ca "e pe vine" o finuta/un finut si cineva tot se va bucura de toate achizitiile noastre!

poze

M-ai facut sa rad,bre...

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

mda...ceva bai are el ca de dimineata trage reprize de urlat...il dibuiesc eu pana la urma...ori e kk ce sta pe teava (ca in scutec nu a facut azi)...ori e ceva pe la gurita ca isi baga furios ambele maini in gura...ori...ori...ori...da si cand i-oi dibui baiul...pun eu bota pe el (pe bai nu pe copchil)..
si am o problema...maaaaaaaaarrrrreeeee...atat si-a supt degetul pana i s-a inrosit pulpa degetului...are acolo cam cum ne faceau/sau faceam noi la draguti pe gat in vremea liceului (asta ca sa ii amintesc mimozei ce-o asteapta)...asa ca intr-un moment de suparare i-am infipt suzeta in gura...s-a oprit pentru o secunda din plans...a belit ochii mari cat cepele...a scuipat cu bolta suzeta...si si-a infipt degetul la loc...piper pun pe el...atunci sa-l vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

SA NE TRAIESTI,BUBU!!FERICIRE IN FAMILIE,SANATATE SI VISE IMPLINITE!!Sa fii iubita de cei 3 baieti toata viata!Vleau si eu tort facut de tine!!
LMA Mariilor si derivatelor!!!
Nicoleta pe care o invidiez fiindca se invecineaza cu muntele, am vazut Stefanutul grasun ce tare e scump!!
Asa,Mihutza,cu strutzulache haios,aa??Interesant.
Am avut o noapte tare nashpa,Teo maraind intr-una (cred ca de caldura ca nu aveam aer)si m-a trezit intr-una...ofof..
Teo s-a intors de pe burta pe spate si mai e un picutz si aterizeaza singura si pe burta,dar deocamdata ii ramane mana sub ea si urla...Nasolia e ca vrea numa pe burta si ma dispera sa o pun pe burta.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

S-a trezit grasunel si-si linge ranile ( a se citi "si-a bagat piciorul in gura") ...il mai las, poate produce big kk din lipsa de alta ocupatie
Buna dimineata Stela, uite asa isi scoate banii jumperul meu, mai aduce unora zambetul pe buze
Gecko aia era o provocare ? meloman contra raton? Sa stii ca chiar am intrebat daca pot sa-i dau si branza de vaci de la piata, ca si mie mi se pare nu stiu cum sa ma apuc de ciobanit la varsta asta...si a zis ca da, dupa ce ne antrenam vreo 2 saptamani cu branza d-asta la strecuratoare ...

poze

Mergi la inceput

Geckolasa ratonul in pace cu degetelul lui supt cu tot...eu zic ca el din instinct ,daca-l doare, nu o sa-l mai bage in gura si daca nu-l doare asta e, sa-l suga !
Stelala mai multe rasuciri complete!
Hai ca pup tot stolul si ma retrag ca bebel s-a sucit in pat 180 de grade si se uita in camera "peste cap"

poze

Mergi la inceput