Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 72
Raspunsuri - Pagina 19
bellla77 spune:
Buna tutunici
Va cer respectuos permisiunea de a ma primi si pe mine in rindurile voastre.Va urmaresc din umbra de la inceputul anului.Aici am gasit raspuns la toate intrebarile mele.
Povestea mea pe scurt este;dupa 7 ani de umblat pe la toti doctorii 2 sarcini pierdute ,tratamente la Sovata am ajuns la Tutu.Aici vestita schema monitorizari, laparo si IA
IA am facut-ope data 8 08 08 odata cu deschiderea jocurilor
olimpice,impreuna cu Georgia pe care o salut si sper sa reuseasca.
Mai mult la indemnu ei mi am luat inima in dinti si am scris.Vesti
prea concrete nu am.Miine imi fac testul.Semne ar cam fi.De 5 zile nu mai pot bea cafea cea de toate zilele , ameteli dese stari de rau, rau dimineata.Stiu ca astea -s clasicile semne dar mi e tare frica sa nu fie auto sugestia, sau cum am ar zice nu stiu care din fete de pe forum sunt gravi la cap.
Pup dulce tote fetele noapte buna
aerlilian spune:
Bella ,bine ai venit si sedere cat mai scurta!Iti dai seama ca daca tu vii cu o veste buna,ne incurajezi si pe noi?Mai ales ca singura reusita pe care o stiu eu de IA la Tutu,este anaconda.In rest...bine a facut Georgia ca a tras de tine sa vii pe la noi!Bafta multa si asteptam cu interes rezultatul pozitiv,pentru care facem galerie:

http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
georgia_c spune:
buna bella ... ma bucur tare ca ai scris ... stiam io ca nu te lasa inima sa nu ne scrii si noua
... ar fi minunat sa reusesti ... macar tu .. caci la mine nu prea cred ca s-a prins ... io am mai facut ieri un test de sarcina si nu prea dadea semne sa apara II ..asta e .. e prima IA , n-oi fii io asa norocoasa sa se prinda din prima ..mai incercam perseveram ... mamaaaa bravo tie ca ai rabdat sa nu faci un test .... 
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
aris26 spune:
bella - bafta la test maine. sa stii ca nici eu nu am mai putut sa beau cafea in primele saptamani![]()
8+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
lalitica2000 spune:
bella, bine ai venit si iti tinem pumnii sa iasa testul cu II, desi din ce ne-ai povestit cu siguranta asa va fi. Asteptam vesti bune ca avem mare nevoie de asa ceva. sa ne tii la curent....
carmencar spune:
ce faceti fetelor cred ca trebuie a vorbec cu Ari a facem o magie ca a veniti i voi mai repede alaturi de noi. Cele care unteti ineminate bafta la 2 liniute hai va tin pumnii a fie cu noroc[cheer]
8
mada23 spune:
neatzaaaaaaaaaaaaaa fete dragi 
yupiiiiiiii maine plec la mare 
Bella...bine ai venit, Doamne ajuta sa ne dai o veste buna 
Aerlilian...foarte frumoase pozicile
, ce loc super
mii de poopi la toate fetele 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
aerlilian spune:
Mada,mai mult de atat n-am putut,ca nu ma duce capul,nu reusesc sa inteleg cum sa pun omuletul care fotografiaza in locul link-ului.Ma rog,mai insist.Zici ca pleci si tu?Off...ramanem singure...si Magdita,si tu...Dar te iertam,sa te simti bine si sa vii cu vesti bune!
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
mada23 spune:
Aerlilian..la mine e scurt asa,doar o balaceala, marti sunt acasa. Vezi ca ai un pm
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "