O bere / zi e alcoolism ???
Raspunsuri - Pagina 5
J.D. spune:
Daca a bea 1 bere pe zi inseamna ca esti alcoolic, inseamna ca toti cehi sunt alcoolici! aici se bea bere si in pauza de pranz. Si nu bere fara alcool. La restaurant e mai iefrin sa cumperi o bere la jumate decat o sticluta de apa plata de 250 ml.
Sa nu exageram cu catalogarile.
Finn Constantine 15.10.2009 si 13+
cleo78 spune:
alcoolismul stiu ca presupune o dependenta grava, atunci cand lipseste se ajunge la sevraj: tremurat, schimbari de nervozitate bruste, nu poate functiona fara doza mica de dimineata, agresivitate etc - totul se calmeaza cand trage priiima dushca.
Nu uita, o bericioaca/un pahar de vin zilnic sunt considerate chiar constructive. La marirea cantitatii... ma indoiesc.
Leditia spune:
acest subiect este vechi de 3 ani de zile.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.
marius spune:
Mda - dar de actualitate. Cum e pana la urma cu berea?
Eu beau o bere din placere cu sau fara alcool doar sa fie proaspata si rece. Si doar una. A doua nu mai merge.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
roxy spune:
mamagiuliei cum e treaba mai de actualitate.Va mai razboiti cu berea sau deja nu se mai tine cont de ea
Nu poti lasa asa frumusete de subiect fara sa ne spui cum au decurs lucrurile .
szivarvany spune:
care o fo cu lopata ?
deznodamantul a fost unul perfect: l-am lasat cum l-am gasit. Si nu, nu berea a fost o problema, ca pana la urma din cauza serviciului nu putea bea nici macar o bere; problemele au fost altele mult mai grave pt mine, aka o gelozie ajunsa la patologic, iar eu m-am nascut libera
asa ca sunt foarte bine, in liniste si pace si-mi cresc copila fara batai de cap linistea si libertatea sunt fara pret
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei asa ca sunt foarte bine, in liniste si pace si-mi cresc copila fara batai de cap linistea si libertatea sunt fara pret |
De acord.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Rufus spune:
Sa vedeti alta: eu ma caznesc sa beau seara un pahar de vin. Rosu, de tara, natural. Cica antioxidant, stiti voi...nu intra neam.
Tora rade de mine...ea poate. Si doarme blana.
La mine cred ca ar intra berea...dar ma mut la baie.
Asa ca...n-am parte.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
szivarvany spune:
(eu nu mai pot bea deloc alcoolice, simt pur si simplu ca mi-ar sta in gat, chiar si liciorurile dulci si cremoase care candva imi placeau. probabil mi se trage de la declansatorul subiectului)
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
viviana spune:
Nu m-am prins de la inceput ca e dezgropat.
Si imi tot ziceam "Cand a avut Mamagiuliei astfel de nelamuriri si io nu stiu? Si mai sunt si atatea pagini"
Mie, asa, mi-ar placea sa beau. Da, nu pot. Adica nu pot mai mult de un pahar 2 din ceva.
Am dscoperit de curand un vin negru Cabernet Sauvignon de California (la Mega).
Este un vin cu o savoare deosebita.
Sec. Atat de sec incat mi se strepezesc dintii, insa dupa ce-mi aluneca usor in gatlej ramane o aroma si un gust dulceag de fructa fanata.
E o simfonie a gusturilor.
Da, precis voua nu va plac vinurile seci. Stiu io.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi