O bere / zi e alcoolism ???
Poate e o intrebare stupida, dar vreau sa stiu daca dupa parerea voastra, un barbat care bea in fiecare seara o bere, ashe, de pofta dupa o cina copioasa, e alcoolic ???
Noah bine, daca e bolnav si ia vreun medicament, nu bea, sau daca are de mers cu masina nu bea berea aia nenorocita, dar in rest ii place sa consume acea bere rece
Eu as zice ca nu insa e doar o parere. Cred ca trebuie vazut cat de mult sufera daca nu poate sa bea un timp.
Si eu beau bere si am perioade cand beau in fiecare zi. Jur ca nu sunt alcoolica.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Morgano spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J G Si eu beau bere si am perioade cand beau in fiecare zi. Jur ca nu sunt alcoolica. J si Carlita Carliontz (05.02.2006) |
Si eu poftesc la o bere rece, mai ales acuma cand e cald, dupa o zi de munca nu cred ca strica sau ma face dependenta.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
szivarvany spune:
Nu, nu da semne de suferinta, a luat mult timp medicamente si nu a baut deloc berea aia nenorocita.
Sau cand e vreun eveniment si toti barbatii beau bere, bea atat cat ii pica bine, nu in exces sau pana la epuizarea stocului cum mai fac unii.
Inafara de bere nu bea altceva cu alcool, doar 2 l apa plata pe zi
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
ina_nz spune:
dar ce stare are cand nu are berea aia seara? Ca de exemplu a uitat sa cumpere si nu are. Pleaca sa cumpere?
Ina
szivarvany spune:
Nu, isi cumpara a doua zi doo sa aiba pe stock
Sau cateodata se ia cu joaca cu copila si uita de bere.
lorellay spune:
O bere la sticla?Sau la pet de 2 L?
Oare daca bei 2 L de bere /zi esti acoolic?
Sorana 26+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
szivarvany spune:
Nu, bere la cutie/doza, UrsusRosu sau Redd`s
mcm spune:
Si daca inlocuiesti intr-o zi berea cu alcool cu cea fara alcool? Ce reactie ar putea sa aiba?
www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii
szivarvany spune:
Si-a luat flaconul de apa plata ca a zis ca e totuna