Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 8
Raspunsuri - Pagina 17
Laura Ioana spune:

Musette

Nastere usoara ca un fulg si un bebelus perfect sanatos si mancacios!
Haide, Luca!
Haide, Luca!
Haide, Luca!
Ce dor imi era de o galerie!![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Laura Ioana spune:
Mony, felicitari pt bebe grasunel
AM vazut pozicile, e un frumos, sa-ti traiasca!
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Ninia81 spune:
A nascut Musette!
Bine ai venit bebe Luca! Sa fii un copil sanatos si sa iti bucuri parintii in fiecare zi! Refacere rapida mamico!

http://tt.lilypie.com/5JRSp3.png
Teo2rina spune:
ce tarziu am ajuns, am pierdut galeria...
Musette, sa-ti traiasca minunea, sa fiti sanatosi si frumosi! tie, mamico, iti doresc sa te refaci repede si sa te bucuri de minune!
va pup pe toate, mi-e dor raau de voi,dar am fost putin raciti, si eu si Mihnea, si el cam marait,plange noaptea...mi-e mila rau de el, se pare ca incep iar dintisorii, e amarat rau.
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA
c.myry spune:
Buna fetelor!
Dupa o lunga absenta va scriu si va pup pe toate.
In primul rand felicitari noilor mamici monysorescu, baby_r7, blueeyes2003, Carminabulina - sa va traiasca micutii
MUsette - FELICITARI pt LUCA!!! 3650 g si 53 cm. Sa va traiasca, sa fie sanatos, mancacios si sa va aduca numai bucurii! Refacere rapida!
Noi suntem bine. Ne-am crestinat luna trecuta pe 31.
Cer scuze ca nu am mai scris demult, dar micutza imi mananca tot timpul. Plus ca pregatirile pt botez ne-au obosit rau de tot.. Nu a avut cine sa ne ajute asa ca am alergat noi tot timpul. Cea mica ma vedea doar cand o alaptam. Cred ca stresul si oboseala din perioada asta au afectat lactatia mea si asa nu prea bogata !!!
In rest Sara e bine, doar ca nu prea e mancacioasa deloc. Ma lupt cu ea sa o fac sa manance. Din cauza asta sunt cam suparata. A luat f putin in greutate. La 3 luni are doar 5 kg. Eu nu prea mai am san, iar de lapte praf nici nu vrea sa auda, adica sa guste. Nu vrea sub nici o forma. Am incercat mai multe tipuri, dar degeaba. Nu vrea biberon sub nici o forma. Abia daca accepta sa bea laptele muls de la mine dupa ce nu mai vrea sa stea la tatza. Dr. eEi spune ca daca si luna asta ia asa putin in greutate de luna viitoare incepem diversificarea. Imi tot spune sa ii dau completare cu lapte praf, dar cum sa o fac sa accepte ??? Nici daca e nemancata nu vrea. Intr-o zi a stat nemancata de la 1 la 7 si tot nu a vrut laptele praf. Voi v-ati confruntat cu asa ceva ?
In rest e un copil jucaus, f energica. Dar ca orice mamica vreau sa manance, sa se mai pufoseasca si ea.
O sa intru zilele astea, sper in week-end, sa citesc din urma si sa ma pun la curent cu ce ati mai facut.
Pupici
tuturor !
Myry si minunea din viata noastra Sara Denisa 30.05.2008
Pozele mele
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
cristy74 spune:
Musettepink sa va traiasca minunea grasunica. Sa fie mancacios si tie refacere rapida. Abia astept sa ne spui cum a fost si sa vedem poze.
C.Myry ai incercat sa-i dai fetitei tale si Milumil? Zice ca e mai vanilat si le place mai mult. Noi suntem la extrema cealalta, adica prea grasuna, la 3 luni aveam 6720 gr. si acum avem 4 luni si 7500 gr. Eu incerc acum sa renunt la Milumil si s-o trec pe Nan si incepem diversificarea, dar fara cereale. Daca Sara e vioaie si jucausa nu cred ca sunt motive de ingrijorare. Am vazut pozele, foarte frumoasa micuta ta. Si la botez a fost cumintica, numai a mea a urlat de a speriat un oras intreg.
Va pup,
Cristina, mamica fericita de Eva Maria
Poze
Laura Ioana spune:
Felicitari, Musette
Recuperare rapida, laptic mult si bun pt bebe si un copilas cumintel si sanatos!
Myry, felicitari pt micuta crestina, Sara Denisa
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor,
Musettepink,
felicitari!!!
Sa iti traiasca bebe Luca,sa fie sanatos,norocos si sa iti umple viata de bucurii!

C.myry,
felicitari pentru micuta crestina!
Abia asteptam si noi botezul,il avem pe 28 sept. chiar de ziua mea de nastere!
Laura,
am vazut ca m-ai intrebat cum ne-am recunoscut eu si Carmina!Ea s-a internat vinerea seara cu contractii iar eu cand am venit duminica dimineata( stia ca urmeaza sa nasc atunci),m-a intrebat pur si simplu daca sunt Blueeyes!![]()
Din pacate ea nu a putut sa nasca natural si i-a facut cezariana in aceiasi zi cu mine.
Multi
pentru Thea!
Am reusit sa pun pozici:http://community.webshots.com/user/mirelaionitza2006
Va
pe toate!
Ninia81 spune:
Cmyry, felicitari pt micuta crestina! Ai botezat-o la biseria Sf.Vineri, nu? Ca l-am recunoscut pe preot. Este un preot deosebit! Ma bucur ca ai ales aceasta biserica.
http://tt.lilypie.com/5JRSp3.png
Laura Ioana spune:
Mirelus
mi-au dat lacrimile! Am vazut pozicile cu minunea ta de la DUmnezeu si chiar e un ingeras de baietel! Un frumusel si un dragalas
Si ce de par are, Thea nici acu nu detine atat
Sa creasc mare, sanatos, fericit si sa va bucurati mereu de el!
La cat mai multe lunite si ani fericiti inainte!
Thea ii trimite un pupic special lui Mihnea
Sarcina 2007
Atat sunt de mare