Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 8

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Lauriciu nici eu nu stiu cat ar trebui sa fie, undeva peste 8-9, dar cum sunt Z10 sper sa se mai ingrase si el putin cat sa culcuseasca 2 bebelusi.maine plec la mare si poate am noroc sa se prinda puiuti.

Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Da, da citisem ca te duci la mare si prinzi exact perioada fertila. Super! Marea e propice pt bebici! Distractie placuta, vreme buna, apa calda si, la intoarcere, 2 linioare rosii pe un test

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Mirela ma bucur din suflet ac ne-ai scris si ca sunteti bine,sper sa scapati repede de colici nu ca noi,la 3 luni jumate.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
va multumesc tuturor de urarile calde si imi doresc sa se intoarca la voi inzecit
felicitari tuturor de vestile bune sa dea Dumnezeu sa o tinem asa mult si bine
sanatate si numai bine dragelor
30+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Buna fetelor,

Uite ca am mai reusit si eu sa intru dupa lupte seculare.
Intre timp ne-am botezat, acum micuta mea e crestina. Vai a plans mititica de la inceput pana la sfarsit, a tacut doar cateva secunde dupa ce a impartasit-o preotul, cred ca ia placut vinul. In schimb la restaurant a fost foarte cuminte. Am pus si cateva poze. Si cu ocazia asta am facut si noi cununia religioasa.

Monysorescu sa-ti traiasca micutul crestin. Vai ce cuminte a fost la botez. Si eu am avut probleme cu Maria cu facut caca o zi da una nu si mi-a zis doctorita sa-i dau mult ceai de musetel, si mai nou sa-i pun si in apa cu care pregatesc laptele un pliculet de ceai de musetel cand o fierb. Daca tu il alaptezi nu prea poti sa faci asta, dar incearca sa-i faci ceiut de musetel poate se rezolva. Eu ii mai puneam si supozitor cand vedeam ca se ingroasa gluma (nu e o solutie buna, daca poti sa eviti ar fi foarte bine), dar mi-era mila de ea.

Mirela ma bucur sa aflu ca sunteti bine. Sa-ti traiasca bebelusul, sa se faca mare si sa va umple viata de bucurie. Si sper sa-i treaca repede colicii.

Fetelor din pacate nu ma simt in stare sa scriu mai mult. Ma bucur ca ati reusit sa va intalniti cateva dintre voi, am vazut pozele si sunt foarte frumoase. Eu am citit de curand de Michelle care este mult prea greu incercata de viata si chiar nu-mi gasesc cuvintele.

Va pup pe toate cu mult drag,

Cristina, mamica fericita de Eva Maria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Si inca ceva...

Cristina Ana ma bucur ca am mai aflat vesti despre tine, sper ca ti-ai rezolvat problemele, oricum bine ca sunteti sanatosi si Andreiut e bine.

O sa incerc sa scriu ceva mai des, cu toate ca e cam greu ca eu am inceput deja munca, dar macar o sa citesc tot.

Va pup inca o data pe toate,

Cristina, mamica fericita de Eva Maria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ma mai tineti minte ???

imi pare rau ca nu am mai dat pe la voi, dar in ultima luna am avut foarte mult de munca la servici iar de acasa nu mai eram in stare sa deschid calculatorul sau daca il deschideam o faceam doar ca sa vad cine a mai nascut de la odiseea de iul-aug ca acolo am fost si eu o perioada ff scurta de timp. de o saptamana am terminat cu serviciul si tare bine e acasa, ma odihnesc ca nu mai puteam, eram si stresata si obosita.

sper ca sunteti bine toate, nu sunt la curent cu ce s-a mai intamplat.

despre noi va putem spune ca am fost ieri la eco de trim 3 si suntem bine, avem 1871 g si am recuperat din diferenta, data trecuta eram mai mici cu 6 zile, acum suntem mai mici doar cu 1 zi. Totul este bine si la mine, col lung si inchis, placenta de gradul 2, lichid amniotic in cantitate normala, IR-uri bune. Deci, multumim lui Dumnezeu suntem bine si in grafic. cam atat si depsre noi.

va pup dulce pe toate si va doresc un week-end minunat !

maryb 32+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

_

AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cristy felicitari pt micuta crestina! Nu-i nimic daca a plans, sa fie ea sanatoasa!
Maryb ce ma bucur sa vad asa o semnatura frumoasa Ma apuca nostalgia Felicitari pt eco morfologica buna si abia astept sa-ti facem galerie AMR 8 saptamani

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

laura multumim frumos , m-a apucat emotia cand am citit ce ai scris ca o sa-mi faceti galerie...uuhhh...numai cand ma gandesc ca se apropie incet incet momentul si ma apuca emotiile.

maryb 32+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

_

AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Salutare fetelor!
Cristy nu alaptez dar oricum ii dau ceai de musetel. Acum in ultimele zile a iesit iar zilnic. Supozitoare nu i-am bagat pana acum si nici nu o sa ii bag decat daca nu iese 2 zile la rand. Mie doctora mi-a zis ca numai ce trece de 3 zile se poate considera constipatie, asa ca nu e cazul la noi. Am vazut pozele - foarte frumoase. Felicitari ptr micuta crestina si ptr cununia voastra. Sa fiti sanatosi si fericiti!
Pepsi ce mai faceti? Nu ne-ai mai scris de mult timp. Mi-e dor de mesajele tale.
Michelle
Maryb ma bucur ca sunteti bine. Hai ca mai ai putin de tot.
Sa aveti o zi buna! Va pup pe toate.

poze cu ghemotocul

Mergi la inceput