Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 16
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui socrate ... Copilul meu aseara a cerut sa suga la 10 dupa ce mancase la 8 biberonul. dupa aia a mai cerut la 2, la 4 si la 6. De atunci in continuu mai vrea tzitzi... mami de Edvin Sebastian Sebastian |
Poate creste?! Stii ca in perioadele de crestere mananca mai des si mai mult.
_
Victoria Isabella
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui simonacip In seara asta bb mi-a adormit cu suzeta, e prima oara, bine asta dupa ce-l ametisem eu cu tzitzi, era aproape cu okii inchisi, doar ca-si sugea fara spor deshtul...si atunci i-am bagat suzi si n-a mai comentat, pana am gasit-o atirnata intre buze si i-am scos-o incet..Sper sa nu fie si ultima oara cind o accepta.. Nush ce sa zic, sunt cam fara chef asa, nu stiu ce am, cred ca m-au zapacit amindoi azi, si urmeaza inca 2 zile cu amindoi ca barbate-miu e la un training..Ooof, si sapt viitoare pleaca din Bucuresti.Hmmm, ma apasa.. Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
Simona, suzeta e buna si nu e... ptr. noi; e super ca o linisteste si adoarme imediat, dar problema e ca de cate ori o pierde noaptea din gurita, tre sa ma ridic sa i-o dau inapoi. Nu stiu ce sa zic...
Pe Victoria a obisnuit-o sotul meu cu suzeta de la o saptamana...
_
Victoria Isabella
Reallaura spune:
Tocmai am terminat un pepene galben.![]()
Ms BB, Ralu-T,Lilly, Socrate, Vianne, Sis merci fetele de incurajari pt operatie, uite ca a trecut si asta, acum va scriu cu o falca in cer si una in pamant si nu am somn pentru ca de durere nu am luat nimic…
Am venit si m-am muls, nu am scos insa mai mult de 70 de ml. ca atunci cand m-am muls prima oara, la 3 sapt… ce sa spun? O fi ora de vina, 7 seara??? Oi avea mai putin lapte seara, sau nu m-am muls tot…ca daca stateam 2 secunde, asa cum descrie Ralu, iesea iar…Ofof Bine ca e si ala!
Iulia starile fetii nu-s neaparat de la vaccin. Al meu se trezeste des plangand si are ore de plans necontrolat in fiecare zi.
Cred ca sunt obositi si molesiti de caldura.
AM incercat si eu sa fac abdomene, Nu merge, dureri sub operatie, in interior, ca si tine…
Ralu_t, buna treaba cu asigurarea medicala! Cat despre inaltime, e f bine 66, al meu are 64!
si ma astept sa se faca de 1,93 ca ta-su! Mai, dar ce de sport faci tu acolo, sla, aerobic, piscina! wow! felicitari!
Inais si la munte e cald?? Noi cand am ajuns in Sinaia mi-am pus camasa pe mine si lui Mircea bluzica cu gluguta…
Cleo, merci de stiri, draguta, despre Miss P. Ne bucuram ca le merge spre bine. Invidiem temperaturile. Si felicitari pt fetitza gimnasta! Si inca ceva…trebuie sa iasa costumasul tricotat, pt ca fetitza din poza seamana leit cu Mara![]()
Eeeei, iar la Breaza???????suuper. Sa aveti parte de vreme racoroasa si trafic lejer!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Reallaura Si inca ceva…trebuie sa iasa costumasul tricotat, pt ca fetitza din poza seamana leit cu Mara Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE MIRCEA ALBUMELE MELE BURTICA |
dada, de aia!!
e 4 dim. ma duc sa mai incerc sa mai dorm. Las
sa se faca.a, reallaura, laptele mai putin e si efectul 'traumei'. Nicio vizita la stomatrolog nu e placuta. Mai ales la chirurgie orala...
Plus, ca bebe suge mult mai eficient decat pompa. Dar uite, din ce discutam aici, pe forum, asta e valabil numai la anumite fete.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
CamiM spune:
Salut!! am lipsit iar ca m-au sarbatorit tati si fetele mele.. doar de.... sunt Marie
- si va multumesc si voua pentru urari si doresc si eu tuturor celor care au sarbatorit o Maria la multi ani!!

Laurita ma bucur ca ai trecut cu bine peste interventie.. cum zicea si Cleo cred ca si de la stres poti sa fi ramas cu mai putin laptic, lasa ca iti revii tu.
Cleo multumim pentru stiri de la Daviducu si MissP.
mai ce rochite faine faci tu acolo - mai ca ma prinde si pe mine microbu ( dar nu ma pricep nici sa pun ochiuri din pacate)![]()
Merci pentru cafea.. am nevoie ca de vreo doua nopti Sofia ma tine treaza ca face febra- sper sa nu fie vreun bug sa il ia si Sabina ca am incurcat-o.
Iulia si mie tot dupa 3 luni mi-a spus medicul ca pot sa fac exercitii gen abdomene. Eu am folosit foarte mult marsupiul si la Sofia si acum la Sabina si sunt foarte multumita de el.
Cadina aici din cate stiu eu se recomanda sa incepi diversificarea cat mai tarziu( dupa 6 luni ca scade simtitor riscul de alergii) si cand incepi sa nu introduci mai mult de 1 aliment la fiecare 4-5 zile.Se incepe cu cereale de bebei apoi cu piure de legume si fructe. Dupa asta urmeaza carnita, iaurtel si dupa 10 luni galbenus de ou si dupa 1 an si albus. Portocale(citrice in general), peste si alte produse din peste dupa 1 an.
Simona uite un
dulce de la noi sa iti revina energia si buna dispozitie - poate un somn bun te remonteaza. Am incercat sa ii schimb si eu Sabinei pumnul pe suzeta dar nu vrea..![]()
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
Chinabulina superbe pozele din Iasi.. si gogo o dragalasa dulce foc..
Vianne a trecut tusea? Sper ca esti bine acum. Voiam sa iti spun ca mi-a placut tare mult povestea voastra - cum v-ati intalnit tu si sotul tau.![]()
Aelita multumim tare mult.
- esti draguta tare. ma intrebai e facea Sofia pe bancheta: era aproape adormita, era super plictisita si obosita si saracuta nu stia ce sa mai faca, la un moment dat s-a urcat si s-a intins sa doarma, noroc ca s-a terminat botezul. Tortul a fost usor de rezolvat dupa ce m-am decis ce model comand..![]()
Desiree draguta foc Victoria ta.Si Sabina saliveaza foarte mult..incep sa ma intreb daca nu i-or iesi dintii devreme.
Mihaser multumim frumos.pana la urma a venit nasa cu ideea sa aranjam noi putin lumanarea si gata - de fapt lumanarile ca aici se pun trei. habar nu am de ce.
Denisa noi le-am luat nasilor o rama electronica si un set de pat (ceva dragut si de calitate) si apoi cate ceva pentru copii.
Leeloo nu te necaji cu invitatiile, eu am patit cu anuntul de nastere; l-am facut si l-am bibilit o gramada apoi l-am trimis - toate bune si roz dupa care imi spune soacra-mea la tel ca am trecut anul gresit am scris 2006 in loc de 2008
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Alex@Sara spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
multumim de urari. ca sascapi de moderare, scrie 1 mesaje repede. adica da replay de 10 ori. Nu conteaza ca nu scrii nimik in ele, sau scrie asha, 3 cuvinte aleatorii. altfel, iti apar mai tarziu mesajele, si nu le vedem!!!! o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
Cum adica,sa trimit mesaje goale?Ca vad ca am mai scris un mesaj la un subiect si nu mi-a aparut nici dupa 3 zile.
Alex@Sara spune:
Ce mult imi place aici la voi,va cunoasteti de cand erati burtici,noi suntem noi veniti,sper sa ma integrez si eu cat mai repede,ca sunt destul de vorbareata de felul meu,dar am mai putin timp de calculatorit,ca pe langa shoricica Sara-Maria,mai am un terorist
care face 3 anisori pe 2 sept,si imi mananca ficatii si alte organe...Inca nu sunt obisnuita cu formatul forumului,dar incerc incet incet sa descopar minunatiile din el.
Am vazut ca vb de vaccinelul de la 2 lunite si de reactiile de la el.Noi l-am facut pe cel de la stat,la dr de familie,si nu a facut febra absolut deloc,nu a fost maraita,dimpotriva mi-a dormit vreo 3-4 zile aproape non stop,in 2 nopti nici pt papica de la 4 nu s-a trezit.In schimb ne-am ales cu un flegmon de toata frumusetea,care nu a cedat la comprese reci,asa ca am ajuns la pediatru si ne-a dat Fucidin sa nu se infeteze zona si comprese cu Rivanol,si desi joi am avut 2 saptamani de cand am fost intepate,inca se mai simte putintel tare.Pediatrul ne-a zis ca asistenta l-a dat putin mai intr-o parte decat trebuia,si a nimerit mai mult tesut adipos decat muschi,asa ca urmatoarele vaccinele le facem la pediatru,ca si assa mergem lunar la control.Am mai vazut pe aici ca bebeii vostrii au luat serios in lungime,chiar 5-6 cm pe luna.Noi am luat 6 cm in 2 lunite,ne-am nascut cu 50 cm si la 2 luni si o zi aveam 56 cm.Cu greutatea suntem in grafic,ca am luat luna si kg;ne-am nascut cu 3050 g si aveam 5 kg la 2 lunite.Sper sa mergem tot asa,si sa am eu laptic indeajuns ca tare mi-e frica sa trec pe formula ca am patit-o cu teroristul de Alex,mi-a facut intoleranta la lactoza dupa ce l-am intarcat ca nu mai aveam laptic,la 4 luni jumate.Acum bag la greu in mine ceai de lactatie si Galactogil,care are efect bunicel,o saptamana jumate am mers chiar fara el si a fost bine,acum de 2 zile am reluat ca mi se pare ca a scazut productia Fulgulinelor,si oricum vreau sa ma pregatesc pt puseul de crestere de la 3 lunite ca la 6 saptamani mi-a facut zdreante tzitzi.V-am pupicit deocamdata ca ma cheama datoria.
simonacip spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
io 1/4 de pepene. esti tot la mama? nu ai niciun 'help', macar cu daviduche? o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
Nu iubita, am terminat cu peretele, mi-au facut si holul tot ca-si mai lasase david deshetele si picioarele

Super costumatia galbena, vad ca esti pusa pe treaba, cred o sa aiba frumoasa de Marutza niste costumatii la toamna...Mmm.Ma, voi vreti sa ma apuc acum de facut fetitza??
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
gabitzam spune:
Luminita, ma bucur ca ne-ai scris si ca esti vorbareatza
O sa te obisnuiesti tu si cu forumul, numai timp sa ai.
Pe tati l-am trimis cu Andrei la WaterPark in Otopeni si eu si piticul stam cu burtile goale prin casa si ne racorim. M-a sunat Costi ca nu vrea Andrei sa intre in apa. Asa a facut si anul trecut, pina a intrat prima data. Dupa care nu mai iesea...
Ne-am hotarat sa plecam si noi la Bran saptamana viitoare, dar de marti. Ca luni facem vaccinelul iar marti dimineata la prima ora mergem la eco pt Raducu la sold.
Cleo, sa faci din bumbac costumasul ala daca te apuci de el. Nu cred ca nu-ti reuseste, ca pare relativ simplu. Am avut si eu damblaua asta cu tricotatul, dar mai in tineretze
N-am mai tricotat dinaninte sa fiu gravida cu Andrei.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla