hernia de disc

hernia de disc | Autor: andrara

Link direct la acest mesaj

Scriu in speranta ca ma poate ajuta cineva si pe mine.Mama mea,a fost operata acum 10 ani de hernie de disc....iar acum,i s a spus iar sa se opereze...si dupa data de 15 septembrie trebuie sa faca interventia.A facut si tomografie...dar din pacate nu va pot da informatii referitoare la tomografie,pt ca nu ma pricep.Cert e ca medicul ei,dr Tarasi de la neuro din iasi,acelasi care a operat o acum 10 ani,i a zis ca solutia e sa se opereze iar.L am intrebat daca poate face un tartament ceva...dara zis ca ''in criza''....nu.Ma refer la un tratament pe la herculane.Durerea mamei mele se lasa in picior....exact ca si acum 10 ani.Dati mi o solutie ...va rog.Eventual las un email,sau id de mes...ca sa dau mai multe informatii.ralucagreen@yahoo.com.Mentionez ca sunt din iasi .sanatate multa....si s auzim de bine.Poate ma poate ajuta si luipetra...ca stiu ca e din iasi si fiind in domeniul medical,cu siguranta are cunostinte in domeniu.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

sotul meu e operat de hernie de disc de 5 ani, la spitalul militar la bucuresti.
acum 2 ani, o noua criza. ne-am dus in iasi intai la neurochirurgie, au vrut sa-l "taie" a doua zi, "neaparat si urgent".am fugit la bucuresti sa cerem si parerea chirurgului care il operase initial. explicatia lui: " daca iti permiti sa te menajezi un timp nu face nici o operatie, pt ca dupa a doua urmeaza a treia si asa mai departe, vertebrele cedeaza in lant".
intr-adevar dupa ce a stat la orizontala f mult, vreo doua saptamani, durerea a cedat. acum isi desfasoara viata normal, din cand in cand reapare durerea, moment in care se mai "menajeaza" vreo zi doua,sau chiar mai putin in functie de cum cedeaza durerea, si tot asa.
noi am ales varianta asta pt ca sotul meu nu face munca fizica si ideea unor operatii in lant ne-a ingrozit.
am auzit si de cazuri fericite cand dupa prima operatie s-au simtit perfect dar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Sotul meu a fost operat in mai, dupa prima luna s-a simtit bine insa acul durerile au reaparut, desi s-a menajat si se menajeaza in continuare. Dr. spune ca e normal, insa uneori abia se ridica din pat asa de rau il doare. Cred ca depinde si de organism, insa nu cred ca vreodata va mai fi "ca nou".

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput