Aspirante optimiste > 20 (336)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Salutare tuturor
iubita_tiana,am citit postul tau referitor la chlamydia.Asa cum mai zicea si una din fete in timpul tratamentului trebuie sa va protejati.Trebuie mare atentie cu asta,este o infectie pacastoasa.Partenerul trebuie preventiv sa faca si el tratament chiar daca nu este infectat,poate fi doar purtator.In functie de cat de rezistenta este ,de perioada de cand ai contactat-o sau de tratamentul prescris de dr,acesta poate dura o luna sau chiar mai mult.
Bafta multa.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Ce liniste e pe aici...

Mie mi-e asa o leneeeee cand ma gandesc ca in curand trebuie sa ma pregatesc pentru serviciu.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

deci rallu nu ma mai joc!!!
ce lucrezi tu???sunt invidioasa pe programul tau de lucru

Mergi la inceput

Aoleu...da' ce-am facut?
cum sa nu te mai joci cu mine?
Chiar asa..iti iei jucariile si pleci? Nu-i frumos.

Lucrez in ture scumpa...azi sunt dupa-amiaza.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

ahaaaaaaa

gata...am inteles....deci mai raman nitel sa ma joc....

Mergi la inceput

Uraaa..n-am ramas singura pe terenul de joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Ce fac fetele?astazi am fost tentata sa intru in farmacie si sa-mi iau un test.Mi-a fost tare greu.M-am decis sa nu fac pana nu intarzie.Rallu cum stai cu secretia?

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

salutari tuturor, va urmaresc de ceva timp, si odata intrata in randul aspirantelor, hop si eu.
asadar va doresc tuturor cat mai curand o sarcina , asa cum de altfel imi doresc si mie. sper din tot sufletul sa trec alaturi de voi cat mai usor prin chinul asteptarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Iulia pai tu ai rabdare sa astepti? Cat mai ai sa se considere intarziat ca eu abia astept sa vad ce iese si tu ne tii asa pe jar....frumos iti sade
Menics bine-ai venit si sedere scurta!
Baga repede 10 mesaje sa vb in timp real ca primele 10 ti-s moderate si apar mai tarziu.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

ha ha ha

sa va zic o faza...cred ca menstruatiei mele ii este frica sa mai vina.nu a inceput sa curga deloc(numa aseara ceva rozaliu o data pe hartie am vazut... desi simt ca ar fi trebuit de aseara....da atata ma gandesc sa nu ,sa nu, sa nu...ca vad ca ma asculta si culmea...m-au mai lasat si durerile si nu am luat nimik...da cred ca diseara nu mai scap eu....macar sa vina-n puii mei o data...

s-o gandi...sa vin...sa nu vin...s-o mai pun sa astepte nitel...sa mai arda in carapacea proprie....

so...cred ca declar RAZBOI cine mai e cu mine?

Mergi la inceput