Aspirante optimiste > 20 (336)
Raspunsuri - Pagina 4
anidaz spune:
Sa-ti fie de bine Ruxandra,
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Haideti ca nu mai avem mult pana la pagina 20 si facem alt capitol,

poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
iulia_30 spune:
La mine farmacia este la parterul blocului.Dar imi este jena sa merg,ma stiu farmacistele.Trebuie sa am motiv sa merg dupa test,adica sa astept sa treaca si ziua de maine,sau inca 3 zile.
iulia
anidaz spune:
Oooo si pe mine ma cunosc,dar ele ar trebui sa fie bucuroase ca-si vand marfa si eu cand imi iau mai repede le spun ca vreau sa le am acolo,apoi merg la alte doua farmacii din oras cu aceeasi poveste,fiindca Lipova e oras mic si ne cunoastem in general cu farmacistele si pana la urma ar crede ca fac test ca si cum as cumpara paine,daca as merge doar la o farmacie,hihihihi.
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Ce ma enerveaza una ![]()
care-mi zice de fiecare data :ceaaau ,te astept si luna viitoare!Eu zic de fiecare data ”sper sa nu mai fie nevoie”,dar nu se prinde dom-soara ca nu-mi pica bine ce zice.
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Iulia de ce nu-ti faci ticker ,sa stim si noi cum stai?
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Ruxandraaaa...ce faci?Savurezi cafeluta in tacere?![]()
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
lalala13 spune:
mdeA....ziua 1 ziua 1..da' momentan vad ca nu curge nik!! numa dureri de numa numa...
offf....mei raman optimista..da nu mai fac teste de ovulatie nici moarta...ma gandeam sa-l trimit pe sot la o spermograma sa vad dc merita sa ma agit eu pt mine. la el e mai simplu![]()
hmm...ma mai gandesc....mai ales ca toata lumea in jurul meu e cu burta la gura....
haideti cu testele pozitive! 
anidaz spune:
Uite cum ma faceti voi sa plec la smotru iar...
Nu mai vorbesc singura,![]()
Astept sugestii pentru dezghetarea rapida a congelatorului ,fiindca n-am chef sa ma rog toata ziua de el sa se dezghete mai repede.
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
Rallu spune:
Eu sunt si mai tare...l-am trimis pe barbata-miu sa-mi ia un test.
Si ala chiar era preventiv...ca asta a fost acum 2 saptamani inainte sa plec in concediu.
S-a intors cu o plasuta intreaga...5 bucati cumparase.
Ba a mai si stat sa se converseze la farmacie:care e mai bun, etc.
Ce-o fi zis saraca vanzatoare...ca are harem sau ca nevasta-sa e nebuna.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png