Aspirante optimiste > 20 (336)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Multumesc mult pentru informatii!

http://mt.lilypie.com/wZQCp3.png

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

na da ce ai patit te-ai suparat??????????

asa un raspun scurt si la obiect...
io nuvreau sa te induc in eroare doamne feri...da iti zic ce mi-a zis ea ca pana la 12 sapt nu e indicat apoi dupa 12 sapt doar la sfatul medicului.....

nu stiu ce sa zic....poate se mai dau si fetele cu parerea si mai aflam una alta.........................

Poze din concediuuuuuuuuuuuu
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

am venit,
Oana,,cum as putea sa uit de tine?

Acum apropo de barza banda,subscriu la ce a zis Oana,fiindca amandoua am patit-o luna trecuta.Deci NU este pozitiv daca ramane liniuta subtire.Nu treceti si voi de la extaz la dezamagire totala asa cum am incasat-o noi.Incearca si alte teste.Pe mine nu m-a mintit pana acum Ozone ,Sure check si Cara.

In legatura cu FIV ,dimpotriva,preturile la Szeged sunt mai mici decat in Romania,curatenia nu se discuta,jos palaria,iar medicii cat se poate de competenti si corecti cu tine.Daca as ajunge la asa ceva ,nici nu as mai cauta o alta clinica,m-as duce cu ochii inchisi acolo.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

da?
anidaz?
deci sa ma gandesc la szeged inainte de restu locurilor?????????????

si cat e acolo?
tre sa ma apuc si io de citit fiv-uri.............of of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

mai incerc maine o barza da' de alt tip...stilou parac mi-a zis farmacista...insa mi-am cam luat gandurile...totusi ma doare mereu burta si nik de urati...mi-e teama sa nu fi racit....
tu anidaz cum mai stai...prin ce zi mai esti?
oana tu?
si asa...mai spuneti si voi cam pe unde va aflati...rallu tin pumnii la teste pozitive...de alea bune :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Buna fetele!Iaca am trecut si de cele 28 de zile ,acu astept la 31 si daca nu vine atunci voi face test.Maine plec la munte si ma intorc duminica(sau luni daca ne este bine).Sambata ar fi cele 31 de zile si poate nu vine.Va pup si ne mai auzim luni.PS.Din cauza ta Beatrice plec eu la munte acum,tu cu pozele tale

iulia

Mergi la inceput

tu iulia da daca numa atat ar trebui sa ne molipsim una pe cealalta cu mersu la munte la mare la.................ar fi suuuperrrrrrrrrrrrrrr
ca eu cine stie unde as fi la ora asta................
mamaaaaaaaaaaaaaaaa prin caraibe......

ma bucur a din cauza mea mergi la munte
cine mai merge la munte din cauza meaaaaaaaaa??????????????
ca dau o bereeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna seara,
acus am aparut si eu.
Cred ca atat m-a invidiat Lalala pt. program incat in final am patit-o: aseara mi-au spart hotii cabinetul si am fost anuntata azi-dimineata pe la 8.
Pana pe la 19 am stat cu politia, dand declaratii, apoi sa astept echipa de la criminalistica, luat amprente si murdarit cu carbune peste tot (inclusiv mainile mele cu tus ca m-au amprentat si pe mine).
Apoi da-i smotruiala, aranjat tot ce era aruncat de-a valma prin incapere, spalat carbunele ala, reparat usi, etc.
Offf...groaznic de obositor.
In final n-au furat decat un cearceaf dar au facut o groaza de stricaciuni.
Anidaz...telenovela continua ...chiar ma intrebam ce se mai poate intampla.

Acu sa va spun si despre mine...de fapt cam nici o schimbare: secretia la sani mai exista, burtica deranjeaza un picut dar parca partea de deasupra pubisului o simt ca si amortita, uratii nu isi fac deloc anuntata venirea.
Mai nou mi se pare ca exista si o secretie vaginala un pic mai consistenta dar cu toata nebunia de azi putem sa zicem ca poate mi s-a parut...astept sa vad si zilele urmatoare.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Eu sunt in ziua 20 si ma abtin cu mare greutate sa nu fac teste,stiu ca e prea devreme,dar prin z25-26 sigur ma apuca testarea.
Bea ,intra la FIV acolo vezi preturi,tot ce trebuie.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Oana, nu te baza pe asta.
Sunt multi factori la mijloc care pot modifica valorile normale.Gen stres, oboseala, mediul de lucru.
Asa ca mai bine ar fi sa faca si el spermograma ca sa eliminati din start una din cauze.

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Roxi, sotul meu nu cred sa fie problema..a mai avut o sarcina la activ cu fosta.
Si stiu ca eu sunt problema ca dupa 9 luni eu nu am confirmarea ca ovulez...cu toate monitorizarile ecografice.
Si mai stiu ca aici cand ai probleme, dr te trimite direct la inseminare si decat sa ma nenorocesc prin Romanica noastra draga, mai bine bat 300 de km si stiu ca sunt tratata omeneste.
Dar inca nu ma gandesc asa departe....

Oana

Un vis am...un

noi2

"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput