Aspirante optimiste > 20 (336)
Raspunsuri - Pagina 10
menics spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalala13 menics test barza negativ ce inseamna? ca nu se vede a 2-a linie deloc? sau se vede ca o urma...asa o umbra.....si pe urma cand se usuca se vede f subtire a 2-a linie?? ![]() cum ti-a iesit tie negativ???te rog raspunde-mi si...anidaz...tu ce teste ai facut de ai avut fals pozitive? |
barza negativ inseamna o linie
nici o alta umbra, nimic altceva...cand se usuca tot linia initiala de vede...http://tt.lilypie.com/EL5gp3.png
gessy spune:
Si mai este ceva. Sa faceti timp de 40 de zile cele doua Paraclise ale Maicii Domnului, astfel: 1-2-1. Adica primul, al doilea si apoi din nou primul.
Maica Domnului sa ne ajute pe toate.
ioana_p76 spune:
Pentru ca nu stiu daca cititi si la subiectul "Campanie pt sensibilizarea autoritatilor", redau si aici link-ul catre petitia creata de noi - Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa semnati petitia si sa inaintati link-ul cattre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Ioana 

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
lalala13 spune:
AM SEMNAT! si o sa dau si mai departe! FELICITARI pt initiativa!!!
in rest....de mine fac misto uratii astia ca ziua 1 de alaltaieri s-a dus naibii si tot o astept. tot am dureri de burta....da nik...
rallu ma bucur ca te-a ajutat acel calculator...eu m-am distrat la el facnd calculul cand ar trebui sa fie data conceptiei daca bb se naste de ziua mea 
ruxandrab spune:
Salutare
Si eu am semnat petitia si am dat mai departe!
Deja am primit telefoane daca apelez la reproducerea asistata!
M-am distrat cu calculatorul... bineinteles ca si eu am calculat cand ar trebui daca s-ar naste exact de ziua mea
si ... sunt in concediu, dar in z8.... deci nu in perioada fertila... hmmm... merge si dupa... daca e fetita se naste mai devreme 
Hai cu

gessy spune:
si eu am semnat-o si am transmis-o mai departe la prietene. In sufletul nostru speram sa nu fim nevoite sa apelam la alte mijloace decat la cea cunoscuta si normala, insa nu se stie niciodata ce se poate intampla.
elara spune:
Buna. 
Pentru cele interesate:
Acum (ora 13.22) la National Geografic : In pantec - partea a II-a.
Sa o treceti si pe Roxana (Baby_r la mamici fiindca a nascut pe 8 august o fetita, dupa o lunga asteptare de 9 ani). Sa ii daruiasca Dumnezeu multa fericire si noroc!
La cat mai multe teste pozitive, sarcini usoare si bebelusi sanatosi si frumosi va dorresc tuturor!!!
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
lalala13 spune:
menics multumesc mult...ca io sunt in dilema..mi-e si teama sa va zic sa nu mi se spulbere visu'...desi deja un test a facut asta
si eu am facut un test barza dimineata si a aparut a 2-a linie f f pala si dupa ce s-a uscat a ramas una mai subtirica(a 2-a). numa ca sa fiu eu sigura am mai bagat si un clear blue si asta o fost negativ
de aia intrebam...si nah' m-am ofticat...nici nu stiu ce sa mai cred...desi ar fi prea frumos sa fie adevarat
oanaiacovita spune:
Salutare fetele!
Anidaz,
ca nu m-ai uitat. Bantui si eu pe aici.
Fetele, la testele barza banda a doua linie apare oricum. Daca nu e roz si nu e de aceeasi grosime cu prima, imi pare rau sa va dezamagesc, dar nu prea sunt sanse sa fie bebe. Eu am avut luna trecuta test cu a doua linie vizibila, roz, de aceeasi grosime si n-a fost nimik.
De la barza, sfatul meu e sa faceti caseta si sa cititi rezultatul in max 10 min. Orice apare dupa, e de la uscare.
Iar Clear-blu-ul e unul dintre testele care se pozitiveaza cel mai greu.
Pupici si la toate si sa vi se imlineasca visul cat mai repede.
Oana
Un vis am...un
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."