De unde sa iau puterea sa merg mai departe?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns berbeaca spune:

maru imi cer scuze, am crezut ca era ptr mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui berbeaca

maru imi cer scuze, am crezut ca era ptr mine

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Salut B,
ce mai faci,cum mai e viata ta ?
te-ai impacat cu fratele si mama ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floridia spune:

incearca sa nu ami suferi si sa nu te mai intereseze de ei ,eu asa sfat am primit si asa iti spun si eu tie,incearca sati faci un rost in viata

Mergi la inceput

Salut fetelor! ma bucur ca va mai ganditi la mine. ce sa va zic....de impacat ne am impakt, dar....
Prin octombrie a venit maikmea acasa cu scandal sa i pun casa pe numele ei.au urmat certuri mari...amenntari cu moartea din partea ei, chestii de genul 'nu mai esti copilul meu'. i am zis ca daca vrea sa si cheltuie banii pe acte il fac coporoprietar pe fratele meu in nici un caz pe ea. a facut crize peste crize. in fine, in loc sa ma impace cu fratele meu asa cum face o MAMA, ea dimpotriva a tesut intrigi ca sa ne certam mai rau. Pana la urma l am facut pe frate coproprietar daca el se simtea mai bine asa. mama a cheltuit 2000 euro degeaba, cand cu banii aia putea sa se duca in hawai sa se distreze sau sa i dea fratelui sa faca o scoala cu ei sau orice altceva decat sa i dea la notari degeaba. de cand a plekt de pe la inceputul lui octombrie nu mi a mai dat nici un semn de viata. cu fratele tine legatura, il intretine in continuare.
ceva a iesit bun din toata treaba asta:mi am dat seama ca nu o cunosteam ca poate tata nu o batea degeaba.
are un talent sa se dea victima....doamne...asa m a pacalit si pe mine cu lacrimile ei de crocodil.
acum vorbesc cu tata mai mult k inainte, ba chiar s a oferit sa ma ajute in problema cu mama, ceea ce ma bucura mult.
fetelor am uitat sa va spun ca atunci knd a venit in tara m am trezit pur si simplu cu ea la usa, nu am stiut ca vine, a facut totul parsiveste asa cum a facut toata viata asa cum ma invata si pe mine sa procedez cu tata. fratele a adus o de la aeroport acasa, deci el stia.

in schimb cu prietenul nu ma mai inteleg deloc...serviciu nu mai am, imi tot caut insa am ajuns la concluzia ca fara pile nu am sanse sa mi gasesc ceva bun.totusi incerc, sunt in tratative cu o firma...sper sa iasa ceva bun.
nu sh ce sa zic, insa de cand nu mai am bani si ma tine el s a schimbat foarte mult, imi reproseaza acest fapt de cate ori are ocazia, nici eu nu tac, ma enervez si ajungem sa ne certam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
Salut fetelor! ma bucur ca va mai ganditi la mine. ce sa va zic....de impacat ne am impakt, dar.... Prin octombrie a venit maikmea acasa cu scandal sa i pun casa pe numele ei.au urmat certuri mari...
Saracia asa-i de mare in Romania de ajung copii sa-si mostneasca parintii cu forta , impotriva dorintei lor, inca de cind sunt in viata?Nu se poate ca saracia sa dezumanizeze in asemenea hal!Egal de cite greseli ar fi facut, aveti bunul simtz si asteptati-i sa moara..Macar pe tatal tau lasa-l sa-si traiasca batrineata lui unde este, nu te pune stapina si pe bunurile lui de cind este inca in viata, motive imi inchipui ca te pricepi sa gasesti.EDIT: si "zbatutul" tau ca mama sa obtina 50% in urma partajului se numeste de fapt ilegalitate, l-ai furat prin cine stie ce declaratii mincinoase pe tatal tau si ti-ai insusit inainte de moartea lor ceva ce nu-ti apartinea de fapt. Probabil ca tu crezi ca-s "daune morale", in urma copilariei grele, si asa te-ai spalat pe miini, dar totusi tre sa recunosti macar pt tine ca nici tu nu esti mai breaza decit ei. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

vikinga cred ca gresesti mult, dar asta este parerea ta si ti_o respect.
Nu am mostenit o pe mama care este in viata. ea ne a lasat apartamentul si m a mintit atunci ca sa alerg pt ea ca stia ca va avea de castigat prin copiii ei. ea s a recasatorit si probabil vrea sa si refaca viata cu actualul sot iar noi sa ramanem probabil p strada. daca as fi stiu adevaratul ei caracter de la inceput as fi ramas linistita la tata si nu mi as mai fi amarat viata asa.
eu daca as fi avut copii si mi as fi refacut viata alaturi de alt barbat le as fi lasat copiilor tot ca sa le fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Citat:

Salut fetelor! ma bucur ca va mai ganditi la mine. ce sa va zic....de impacat ne am impakt, dar....
Prin octombrie a venit maikmea acasa cu scandal sa i pun casa pe numele ei.au urmat certuri mari...

Saracia asa-i de mare in Romania de ajung copii sa-si mostneasca parintii cu forta , impotriva dorintei lor, inca de cind sunt in viata?
Nu se poate ca saracia sa dezumanizeze in asemenea hal!
Egal de cite greseli ar fi facut, aveti bunul simtz si asteptati-i sa moara..
Macar pe tatal tau lasa-l sa-si traiasca batrineata lui unde este, nu te pune stapina si pe bunurile lui de cind este inca in viata, motive imi inchipui ca te pricepi sa gasesti.

EDIT: si "zbatutul" tau ca mama sa obtina 50% in urma partajului se numeste de fapt ilegalitate, l-ai furat prin cine stie ce declaratii mincinoase pe tatal tau si ti-ai insusit inainte de moartea lor ceva ce nu-ti apartinea de fapt. Probabil ca tu crezi ca-s "daune morale", in urma copilariei grele, si asa te-ai spalat pe miini, dar totusi tre sa recunosti macar pt tine ca nici tu nu esti mai breaza decit ei.

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Esti cam aspra ! Nu ai nimic de comentat despre parintii dezumanizati care-si abandoneaza copiii si ii manipuleaza ? 50% dintr-un apartament comunist si nici macar 50% dintr-un palat nu sunt nici macar o palida compensatie pt. o copilarie nenorocita si o minima lipsa de sentimente la adresa propriilor copii.

Ce vorba-i asta "nu esti mai breaza decat ei " ? Sau nu stiai ca cine seamana vant culege furtuna ?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Vikinga, nu cred ca este vorba de saracie, ci doar o educatie defectuoasa.
Pur si simplu sunt persoane ce nu pot intelege ca e e al parintilor e al parintilor si le poate crea drepturi doar dupa decesul acestora. Sunt persoane ce considera parintii obligati sa le dea ce au ei din timpul vietii, sa le asigure o casa, o masa...cred ca vor trece generatii pana cand lucrurile vor intra in fagasul normal, si vom avea respect pentru bunul altuia, pentru timpul altuia, pentru viata altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Adina ai dreptate, e vorba de o educatie defectuoasa, trebuie sa mai treaca mult timp pina cind si in romania majoritatea tinerilor dupa 18 ani nu trebuie sa astepete case/ masini si alte bunuri de la parinti, daca is bogati trebuie neaparat, daca-s saraci si rai ca daune morale, daca-s saraci si buni, ca asa e traditia si tot asa.. Stiu ca nu in toate familiile e asa si noi care scriem aici tot romani suntem dar probabil ne-am insusit alte mentalitati.Maria, stiu ca am fost aspra, nu as fi de fel asa cu un tinar care a avut o astfel de copilarie. Constientizez lispurile emotionale si de alte natura pe care le-a avut.Insa multi au avut parinti rai dar au ajuns oameni adevarati, nu "descurcareti" in stil mioritic. Numai pe subiectul si forumul asta as numi citeva bune exemple. Am vazut ca a fost complimentata ca a fost descurcareata, eu as fi laudata-o cu drag pt altceva, dar pt asta nu. Inca o data vad ca ca a fi descurcaret inseamna a da din coate in stil mioritic, ceva minciuna, ceva declaratii si fapte ilegale in detrimentul cuiva(a tatalui de ex) cu gindul unor foloase proprii. Eu as numi-o hotie. Pai daca legal omul ala betiv ori ba, avea dreptul la 70% inseamna ca legea stie de ce.Ce mila pot avea de o tinara femeie care gindeste acum ca mama o fi meritat bataie de tatal ei s-a purtat asa! E no comment pt mine, sorry! Si asta din cauza banilor. daca i-ar fi dat tot ei, ar fi fost o mama buna si tatal la fel de rau ca si pina acum.Mama ei a facut greseli mari dar pe parcurs am vazut intentia de a si le spala dupa cum a dus-o inima si capul. Le-a platit scoala la amindoi, a incercat sa-i ajute sa iasa din ei maturi independenti si s-a dat peste cap sa le treaca apt ala amarit pe numele ambilor copii ori de era numai pe numele mamei , ar fi ajuns tot la copii dupa moartea ei, chestie f normala de altfel. O casa pe care B a numit-o in repetate rinduri ca fiind "a mea"..in casa mea nu o accept pe nu stiu care, m-am zbatut pt casa asta si etc etc.Nu s-a gindit o data sa vinda apt ala sa dea 3/4 mamei si 1/4 tatalui, ca sa repare greseala din tinerete. Si sa zica, well fiecare cu ale lui.Fata de B. ca si copil am toata compasiuunea, dar acum e o femeie si trebuie sa schimbe mult in ea ca sa fie deasupra moralei parintilor.Nici nu m-as fi bagat in asa mizerie de subiect, dar m-a iritat rau autovictmizarea, hotia deghizata in "zbatut descurcaret" si goana asta dupa mosteniri si apartamente ceausiste, procente si tot tacimul cind proprietarii de fapt sunt inca in viata. Tinara tinara dar cu adevarat descurcareata dom'le, apt l-a pus numai pe numele ei, tre sa fie instinct de supravietuire, ca altfel nu-mi explic.Noi ce facem aici? Judecam parintii aia, fara sa le ascultam versiunea si dam verdicte incurajatoare hotiei unei victime "descurete"? In detrimentul ba fratelui, ba mamei, ba tatalui? B. daca mama ta s-a razgindit, ei bine avea tot dreptul legal. Vina ta ca te-ai zabtut cine stie cum sa schimbi decursul normal legal. Eu presupun ca ai declarat ca de fapt mama a stat in casa, a adus bani etc cind de fapt nu era adevarat. Ce-a facut mama, tatal, fratele si ce a facut B is lucruri ce trebuiesc judecate separat. La asta m-am referit cind am zis ca nu e mai breaza ca ei. Care e concluzia de fapt? Daca ai avut parinti rai tre sa fii la acelasi nivel ca ei si sa-i lasi fara casa? Sa le mostenesti bunurile de cind sunt inca in viata? E horror. Asta-i morala? Asa intregim cercul vicios, un tinar la inceput de viata tre sa iasa altfel deasupra, nu asa ca "descurcaretii". Ca m-a tot urmarit cuvintul asta.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput