hernie inghinala

hernie inghinala | Autor: sorina30

Link direct la acest mesaj

buna
sun o mamica care vrea sa stie daca este cineva care si-a operat copilul de hernie ,si ar vrea sa-mi spuna si mie cum a decurs recuperarea strunfului si cat a stat in spital?asta daca se poate -va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyca spune:

Buna! Sorina,eu am un baietel de 2 ani acum ,si de la 1 luna am descoperit hernia inghinala si apoi inghino-scrotala(se lasa in scrot)de care nu l-am operat nici acum si este ok.Cred ca de pe la 1 an nu se mai vede nimic.Daca mai vrei sa vb pe ID-ul de mess [bettycostescu]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

Buna,

Fratele meu a fost operat la o varsta mica, stiu ca nici macar nu mergea in picioare. la Bucuresti, de catre doctorul Pesamosca. Nu stiu daca mai profeseaza, asta era acu vreo 20 de ani. Oricum, nu a stat in spital decat pana s-a trezit. a fost ametit in ziua aia si de a doua zi nu mai avea nimic. Deci recuperarea a fost f. rapida.
Acuma, tu nu spui cati ani are copilul tau, daca merge deja poate fi mai complicat, pentru ca sigur va avea niste restrictii la miscare, cel putin cateva zile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Chiar luni fina mea si-a operat micutul de 1 an si 9 luni de hernie inghinala. A stat in spital 2 zile doar pt ca in nopatea de dupa operatie a vomat destul de mult si dimineata. Ii daduse niste lapte ddesi nu era necesar si poate de asta plus efectele anesteziei. Dupa care s-a simit mult mai bine, acum sunt acasa si daca nu ar fi racit poate i-ar fi mult mai bine. Nu am auzit-o sa nu aiba voie sa se miste. O sa o mai intreb cum s-a recuperat de repde. parerea mea e ca operatiile astea sa fie facute cat sunt inca f mici pt ca nu constientizeaza f mult ce li se intampla.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput