..cei care citesc oblic...
In topicul deschis de Clara 30,prima parte ... pag 15 ,inca se poate citi destul de clar ceea ce am scris "Clara,te supara intr-atat faptul ca sotului tau ii este "smuls"telefonul din mana (da'zau,esti naiva)si de faptul ca fosta lui sotie te catalogheaza drept o curva?!TU UITI ca femeia aia,taranca si inculta,asa cum o definesti tu,creste SINGURA 2 COPII?!In ochii ei vei ramane mereu doar o c.... . "
E vina mea ca unii nu stiu sau nu vor sa citeasca?N-am spus nici macar o secunda ca in ochii mei,Clara ar fi sau nu ar fi .... ci doar mi-am dat o parere vis-a vis de cele spuse de ex -sotia iubitului ei.
Asa ca ..avertismentul (daca ar trebui sa fie)e pentru mine ?(daca da,nu-i nici o problema,SA FIE !)sau pentru cei care imi indeasa fraze pe care nu le-am scris?!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
E Ok, cine doreste sa citeasca exact, o va face, cine va vrea sa citeasca oblic, de asemenea o va face.
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa