"scuze" pentru

"scuze" pentru | Autor: gabriella1

Link direct la acest mesaj

..cei care citesc oblic...
In topicul deschis de Clara 30,prima parte ... pag 15 ,inca se poate citi destul de clar ceea ce am scris "Clara,te supara intr-atat faptul ca sotului tau ii este "smuls"telefonul din mana (da'zau,esti naiva)si de faptul ca fosta lui sotie te catalogheaza drept o curva?!TU UITI ca femeia aia,taranca si inculta,asa cum o definesti tu,creste SINGURA 2 COPII?!In ochii ei vei ramane mereu doar o c.... . "

E vina mea ca unii nu stiu sau nu vor sa citeasca?N-am spus nici macar o secunda ca in ochii mei,Clara ar fi sau nu ar fi .... ci doar mi-am dat o parere vis-a vis de cele spuse de ex -sotia iubitului ei.
Asa ca ..avertismentul (daca ar trebui sa fie)e pentru mine ?(daca da,nu-i nici o problema,SA FIE !)sau pentru cei care imi indeasa fraze pe care nu le-am scris?!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

E Ok, cine doreste sa citeasca exact, o va face, cine va vrea sa citeasca oblic, de asemenea o va face.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput