Va rugam, nu-i mai credeti!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Catalino,da' daca pe adi al meu il dor shalale,momentan nu pleaca la Clara,nu-i asa?!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Gabriella pai el o pleca ca nimeni nu da cu picioru la asa sansa in viata da nu-l primeste ea. Ca vb ceea vai capu' lui daca s-a incurcat cu tine, reumatic, cafea nu bea si bat pariu ca nici topit dupa plimbari la patrjdegrade nu e. Asa ca mananca-l fript ca Clara (cum naiba sa evit cacofonia asta nu stiu si iar imi aud vorbe) n-are nevoie. De al meu nici atat ca are patrusapte de ani si nu-l tin puterile cu femei de-astea energice.

Ajuta-le si tu pe cele care viseaza sa fie mame.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

gabriella ,a reusit clara sa te sperie?!
stai linsitita ca nu toti barbatii dau bir cu fugitii...ca cel al fostei sortii al actualului viitor sot al clarei

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Gabriella pai el o pleca ca nimeni nu da cu picioru la asa sansa in viata da nu-l primeste ea. Ca vb ceea vai capu' lui daca s-a incurcat cu tine, reumatic, cafea nu bea si bat pariu ca nici topit dupa plimbari la patrjdegrade nu e. Asa ca mananca-l fript ca Clara (cum naiba sa evit cacofonia asta nu stiu si iar imi aud vorbe) n-are nevoie. De al meu nici atat ca are patrusapte de ani si nu-l tin puterile cu femei de-astea energice.

Catalina

uitasi doamna de colesterol..C-al meu manaca ,di toati, si gatit.

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violeta69

gabriella ,a reusit clara sa te sperie?!
stai linsitita ca nu toti barbatii dau bir cu fugitii...ca cel al fostei sortii al actualului viitor sot al clarei

Ah,imi revizuiam comportamentul si inca mai invarteam in ceapa prajita. Da' adi al meu tot ma pupa...si io care-ncercam sa-l lamuresc cu tanga si reeducarea...

Gabriela

Mergi la inceput

fetelor,va invita la cozonacu' meu cu rahat si stafide....sa va mai intremati si voi si sa nu mai poftiti la cozoncacu' clarei ca nu se stie ce pune in el...si nu vreau sa va am pe constiinta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violeta69

fetelor,va invita la cozonacu' meu cu rahat si stafide....sa va mai intremati si voi si sa nu mai poftiti la cozoncacu' clarei ca nu se stie ce pune in el...si nu vreau sa va am pe constiinta

da ' nu ti-am zis ca rezist la arsenic si gogoshi?Da' vin....
fetele,revin in forta,ma duc sa papica.
Pup

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Io zic sa lasi colesterolu si sa te gandesti la altceva. Ca daca pana la urma trece peste neajunsurile astea a lu barbactu s-ar putea sa te vezi mutata in fundu' tarii si nu mai pup tu aer conditioner la balcon. Si unde mai pui jaluzele verticale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Gabriela imi pare rau sa ti spun dar salele il dor din cauza ta!
Asuma ti greseala, da i o cafea pe prispa (ca la tzara) si mergi inainte!
Si da la porci in locul lui azi...si asa poate nu te lasa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Io zic sa lasi colesterolu si sa te gandesti la altceva. Ca daca pana la urma trece peste neajunsurile astea a lu barbactu s-ar putea sa te vezi mutata in fundu' tarii si nu mai pup tu aer conditioner la balcon. Si unde mai pui jaluzele verticale.

Catalina

Mergi la inceput