Va rugam, nu-i mai credeti!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Si n-ai inteles Catalino.Violeta face cozonacul... da' ea nu se marita...ea are bigudelele in cap,ceapa prajita pe aragaz, jucariile aruncate a unjpea oara prin casa ,si cozonacul in cuptor.
La Clara e fara cozonac,doamna!E CU FITZE.Nik n-ai inteles,ooofff!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Catalina..merci de aprobare .

Ma deranjeaza putzinel ca te ai 'ghinit' cum sta treaba cu invidia.

Of.. un lucru e Clara ..scuze CLAR... daca nu stim sa ne petrecem w/e Clara are raspunsul; daca nu stim sa ne tinem barbatii /Clara are solutia (sic) daca ne ingrasam /Clara ne face dusul rece! Daca atipim Clara ne trezeste..daca ne plictiseam pe forum Clara ne invioreaza! Daca nu stim sa ne traim viata /Clara ne dirijeaza.

Clara ai citit bine articolul ala? ziceai ca esti putin plinuta...Mai bine nu te marita ca poate te grasunesti de a binelea si intra Iubi in depresie,,,ca cica ar fi efectul Iuby asupra uratelor si frumoaselor; asupra tarancilor si mirandolinelor;asupra femeilor intr un cuvant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Daca-ti trimiteai soacra la cucuietii din deal mai pupai tu gogosi la sfantu' asteapta.
Si n-ai decat sa speri tu ca o sa vezi mostenitorii da io nu cred. Ca pana se face consiliu de familie sa se constate daca e sau nu momentu' sau daca trebuie pastrati sau avortati vine menopauza.

Ajuta-le si tu pe cele care viseaza sa fie mame.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Daca-ti trimiteai soacra la cucuietii din deal mai pupai tu gogosi la sfantu' asteapta.
Si n-ai decat sa speri tu ca o sa vezi mostenitorii da io nu cred. Ca pana se face consiliu de familie sa se constate daca e sau nu momentu' sau daca trebuie pastrati sau avortati vine menopauza.

Catalina

Esti de coma! Las ca adopta copii din casatoria anterioara a sotului!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adi_dalma

Catalina..merci de aprobare .

Ma deranjeaza putzinel ca te ai 'ghinit' cum sta treaba cu invidia.

Of.. un lucru e Clara ..scuze CLAR... daca nu stim sa ne petrecem w/e Clara are raspunsul; daca nu stim sa ne tinem barbatii /Clara are solutia (sic) daca ne ingrasam /Clara ne face dusul rece! Daca atipim Clara ne trezeste..daca ne plictiseam pe forum Clara ne invioreaza! Daca nu stim sa ne traim viata /Clara ne dirijeaza.

Clara ai citit bine articolul ala? ziceai ca esti putin plinuta...Mai bine nu te marita ca poate te grasunesti de a binelea si intra Iubi in depresie,,,ca cica ar fi efectul Iuby asupra uratelor si frumoaselor; asupra tarancilor si mirandolinelor;asupra femeilor intr un cuvant!

ag

Nici tu nu pricepi nik... cum sa se mai ingrase?si de la ce? ea nu gateste-deci nu miroase a ceapa-implicit se "mentine".Iubi nu intra in depresie -cafeaua stimuleaza centri nervosi-si singurul lui neuron a coborat in budigai...aici e fericirea fetelor... chiar nu stiti nik din "implinirile " Clarei.

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Daca astea-s preocuparile violetei e clar...o lasa. Daca nu are cine nu-i bai. Da tot o lasa. Cum o dai o lasa. Si io de cand am primit (indirect) invataturile astea m-am lasat de ceapa si stau intepenita pe balcon cu ceasca in brate in asteptarea consoartei.Si nu apare sub nici o forma ca cica el cafea la 50 grade in balcon nu serveste. E clar....ma lasa si pe mine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adi_dalma

Citat:

Catalina

Esti de coma! Las ca adopta copii din casatoria anterioara a sotului!

ag

ntz..e asistent social...o pune de o ancheta si-i da la una sistent maternal.Ca si asa sunt "needucati", inculti..si ce-o mai fi zis ea pe-acolo.
SA-TI FIE RUSINE,CLARA !

Gabriela

Mergi la inceput

Adi_dalma ai pierdut vremea pe forum digeaba fetica. Nu ai inteles nica. Copii din casnicia anterioara nu pupa la casa domneasca. Aia e tarani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

gabriella,gresti
nu prajesc ceapa de fel,n-am bigudiuri ca am paru' ondulat...iar copilu' l-am trimis la bunici...
si cozonacul in fac in masina de paine
barbatu'nu-l stresez cu insuratu' ca nu-l mai vreau eu acum...
asa ca am liber la ...discutii...

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Citat:

Daca astea-s preocuparile violetei e clar...o lasa. Daca nu are cine nu-i bai. Da tot o lasa. Cum o dai o lasa. Si io de cand am primit (indirect) invataturile astea m-am lasat de ceapa si stau intepenita pe balcon cu ceasca in brate in asteptarea consoartei.Si nu apare sub nici o forma ca cica el cafea la 50 grade in balcon nu serveste. E clar....ma lasa si pe mine.

Catalina

Stai ghninisor,nu fa depresie...iti dau si cea mai ramas din balconul meu ,ai si aer conditionat ,si jaluzelele verticale,si cafeaua,uite,barbat-meu e dispus sa te primeasca ()cu tot cu consort,da si fracu',nu-si ia nici budigaii ,mai mananca o gogoasa de la maica-sa ,ma scoate pe mine la 40 grade numai sa fii si tu in tonul modei lansate de Clara:cafeaua in balcon.

Gabriela

Mergi la inceput