Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(17)
Raspunsuri - Pagina 20
noce spune:
Astazi ii sarbatorim pe Sfintii si Dreptii Parinti Ioachim si Ana, buni ajutatori ai familiilor care isi doresc copii. Nu este cu rosu in calendar, dar cred ca este bine sa tinem aceasta sarbatoare din tot sufletul, sa ne rugam Sfintilor Parinti ai Maicii Domnului sa ne ajute sa rodeasca si burticile noastre.
Am auzit de cateva fete care au ramas dupa ce au citit acatistul Dreptilor Parintilor timp de 40 de zile. Eu citesc acest acatist (nu chiar in fiecare zi) si deja il am la inima. Il voi citi astazi si ma voi ruga pentru toate fetele din listutza!
http://tt.lilypie.com/ttblp3.png
Alexa_ spune:
Buna fete dragi
Nu am mai scris de ceva timp pentru ca nu am mai avut ce povesti. Aceleasi sperante luna de luna si aceleasi deziluzii de ziua 1.
Dar acum am in sfarsit o veste minunata si nu puteam sa nu imi impartasesc bucuria cu voi
.
Sunt
. Ieri am fost la doctor si am confirmarea. M-a ajutat bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului si ieri am vazut o floricica mica-mica dar fixata unde trebuie.
Acum nu reusesc sa imi sterg zambetul de pe fata, dar tebuie pentru ca sunt la servici si nu o sa anunt decat dupa ce trece primul trimestru. Sper sa fie bine de data asta. Eu am avut o sarcina obtinuta natural insa oprita din evolutie in februarie. Asta dupa ce imi spuse medicul ca singura mea sansa ar fi FIV. Am avut un chist operat clasic acum 12 ani, care a lasat multe aderente si trompele varza, plus endometrioza. Asadar asta ar fi a doua minune pe care a facut-o bunul Dumnezeu pentru mine.
Sunt convinsa ca si Maicuta Domnului m-a ajutat pentru ca am ramas insarcinata (dupa calculele mele) pe 15 August, zi mare, iar confirmarea sarcinii am avut-o ieri, iarasi o zi de mare sarbatoare crestineasca. Asa ca daca mi-au fost ascultate rugaciunile si am primit asa un frumos dar (pe 14 August a fost si ziua mea) indraznesc sa sper ca de data asta totul va fi bine si imi voi tine si eu in brate minunea peste vreo 8 luni. Doamne ajuta!
Ma rog si Sfantului Stelian sa aibe grija de minunea mea.
Sper sa va ajute bunul Dumnezeu si sa simtiti si voi aceasta bucurie cat mai repede
Va pup pe toate 
Doamne ajuta!
Syris spune:
Buna, fetelor! 
Spun si eu sarbatoritelor si sarbatoritilor de ieri, cu intarziere, "La multi ani!" cu sanatate, si va multumesc de urari! 
Noi suntem bine, bebe Iulia e tare voinic si mancacios si asta nu poate decat sa ne bucure. Maine facem 8w0d!
S-a mai stabilizat cu colicii mai ales de cand eu am intrat exclusiv pe bucatarie japoneza si pap orez la greu. Ne-am gasit si noi nasii si am stabilit botezul in prima duminica din octombrie. Ne botezam aici, ca nu am curaj sa merg acasa cu ea de la asa varsta frageda si s-o chinui in atatea ore de zbor. Probabil mai mult ea m-ar chinui pe mine
Vrem sa o botezam neaparat inainte de a se duce la cresa. Incerc sa enjoy-ez la maximum perioada asta caci in curand trebuie sa ma intorc la laborator si sa o trimit la cresa si mi se rupe inima cand ma gandesc ca si pe ea o pasez la altii in brate, sa mi-o creasca cat eu sunt la lucru
. Macar de-ar fi fost posibil sa fi stat cu ea acasa macar pana la 6 luni....dar asa a vrut Dumnezeu, ne-o ajuta El sa trecem cu bine de iarna asta si sa iesim teferi din raceli, influenze si toate cele de le-am trecut si cu Andreea.
Cami, imi pare tare rau pentru ingerasul tau scump! Am ramas muta si plina de lacrimi cand am citit. Ca si celelalte fete, sunt si eu alaturi de tine si ma rog sa iti dea Dumnezeu puterea sa treci cu bine peste aceasta perioada si intr-o buna zi, sa tii in brate, impacata si zambitoare, un bebe sanatos si voios! 

Chiar, cineva intreba de Alinuscha, o fi nascut ca era un pic in urma mea cu sarcina. Stiu ca ceruse sa fie scoasa de pe listuta si voia o pauza de forum....
Alexa, felicitaaaari! Sarcina usoara si bebita sanatos!! 
Numai bine la toate si sa auzim de cat mai multe
si
sanatosi! Pupe 
Bebe 2 Photo Gallery
noce spune:
Felicitari, Alexa!
Sa te ajute Maicutza Domnului sa duci sarcina cu bine si sa nasti un bb sanatos.
Ma bucur foarte mult de aceasta veste.
Ieri, chiar ma gandeam ca intr-o zi de asa mare sarbatoare ar fi frumos sa citim pe forum o veste buna, iar azi, de ziua Sfintilor Parinti Ioachim si Ana am sperat si mai mult.
Ma bucur mult de fiecare data cand aflu ca una dintre fete ramane gravi, mai ales daca se intampla o data pe saptamana, cum scria Cleo.
Pentru toate cele care incercati azi, va doresc fertilitate multa de la Dragii si Ajutatorii Parinti, sa ne dati vesti bune in 2-3 saptamani!
Doamne ajuta la o toamna bogata in burtici!
http://tt.lilypie.com/ttblp3.png
ainigriv spune:
Felicitaaaari,Alexa!!!Minunati sunt Dumnezeu cu Maicuta sa sfanta,ca numai minune poate fi,asa cum spuneai si tu,aceasta floricica din pantece.Daca ai observat legatura cu sarbatori ale Maicii Domnului,inseamna ca veti avea acoperamantul ei pe toata perioada sarcinii si totul va fi bine,dar citeste zilnic un paraclis sau acatist inchinat Maicii Domnului,pe langa celelalte inchinate Sfintilor,ca mari minuni face rugaciunea in timpul sarcinii si bebelusi deosebiti se nasc,sanatosi si plini de lumina.
Intr-adevar,mari sarbatori am traversat cu bucurie si cu lumina.Imi parea rau ca nu am putut intra ieri,sa va rog sa cititi acatistul Sf.parinti Ioachim si Ana de la care eu am avut mare ajutor,citindu-l in zilele de vineri,cu post,bineinteles.Dar multumim lui Noce ca ne-a adus aminte(initial eu ,pacatoasa,uitasem)si Aneidomnica pt acatistul la loc asa minunat.
Se pare ca incheiem un capitol destul de bun in vesti cu
si asteptam unul nou plin de
.Va pupam si Doamne ajuta!!!
speranta2008 spune:
buna
Alexa FELICITARI SI UN BB SANATOS !!!!!! DD si Maica Sfanta a lucrat si a avut grija de voi!

Alexa, iti trimit si un PM

magdita spune:
Buna fetele mele,
Alexa, felicitari, sarcina usoara si la termen si bebe sanatos !

Uitandu-ma pe listutza de aspirante, am vazut-o si pe Iuca ( Viorica ) , despre care stiu de la alt subiect ca este gravidutza. Felicitari si aici Iuca, sa ai o sarcina super usoara si bebe sanatos !

Va pup pe toate si sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa numaram cat mai multi bobocei toamna asta. Doamne ajuta
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
anadomnica spune:
Fetelor, la rugamintea Claudiei (cleopatra70) am deschis eu noul capitol. Doamne ajuta!
Capitolul 18
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele ![]()
CASUTA VERDE
Nadya1984 spune:
Buna seara! Va ruga din toata inima
sa ma treceti si pe mine in listuta aspiranyelor care isi doresc un copil. Pentru ca
in preuna sa ne rugam la Dumnezeu si sa avem credinta in suflet si rabdare ca intro zi ne va da Cel de Sus bucuria de a deveni mame. Sa ne ajute Dumnezeu si sa ne Blagosloveasca dupa mila Sa!
mada23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nadya1984 Buna seara! Va ruga din toata inima sa ma treceti si pe mine in listuta aspiranyelor care isi doresc un copil. Pentru ca in preuna sa ne rugam la Dumnezeu si sa avem credinta in suflet si rabdare ca intro zi ne va da Cel de Sus bucuria de a deveni mame. Sa ne ajute Dumnezeu si sa ne Blagosloveasca dupa mila Sa! |
Acest subiect este inchis vino te rog aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129038&whichpage=4
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">