Conflict familial

Conflict familial | Autor: virgo

Link direct la acest mesaj

Poate ma ajuta cineva ... am asistat la cosmarul vietii mele : violenta in familie . Ai mei s-au certat , dupa o betie de-a tatii , iar el a lovit-o ... a intervenit fratele meu de-a scos-o de sub bata de baseball ...

Acum , situatia este urmatoarea . Mama-tata sunt proprietarii imobilului , eu sunt proprietarul gradinii din fata casei . Fratele meu locuieste , cu prietena lui , in cealalata parte de casa . Tata vrea cu orice pret sa-i dea afara , motivele sunt stupide , evident . Pana sa se intample isteria de alaltaieri am crezut ca se poate atenua conflictul : dimpotriva , situatia a sarit in aer .

Cea mai buna solutie este sa vindem proprietatea , sa-l lasam pe fratele meu sa se duca la casa lui si sa cumpere ai mei o alta casa , poate chiar undeva la tara , departe de prietenii de pahar . Cum se poate face asa ceva ? Este nevoie de divortul parintilor mei ? Ce alta solutie exista sa semneze ?

Multumesc foarte mult pentru orice sfat .

Mami de Matei Cazimir

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Din cate stiu eu , nu poti imparti bunurile comune din timpul casatoriei, e nevoie de divort.

Ca sfat personal, cel mai bine sa divorteze si sa vanda, iar cu partea ei mama ta sa isi cumpere alt loc in care tatal tau sa nu aiba nici un drept. Mult mai bine decat sa ii platiti lui partea si sa mai creada ca poate veni acolo cand are chef de scandal.

Iar daca as fi in locul fratelui tau, i-as arata, tot cu bata de baseball, ce pateste daca indrazneste sa o mai atinga, ca un timp tot vor mai locui impreuna pana se clarifica treburile.

Imi pare rau ca scriu asa mesaj belicos, e un punct sensibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_80

Din cate stiu eu , nu poti imparti bunurile comune din timpul casatoriei, e nevoie de divort.

Ca sfat personal, cel mai bine sa divorteze si sa vanda, iar cu partea ei mama ta sa isi cumpere alt loc in care tatal tau sa nu aiba nici un drept. Mult mai bine decat sa ii platiti lui partea si sa mai creada ca poate veni acolo cand are chef de scandal.

Iar daca as fi in locul fratelui tau, i-as arata, tot cu bata de baseball, ce pateste daca indrazneste sa o mai atinga, ca un timp tot vor mai locui impreuna pana se clarifica treburile.

Imi pare rau ca scriu asa mesaj belicos, e un punct sensibil.

Multumesc de raspuns . Ideea este sa lucram repede pe la spatele lui , fara ca el sa afle deacat cand este chemat in instanta .

Offff , as vrea sa cred ca vom avea castig de cauza , desi probe nu avem , mama n-a depus plangere cand s-a intamplat , dar eu si fratele suntem totusi martori .

Astazi sau maine vom vedea un avocat . Eu vineri plec din tara , nu de alta dar deja ma strange in spate , am si copilul de 6 luni cu mine ...

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Tu si fratele tau nu puteti fi martori cf art. 190 Cod procedura civila

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Tu si fratele tau nu puteti fi martori cf art. 190 Cod procedura civila