Cum lupta un barbat sa-si mentina casnicia?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

qsar

Daca el o iubeste pe ea poate fi combinatia aia minune despre care spui..daca nu o mai iubeste ..la ce bun toate eforturile !Dilema mea era cum e posibil sa o iubeasca si intr-o zi (sau ..mai multe..ma rog)sa se termine iubirea..iubirea asta e cumva ca uleiul de la motor..se termina si se caleaza motorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Qsar cum arata barbatul ideal pentru tine?

Pentru barbati, femeia trebuie sa fie de toate (amanta, mama, prietena, bucatareasa, spalatoreasa, calcatoreasa si sa aduca si bani )ca sa fie ideala, oare noi femeile trebuie sa cerem mai putin?Noi le putem face pe toate, ei nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Citat:
citat din mesajul lui delsim

Qsar cum arata barbatul ideal pentru tine?

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem."

Barbatul ideal este... Edit: Scuzeeee! Am sters aceasta postare pentru ca... asa mi-a venit! Pur si simplu. Si-n plus, nu era nimic chiar atat de important incat sa ramana publicat pe vecie.

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Edit: Scuzeeee! Am sters si aceasta postare. Tot pentru ca asa mi-a venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

da qsar. si pana la urma e vorba de 2 suflete care se iubesc, dar deviem in alte discutii. si da, lupta cea mai grea e cu tine insuti/insati.

sarumanusitzele pentru involuntara tragere de maneca

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Cu placere, Pitzi.

Edit: Scuzeeee! etc. etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Putem bea o bere Q. pentru cifre cel putin. Chiar calculam si eu.... dar ma tin de tanar (chiar si neinstruit )

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Bem si doua, cum nu?!
Da' sa revenim la subiect, zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Din cate am apucat eu sa vad, multi barbati seriosi si cu inima buna fac la un moment dat eforturi pentru relatia lor, mai precis pentru fericirea partenerei lor: surprize, momente mai dese de alint, disponibilitate afectiva.
E pacat ca eforturile astea sunt trecute cu vederea de sotiile care asteapta sa li se transforme sotul intr-un robotel domestic, perfect sincronizat, dar totodata imprevizibil si romantic.

Stiu multi barbati, cu al meu in frunte, care ar face mult, mult, pentru sotia lor, cu conditia sa nu fie facuti direct responsabil pentru nefericirea acesteia, ca e o povara prea greu de dus. Si totodata pe principiul rasplatii imediate, si nu al iubirii neconditionate: fa-mi tu masaj si declaratii, ca te-oi proslavi la sfantul asteapta, ar trebui sa fii fericit ca iti dau ocazia sa ma faci fericita Big NO-NO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_80

Din cate am apucat eu sa vad, multi barbati seriosi si cu inima buna fac la un moment dat eforturi pentru relatia lor, mai precis pentru fericirea partenerei lor: surprize, momente mai dese de alint, disponibilitate afectiva.

La "lupta" de felul acesta m-am gandit si eu cand am deschis acest subiect. Eu nu cer mult sotului meu, ma multumesc si cu un mic gest din care sa inteleg ca ii pasa de mine, ca nu ii sunt indiferenta, ca ma iubeste (prefer sa mi-a spuna nu sa ghicesc),etc. Insa unii soti uita sa faca astfel de gesturi, alti considera ca daca spala farfuri si aduce cupilul de la gradinita este un sot model, altii spun ca stie ea ca o iubesc (i-a spus cand a luat-o de sotie)si apreciaza ca este suficient etc. Din moment ce intervine usor aceasta indepartare intre soti...apar si altfel de probleme.

Tot timpul trebuie sa existe o legatura intre cei doi soti. Sa nu ajungem sa locuim doi straini in aceiasi casa.

Intr-o relatie nu trebuie intotdeauna sa ghicim ca celuilalt ii pasa, ci sa si spuna acest lucru, sa comunicam. Sa nu pierdem legatura sufleteasca. O astfel de "lupta" ar trebui sa duca si barbatii, nu numai femeile. Dar , nu stiu de ce, dupa ceva ani da casnicie...se instaleaza pasivitatea si uneori indiferenta...lasa ca stie ea ce are de facut...e matura, sanatoasa si isteata...Si ei urmaresc toate meciurile si nu pierd nicio bere cu prietenii. Ba, se si plictisesc si parca ar vrea si o amanta. Pentru ca prietenii lor au cate una, iar ei nu trebuie sa fie mai prejos.

Mergi la inceput