vise de femeie adevar ori fictiune?
Raspunsuri - Pagina 4
rasfatzata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 aaaaaaaaaaaa,o fi iar clara la mijloc?! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
boreal_1974 spune:
Fetelor nu mai fiti rele...se pare ca cineva citeste printre randuri...
Catalina, sotul tau a avut dreptate...nici pe mine nu ma dor degetele sa scriu ca am o multime de orgasme de fiecare data
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rasfatzata
http://community.webshots.com/user/rasfatzata |
Nu,nu m-am plictisit,dar Claudia a venit in Romania cu copiii si acum e fericita!
Vis-a -vis de clara ,la modul cum a vorbit despre copiii lu' iubi...crezi ca e demna de toata lauda?!
pup
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
angipangi spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gabriella1
Nu,nu m-am plictisit,dar Claudia a venit in Romania cu copiii si acum e fericita! Vis-a -vis de clara ,la modul cum a vorbit despre copiii lu' iubi...crezi ca e demna de toata lauda?! pup Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
la orice subiect deschis pomenesti de clara
de fapt subiectul inchis tot de clara vroiai sa vorbesti
teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
i.xell spune:
pai daca-i asa si eu am visat (cand am inteles eu ca-s pe lume baieti frumosi... :)) sa fiu rapita de un barbat bine facut, brunet, inalt si.....ce mai , un barbat papusa masculina care sa se indragosteasca lulea de mine....javascript:insertsmilie('')
amorezat da' nu tot ce zboara se manaca........
try spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J G peste+taur= hot sex. J si Carlita Carliontz (05.02.2006) |
Ptii, unde mi-o fi fost mie capul cand m-am cuplat cu un berbec?
A_Iulia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui try
Ptii, unde mi-o fi fost mie capul cand m-am cuplat cu un berbec? "Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" |
stai asa, nu dispera, nu-i timpul pierdut
Mai nasol de mine, ca nu-s nici peste, nici taur. Oare am vreo sansa sa devin?
try spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Adina Iulia
stai asa, nu dispera, nu-i timpul pierdut Mai nasol de mine, ca nu-s nici peste, nici taur. Oare am vreo sansa sa devin? |
Poate virtual, caci in my reality TV show nu se mai poate.