ajutor

ajutor | Autor: balantascor

Link direct la acest mesaj

va rog sa ma ajutati si pe mine cine stie cu canonul sf. rafael ce trebui sa fac ... sau daca nu sa ma ajutati sa imi spuneti cum trebui sa ma rog sa se intoarca perechea mea acasa... va rog frumos chiar e urgent...poate imi spune si mie cineva cum trebui sa ma rog si ce trebui sa fac

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

eu nu ma pricep la canoane, dar cred ca atunci cand te rogi sa fi sincer in inima ta, la dumnezeu asta ii place si iti trebuie si credinta
dumnezeu sa iti fie alaturi

"viata este un dar pe care il meritam numai atunci cand il daruim."
"daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." R. TAGORE
florina, mamica lui thierry si dara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Balantascor, din ce am trait eu pana acum si ce am vazut in jur, eu cred, parerea mea, ca e mai bine sa te rogi pentru ce e mai bine pt. tine...Nu "da-mi-l , Doamne, pe Nelu..."...( ca exemplu), ci "da-mi, Doamne, cum este mai bine pt. soarta mea, ca eu nu sunt in stare sa judec cum e mai bine..."

Ai sa fii surprinsa de modul cum se vor rezolva lucrurile...

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balantascor spune:

va multumesc ptru sfaturi sper sami fie de folos si daca mai sunt si alte sfaturi ar fi mai bine sunt sigura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

perechea ta?adica sotul? Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Balantascor - Sa stii ca Victoria are mare dreptate. Sa-ti spun chiar un pic din viata mea. Prin 2002 terminam facultatea si cand sa zic ca am terminat-o m-au disponibilizat de la servici, prietenul meu de atunci nu m-a inteles prin ce treceam si si-a gasit pe una cu bani si casa. Cateva luni nu am fost buna de nimic. Imi gasisem ceva de lucru dar eram ca pe un teren mlastinos. M-am dus la o biserica asa in amiaza mare, am intalnit un preot acolo Dumnezeu sa-i dea sanatate pe care l-am intrebat ce sa fac. Mi-a zis ca nu e obligatoriu sa te rogi in biserica, poti sa te rogi si cand stai la stop si cand mergi cu autobuzul sau esti la servici sau dai cu mopul. Nu trebuie sa te duci si sa atingi neaparat straiele preotului , rugaciunea credinciosului este primita indiferent ca esti la usa bisercii sau langa altar. Totul este sa fie din suflet facuta. Nu este bine sa te rogi pentru o persoana anume. Imi dadea exemplul unei doamne la care s-a intors respectivul dar toata viata i-a fost un calvar si dupa o perioada nu stia cum sa se desparta.
Intr-un cuvant ce am facut eu: ma duceam cand aveam si eu timp la biserica(aveam intre timp 2 job-uri si era greu) si ma rugam sa intalnesc oameni buni si sa-mi arate drumul meu si persoana cu care sa-mi petrec restul vietii. Dupa vreo 7 luni l-am cunoscut pe actualul meu sot cu care am un baietel minunat.
Nu stiu cine este acest SF.Rafael dar nu conteaza asta ci ideea pe care o ai in suflet. Vrei persoana aia sau sa fii linistita si impacata cu tine? Vrei ceva material sau implinirea ta? Eu consider ca atata timp cat esti implinit rezolvi parte materiala, cat timp esti linistit oamenii de calitate vin la tine.
Iti doresc din tot sufletul sa-ti gasesti calea luminoasa si sa fii fericita.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

o sa-ti povestesc si eu experienta mea.
la inceputul anului 4 de facultate cunoscusem un baiat mai mic decat mine cu 2 ani. ne-am iubit, totul bine si frumos pana am ajuns la el acasa si a aflat mama lui ca sunt mai mare decat el. pana atunci relatia cu ea fusese ok. dupa aceea totul s-a schimbat. sufeream tare mult ca ii cazusem in dizgratie mamei iubitului. vai ce tragedie pe capul meu. el mi-a zis ca ma iubeste si va face orice pt noi. de craciun in 2006 trebuia sa vina sa ma ceara de acasa de la mama. intre timp am dat un pomelnic numai cu noi doi la un preot calugar si am zis ca Dumnezeu sa aleaga cum e mai bine pt amandoi.
Stii ce a ales Dumnezeu??? La 40 de zile am inceput sa ne certam destul de urat, iar eu am mirosit ceva necurat la Iasi, unde el mai avea de facut 2 ani de facultate. Eu lucram deja la Vaslui, iar intre timp isi gasise o fetisoara dar asa de companie. Iar in casa mea a intrat actualul meu sot, care m-a indragit din prima clipa. Am iesit cu el, i-am refuzat invitatia la munte ca eu voiam sa o termin cu celalalt. Asa ca, nu ai de unde stie cum vrea Dumnezeu pt tine.
Roaga-te cu sufletul si inima, iar El iti va da cum iti este tie mai bine.

Citat:
citat din mesajul lui balantascor

va rog sa ma ajutati si pe mine cine stie cu canonul sf. rafael ce trebui sa fac ... sau daca nu sa ma ajutati sa imi spuneti cum trebui sa ma rog sa se intoarca perechea mea acasa... va rog frumos chiar e urgent...poate imi spune si mie cineva cum trebui sa ma rog si ce trebui sa fac

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Citat:
citat din mesajul lui balantascor

Adica "sa se intoarca acasa cu bine",nu ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carli1617 spune:

Totusi, daca vrei sa citesti acatistul, nu poate sa-ti faca decat bine.
Il gasesti aici:

http://www.sfintiiarhangheli.ro/acatist-sfantul-arhanghel-rafail.php

Acolo scrie ca "Sfântul Arhanghel Rafail este, conform traditiei, vindecatorul celor bolnavi si calauzitorul tainic al celor ce calatoresc cu treburi si cu griji, precum si ocrotitorul nuntii si al dragostei conjugale."

Doamne ajuta!

Mergi la inceput