Jocurile Olimpice
Stiu, exista deja un subiect care a fost deschis si mutat. Dar nici macar un asemenea eveniment nu poate sta pe prima pagina la Generale??? Adica loazele alea de fotbalisti (care au jucat cum au jucat) au stat prima pagina, dar o olimpiada care este o data la 4 ani si la care avem si rezultate nu are loc. Poate sa-mi explice vreun moderator care e logica?
Avem deja o medalie de aur, nu ma astept sa iasa lumea in strada pentru asta, dar macar un loc cu mai mult trafic pe forumul asta se poate? Adica pentru o behaiala patetica s-a facut aici galerie, s-a spus Hai Romania, dar pentru ceva cu adevarat valoros chiar nu se poate?
Raspunsuri
Theiuta spune:
BRAVO SI CINSTE TIE ALINA FATA DRAGA!!! si tuturor sportivilor care trudesc in anonimat ani de zile, confruntindu-se cu lipsurile si cu frustrarile, ca pina la urma sa ne bucure inimile si sa ne faca sa ne simtim mindrii cind se cinta Imnul National. Am plins vazind-o pe Alina pe podium si am auzit Imnul...
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
Lala_D spune:
Felicitari Alina Dumitru ! Cinste tie !
Sa speram ca si restul delegatiei romane ii va urma exemplu si ne vor umple inimile de fericire ! In momentul acesta tinem pumnii stransi pentru gimnastii romani sa se califice in finala de 8 .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
grati.ela spune:
Felicitari Alina! Am avut lacrimi in ochi vazand-o asa de emotionata pe podium...prima noastra medalie de aur!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
ada29 spune:
Felicitari Alina Dumitru!
Felicitari Marian Dragulescu pentru calificare!
Selariu-mult succes!
Ada
Ancuta-Maria spune:
hai ca urmeaza sariturile! Le tin pumnii!!!
-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)
Lala_D spune:
S-au calificat si baietii in finala masculina de gimnastica ... yuppy desi au avut un concurs greu si plin de ratari si accidentari , avem si 4 calificati in finalele pe aparate
E bine
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ancuta-Maria spune:
Bravo baieti!!
-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)
Natasa spune:
Miine dimineata la ora 5 sint calificarile la gimnastica feminina, la 12.20 calificari la canotaj 8+1 si la 15.40 Camelia Potec are calificari la 400 m liber.