Tratament acnee
Ma confrunt de aproape 4 ani cu probleme ale tenului. Desi am fost la diverse analize, la clinici particulare si la Institutul cantacuzino, nu mi-a fost gasit nimic la nivelul epidermei, cu toate ca fata mea arata oribil. Imi apareau niste cosuri mari, dupa ce ma manca locul respectiv in prealabil, ulterior dureroase si marei, diamentru de aproape 4 mm. Intr-un final acum o luna am ajuns la bioderm - clinica particulara. Urmare analizelor facute de o dna biolog, mi-au fost gasite atat stafilococ auriu cat si demodex. In fine, un medic de acolo mi-a prescris urmatorul tratament: 10 zile antibiotic klacid 500mg, destul de tare si diverse creme de dat local pe fata, m-a costat aproape 4 mil.NU o sa insist asupra tratamentului respecitv deoarece NU a dat rezultat. In timpul tratamentului cu antibiotice, incepusera sa-mi apara in plus fata de cele pe care le aveam. NU ma asteptam sa-mi treaca peste noapte, dar aveam pretentia sa nu imi mai apara in plus. Si ca un facut, acum 3 zile, in ziua sarbatorii Schimbarea la Fata :), a venit mama cu o crema de la un prieten de familie care a trecut printr-o experienta similara. Tot ce vreau eu este sa va zic ca de 3 zile folosesc crema, dimineata si seara si tenul meu se curata vazand cu ochii. Crema se numeste: DIPROGENTA. Merita sa incercati daca celelalte tratamente nu au dat rezultate. O sa va zic cum procedez eu: dimineata si seara, ma spal cu un sapun de sulf, il gasiti la farmacie, dupa ma dau cu o lotiune tonica, care va curata f bine fata, si a treia etapa este aceasta crema. Ma dau cu ea pe toata fata. Ce sa spun sunt f incantata, cosurile si-au redus dimensiunea considerabil, iar cele negre au disparut complet. Simt ca pot respira din nou.:) Cine trece prin experienta similara cu a mea stie ce vorbesc.
De asemenea, am inteles ca unguentul diprogenta are succes la toate tipurile de acnee, poate fi folosit pe termen lung, preventiv in fiecare dimineata, pentru a evita formarea cosurilor normale, chiar cele din perioada premenstruala.
Daca aveti intrebari, va stau la dispozitie. Am citit si eu pe net pana sa aplic tratamentul de care v-am spus, diverse experiente ale voastre si am promis ca daca reusesc sa dau de cap acestei boli de piele, acneea, o sa impartasesc cu voi solutia gasita de mine.
Pupici si Doamne ajuta!
Sper ca pot ajuta pe cineva sa scape de aceasta problema.
Raspunsuri
ada29 spune:
Monicuta,desi nu am acnee apreciez dorinta ta de a vrea sa ajuti alte persoane dandu-i de capat acestei probleme!
Felicitari si bine ai venit pe!
Sa citim numai de bine,
Ada