Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (101)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

Miha, eram sigura ca apari la ore de-astea!

Ce sa fac daca numa la ore de-astea am timp numai pentru mine? Si atunci asa...pe furate... Nu mai stiu daca v-am povestit cu vreo 2 seri in urma se trezeste Robert pe la o bucata si ma ia la intrebari:"mami,tze cauti la calatol?Nu tebuia sa fii in pat langa mine?"

Cam liniste pe aici...Haideti ca dau o cafea si acus tai si ciocolata de casa. Anca,tu sa stai acasa daaaa?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica
Ce sa fac? Sa merg la urgenta?

Cel mai bine e sa mergi sa-l vada un medic...Sa nu se dezhidrateze,ai mare grija.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dany26
am si eu o "intrebarica mica" voi ati inceput sa fierbeti legumele si carnea impreuna pt bebei??

Dupa ce ai ajuns la aproximativ 50g de carnita fiarta separat,asta inseamna cam o saptamana.Da,noi papam demult carnita fiarta la un loc cu legumele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Hello!

Ram0nica cred ca iti raspund prea tarziu dar si eu zic sa mergi cu la doctor, chiar si la urgente la Grigore Alexandrescu. Nu are ce sa strice. Mie imi spunea o fata din parc ca ei i-a spus pediatra ca daca i se pare ceva ciudat la fetita ei, orice sa mearga cu ea direct la spital, sa nu mai piarda timpul sa o sune pe ea. As fi vrut sa imi spuna si a mea asa sa merg cu Antonia de la inceput la spital ca poate nu ajungeam cu bronsiolita ei asa departe. lui Vladut!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui dany26

buna dimineatza fetelor- pt ca inca nu e 12 !

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!
si LA MULTI ANI roxx pt ieri!!!!!!!!!!

offfffffff....nu imi vine sa cred cti bb-ei bolnaviori!

sorina, adyana, adra, creem si ramonica Doamne ajuta sa isi revina cat mai repede

am si eu o "intrebarica mica" voi ati inceput sa fierbeti legumele si carnea impreuna pt bebei??

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Si eu ii fierb legumele cu carnea. De fapt ii fac supita sau ciorbita ca pentru noi dar fara sare si condimente, adica ii fierb intai carnea, spumez si apoi pun restul ingredientelor.

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Pe fii-mea umblareata ati vazut-o.Dar alergareata ati vazut-o?

Mergi la inceput

Si la o sedinta mamaligoasa incepand de aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Pe fii-mea umblareata ati vazut-o.Dar alergareata ati vazut-o?

Mama...mama ce vitezomana

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Buna seara fetele! Stiu ca am lipsit foarte mult, nici nu incerc sa recuperez de citit ca nu reusesc... Am intrat sa va urez sanatate multa!
Alexandra creste, e o vesela si o scumpa, mi-e are dor de ea chiar daca o vad zilnic cateva ore, ca locuieste tot la soacra-mea si nu ii fac eu baita tot timpul si nici nu am cand sa o vad cum doarme noaptea... Mi-e asa de dor sa o privesc cum doarme linistita...
Un pupic maaare de tot multiplicat si trimis la toata lumea!

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Am facut un turneu de o saptamana cu masina prin tara...... si nu am patit nimic ...si am mers cam 2000 de km intr-o sapt prin toate hartoapele din Ro.... ...deci concluzie ...ce cerclajjjj...Traiasca nea Grigoras........ nu am avut gram de contractie.....Deci s-a hotarat din septembrie merg la ellll....

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput