Stafilococ auriu si demodex

Stafilococ auriu si demodex | Autor: Monicutzaa

Link direct la acest mesaj

Ma confrunt de aproape 4 ani cu probleme ale tenului. Desi am fost la diverse analize, la clinici particulare si la Institutul cantacuzino, nu mi-a fost gasit nimic la nivelul epidermei, cu toate ca fata mea arata oribil. Imi apareau niste cosuri mari, dupa ce ma manca locul respectiv in prealabil, ulterior dureroase si marei, diamentru de aproape 4 mm. Intr-un final acum o luna am ajuns la bioderm - clinica particulara. Urmare analizelor facute de o dna biolog, mi-au fost gasite atat stafilococ auriu cat si demodex. In fine, un medic de acolo mi-a prescris urmatorul tratament: 10 zile antibiotic klacid 500mg, destul de tare si diverse creme de dat local pe fata, m-a costat aproape 4 mil.NU o sa insist asupra tratamentului respecitv deoarece NU a dat rezultat. In timpul tratamentului cu antibiotice, incepusera sa-mi apara in plus fata de cele pe care le aveam. NU ma asteptam sa-mi treaca peste noapte, dar aveam pretentia sa nu imi mai apara in plus. Si ca un facut, acum 3 zile, in ziua sarbatorii Schimbarea la Fata :), a venit mama cu o crema de la un prieten de familie care a trecut printr-o experienta similara. Tot ce vreau eu este sa va zic ca de 3 zile folosesc crema, dimineata si seara si tenul meu se curata vazand cu ochii. Crema se numeste: DIPROGENTA. Merita sa incercati daca celelalte tratamente nu au dat rezultate. O sa va zic cum procedez eu: dimineata si seara, ma spal cu un sapun de sulf, il gasiti la farmacie, dupa ma dau cu o lotiune tonica, care va curata f bine fata, si a treia etapa este aceasta crema. Ma dau cu ea pe toata fata. Ce sa spun sunt f incantata, cosurile si-au redus dimensiunea considerabil, iar cele negre au disparut complet. Simt ca pot respira din nou.:) Cine trece prin experienta similara cu a mea stie ce vorbesc.
Daca aveti intrebari, va stau la dispozitie. Am citit si eu pe net pana sa vad rezultatele de acum, diverse experiente ale voastre si am promis ca daca reusesc sa dau de cap acestei boli de piele, acneea, o sa impartasesc cu voi solutia gasita de mine.
Pupici si Doamne ajuta!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

felicitari....

pe mine ma interesa sa stiu ce analize ai facut sa afli ca ai demodex? e foarte rar intalnita la oameni, iar daca nu esti in contact cu animalele m-as mira sa faci demodex

cainele meu are demodex cronic, pe care il tratez pe viata, ii fiecare l;una are cate un medicament, dar as fii curiasa sa stiu cum arata un demodex uman, ca ala de caine arata groazmic

sanatate

btw si eu sufar de acelas lucru, acum i-au diane 35 dar nu am in totalitate probleme rezolvata, trebuie sa ma intorc la dermato pt teste...eu le am de vreo 10 ani, mai dispar, iar apar.....

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Crema Diprogenta contine un cortizon (betametasona) si un antibiotic (gentamicina). Ma bucur ca iti este de folos. Am scris numai sa te atentionez ca nu poate fi folosita pe termen lung, numai max 2-3 saptamani.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Dar o antibiograma ti-au facut? Ca analizarea secretiei purulente se face , dar antibiograma?
Eu am o colega care nu are cosuri purulente , ci ca un fel de papule cat gamalia de ac . A facut de ori tratament cu Amoxi parca (oricum nu conteaza,ca a luat atb la care este sensibila ea ) si de fiecare data venea cu tenul curat.
Si mai am o colega care a luat o acnee de toata frumustea , probabil tot cu staf din spital , de la plastica(de la arsi probabil), cand mai face un tratament cu atb pt. altceva ii trec si ei .
Stiu ca probabil ai incercat de toate , dar este o solutie pe baza de eritromicina , eutyrox parca, nu mai stiu sigur si la ora asta mai mult nu pot gandi E superbuna, poti sa intrebi doctoruldermaolog daca e ok sa o folosesti.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO
dar este o solutie pe baza de eritromicina , eutyrox parca, nu mai stiu sigur si la ora asta mai mult nu pot gandi

no, no, ala este tratament pentru hipotiroidie
solutia cu eriotromicina pentru acnee se numeste eryfluid, inderm sau in combinatii cu tretinoina - aknemycin, isotrexin, zineryt. dar musai la indicatia medicului!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui XIO
dar este o solutie pe baza de eritromicina , eutyrox parca, nu mai stiu sigur si la ora asta mai mult nu pot gandi

no, no, ala este tratament pentru hipotiroidie
solutia cu eriotromicina pentru acnee se numeste eryfluid, inderm sau in combinatii cu tretinoina - aknemycin, isotrexin, zineryt. dar musai la indicatia medicului!

Roxana

asa , asa . Dintr-un lapsus cat casa mi-a venit ultima materie invatata
mersi de corectare

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Buna, eu am auzit ca e f. bun un unguent cu eritromicina pt. fata: Eritroacnol.

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

as vrea sa stiu unde ati facut analizele pentru depistarea demodex
Multumesc

Maria

http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput