Spybot Search&Destroy 1.5

Spybot Search&Destroy 1.5 | Autor: pifu_monica

Link direct la acest mesaj

Ati folosit cumva acest antivirus, Spybot Search&Destroy 1.5? Noi avem acum NOD32 dar am citit ca asta e mult mai bun. Ce ar trebui sa stiu inainte de a-l instala? Va multumesc.
Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui pifu_monica

Ati folosit cumva acest antivirus, Spybot Search&Destroy 1.5? Noi avem acum NOD32 dar am citit ca asta e mult mai bun. Ce ar trebui sa stiu inainte de a-l instala? Va multumesc.
Cristina

SSD nu este antivirus.este un utilitar pt eliminarea spyware,malware.pastrati NOD.din cand in cand rulati si SSD.avantajul SSD este ca e free.rezultate excelente cu adevarat are Webroot Spysweeper http://www.webroot.com/En_US/consumer-products-spysweeper.html

ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pifu_monica spune:

multumesc mult pentru raspuns.
Problema ar fi ca in instructiunile de instalare mi s-a cerut sa dezinstalez orice alt antivirus pe care-l am, si am si facut-o. Oricum, am observat ca mi-a dat un mesaj de security alert prin care mi se zice ca Windows nu recunoaste niciun antivirus si ca se afla in risc, deci ceva nu e in regula.
Cristina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu era necesar sa dezinstalezi antivirusul. Esyte firesc sa reactioneze Windowsul astfel pentru ca in acest moment NU ai nici un antivirus. Pune inapoi antivirusul si in paralel instaleaza si softul spybot. Merg amandoua foarte bine se completeaza. Fiecare rezolva altceva.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput