Aspirante cu vechime "medie" (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele! Nu prea mai e dimineata dar am reusit si eu azi sa dorm mai mult dimineata asa ca abia acum imi beau . Mai vrea cineva?

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

'neatza fetele!!!

annababy, eu vreau un pic de cafeluta, desi in ultimul timp am baut foarte rar, nu imi prea face bine la stomac.

crisa, eu zic sa faci mamografia, daca doctorul ti-a spus asa. din pacate, eu am auzit de cazuri care au facut devreme... mai bine du-te si fa treaba asta, ca sa stai linistita.

bujo, ce frumos este Filip!!! cum a fost nasterea?

va pup pe toate!

http://bd.lilypie.com/stgnp2.png
25+ cu Denis Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Crisule si io zic sa faci mamografia daca ti s-a recomandat. Sau crezi ca e prea invaziva? Ca nu stiu exact ce presupune, dar crek ai sta si tu mai linistita.
Filip nu e bolnavior, doar ca are un puseu de crestere si e cam nelinistit, si implicit si noi pe langa el.
Gabitza sarumana de compliment, a fost greluta nasterea, cel putin asa mi s-a parut mie. Eram concentrata pe nastere naturala si pana la urma tot la cezariana am ajuns. Avand in vedere ca nu am avut in viata mea nici o interventie mi s-a parut nasoala. M-a durut si anestezia ca io am probleme cu coloana si a pus-o cam greu, iar dupa operatie mi-au facut destul de multe calmante ca eram tare sensibila la durere. Iar cand m-am ridicat prima data din pat am zis ca-mi pierd matzele pe jos. Dar apoi totul a inceput sa mearga mai bine. Sper ca nu te-am panicat, oricum nu toata lumea suporta la fel, erau mamici care n-aveau nicio treaba, de fapt majoritatea isi reveneau foarte bine. Io am fost un caz special, mai sclifosita ar zice unii Sunt un pic dezamagita ca n-am nascut natural dar asta e, bine ca suntem sanatosi amandoi.

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

bujo, si eu vreau nastere naturala, eventual cu epidurala. dar nu se stie niciodata ce se poate intampla, ca mai am si niste probleme cu spatele (hernie de disc) si sunt destul de mica (1,60 m) iar bebele este marisor deja, asa mi-au spus. si eu sunt tare "sclifosita", cum ai zis tu, mi-e frica rau de tot de durere! pana sa raman insarcinata mi-era teama si sa mi se ia sange, aproapre ca lesinam cand imi bagau acul in vena. acum, ca mi-au luat mai des sange pt. analize, parca m-am mai obisnuit... dar oricum sunt o fricoasa si jumatate!
ai dreptate, bine ca sunteti si tu si bebe amandoi bine-sanatosi, asta e cel mai important!
http://bd.lilypie.com/stgnp2.png
25+ Denis Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Si eu vreau nastere oricumfie si pe gura si pe nas..numai sa fie odata:))))))))
Ardeiasa de ce nu mai scrie?
Marinika?
Unde santeti fata?
Cu mamografia...nu stiu ce sa va zic..nu nu au vazut nimic la ecagrafie si nici nu au simtit la mana..insa mi-au explicat ca daca e vreodata sa fie ''ceva'' e singurul loc unde se va vedea din stadiu incipient..si ca avind in vedere ca am istorie..e recomandat sa fac de la varsta asta.
Sa fie ea a naibii de viata , acu stau cu sabia deasupra capului ca ''daca'' fac si eu. Adevarul e ca ma ingrozesc ce vad la cabinet...si de-aia ma sperii mai mult pe zi ce trece.
Va pup,
Crisa

http://tt.lilypie.com/b2dim4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Bujo ma alatur si eu cu o noapte nedormita, de fapt dormita pe jumate, ca la 3.30 s-a trezit sa pape si greeeeu a adormit la loc, dar deja pot spune ca is obisnuita ca se cam trezeste noaptea inca sa pape.
Gabitzule si eu am facut cezariana si pot spune ca mi-am revenit repede, a doua zi m-am dat jos din pat fara ajutor, intr-adevar, la inceput ai senzatia ca te rupi in 2 cand te ridici si umbli, dar dupa-aia e mai bine, eu am suportat foarte bine operatia si recuperarea, cum spunea si Bujo, depinde de fiecare, e foarte important sa fii optimista si sa crezi ca totul va fii bine si o sa te vindeci mult mai repede, dar Doamne da sa nu fie cazul si la tine.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Bai Kitzosule da ce rochita aveti!!!! M-ai nenorocit!!
Cum sint fetele lucrurile de bebe acolo? Parca scumpe nu?
Ma gandeam sa ..incep o afacere :)) ca sint niste preturi acolo de ramai masca....
Va pup,
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Crisutzule asa-i ce comoara am eu?
La noi hainele de bb is super scumpe si nici nu le poarta copiii nu stiu cat, dar trebuie luate, ce sa facem, doar n-o sa-i purtam in scutece numa.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Da Kitzosule..e dulce dulce...abia astept sa fac si eu una si sa o schimb in fiecare zi:))))))
Doamne ce hainute de copii frumoase sint aici mai ca as cumpara in fiecare zi:))
Pupici,
Crisa
Am o intrebare suplimentara daca stie cineva: cit o insemna in masurile americane...70, 75 cupa b si c?? Ma intereseaza..daca stiti. Mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Crisooooooooo ne-ai gasit???????
Hainutele sunt cam scumpicele pe aici ,eu am dat pe o pereche de ghete umblarete 75 ron
Cine da o cafea mare???

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput