Aspirante cu vechime "medie" (2)
Raspunsuri - Pagina 11
AleDutulescu spune:
multumesc draga mea.
cred ca ai dreptate. am sa fac o programare si am sa va tin la curent. sper ca pana in octombrie sa se intample ceva.
VA PUP.
Ale
http://tt.lilypie.com/z1XKp3.png
Alexandra
pusichet spune:
buna seara
vorbeati de citi ani asteptati, am 7 ani la activ, de cind asteptam minunea, cu 3 sarcini pierdute.
miine merg si eu la medic ca sint a 18 a zi si tot curge, cite o pata maro dar curge, cred ca m-am dereglat de la duphaston, cine stie.
ma bucur tare mult ca au revenit fetele.
arde esti fenomenala.
pup toate fetele
http://tt.lilypie.com/GhSYp3.png
arde2010 spune:
Eu aveam pete maro cu mult inainte sa vina CM si cateva zile dupa si am descoperit ca aveam lipsa de progesteron (in Z21 aveam 5.38 sau cam asa) si s-a rezolvat de la Duphaston
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
bujo spune:
Doamne ce dor mi-a fost de voi, si tare rau imi pare ca nu pot fi la fel de activa. Imi amintesc cu drag portiile de ras pe care le trageam cand eram la aspirante de se uita lumea crucis la mine. Si cate emotii am impartit. Mi se rupe sufletul cand vad ca unele dintre voi inca se mai chinuie sa aiba o minune acasa, va tin pumnii si sa dea Domnu ca cele care suntem proaspete mamici sa va purtam noroc. Luati de-aci pupici molipsitori

Kitzy am vazut ca voiai sa vezi poze cu Filip, vezi ca am la semnatura.
De Irene si mie mi-e tare dor, dar de cand zicea atunci ca vine in Romania n-am mai auzit nimic de ea, daca stit voi ceva bagati detalii.
cu CrisaS am mai vb pe mess, o sa-i spun sa intre si ea.
Despre BB2... Eu sigur mai vreau unu, cu toate neplacerile avute sarcina asta: amenintare de avort la inceput, greturi 24/24 timp de 3 sapt de plangeam de epuizare, contractii de la 16 sapt, semn de intrebare cu sanatatea lu bb la 24 sapt. Nastere mi-am dorit foarte mult una naturala dar Filip a fost foarte puturos, n-a vrut nicicum sa iasa, depasisem termenu, lichid aproape inexistent si bb de 4250gr. Am ajuns la cezariana care am suportat-o destul de grelut. Insa acum e bine, oboseala din plin insa ma intreb cum am putut trai pana acum fara Filip.

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu
arde2010 spune:
Bujorica mea, ce baiat mare si frumos are mami!!!
Un printisor care s-a lasat asteptat ca sa fie intrarea mai frumoasa... 

Lili
bujo spune:
Sarumana Arde, e intr-adevar comoara mea si am fost norocoasa ca n-am asteptat prea mult sa-l tin in brate. Tare m-as bucura sa traiti si voi sentimente ca ale mele.
bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu
CrisaS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bujo Doamne ce dor mi-a fost de voi, si tare rau imi pare ca nu pot fi la fel de activa. Imi amintesc cu drag portiile de ras pe care le trageam cand eram la aspirante de se uita lumea crucis la mine. Si cate emotii am impartit. Mi se rupe sufletul cand vad ca unele dintre voi inca se mai chinuie sa aiba o minune acasa, va tin pumnii si sa dea Domnu ca cele care suntem proaspete mamici sa va purtam noroc. Luati de-aci pupici molipsitori ![]() ![]() ![]() Kitzy am vazut ca voiai sa vezi poze cu Filip, vezi ca am la semnatura. De Irene si mie mi-e tare dor, dar de cand zicea atunci ca vine in Romania n-am mai auzit nimic de ea, daca stit voi ceva bagati detalii. cu CrisaS am mai vb pe mess, o sa-i spun sa intre si ea. Despre BB2... Eu sigur mai vreau unu, cu toate neplacerile avute sarcina asta: amenintare de avort la inceput, greturi 24/24 timp de 3 sapt de plangeam de epuizare, contractii de la 16 sapt, semn de intrebare cu sanatatea lu bb la 24 sapt. Nastere mi-am dorit foarte mult una naturala dar Filip a fost foarte puturos, n-a vrut nicicum sa iasa, depasisem termenu, lichid aproape inexistent si bb de 4250gr. Am ajuns la cezariana care am suportat-o destul de grelut. Insa acum e bine, oboseala din plin insa ma intreb cum am putut trai pana acum fara Filip. ![]() ![]() |
Am trait s-o vad si pe-asta sa mai pot scrie la un subiect asemenator cu ce-a fost candva. F E L I C I T A R I A R D E pentru deschiderea subiectului si mersi ca m-ai nominalizat. Chiar daca nu m-ai trecut acolo...ma alatur gastii vechi..ma rog sau ce-a mai ramas din ea.
Alde coana Marinika(si nu numai!!!!)..s-a fofilat s-a invartit s-a sucit ..dar nu a scos un cuvint..desi scrie de 2 zile la subiect..ma rog ..sa-i acord circumstante atennuante..nu a vrut sa fie judecata aspru sau injurata ca o cheama la apel pe ''aia care nu stiu cum de ati suportat-o atata '' Stai linistita Mariniko..ca nu cred ca o sa ti-o iei foarte tare eventual pe mess o sa primesti ceva injuraturi dar eu zic ca esti puternica si treci repede peste.

Asa, deci ARDE BRAVO FATA MEA. Ai spirit de echipa si foarte frumos si bravo tie.
Va salut pe toate cele care nu v-am ''vazut sau auzit'' de mult.
M-au trecut sudorile , ma invart de o ora pe linga tastatura sa scriu sa nu scriu , am decis in final sa scriu am avut candva o perioada mult prea frumoasa si m-au napadit amintirile..alea frumoase.
Tot asa sant in clubul..celor fara ''copchii'' dar nu disper..stiu ca o sa vina.
De Filipocu eu sant indragostita , e unul dintre copiii cei mai dulci pe care eu i-am vazut vreodata. Asa parinti asa fiu...parol..copilul e superb!!
Pina maine numai bine!!
Crisa
http://tt.lilypie.com/b2dim4.png
AnnaBaby spune:
Neata fetelor!
Ce faceti? Sunteti prin zona, la
? Eu ma delectez cu cafeluta, cu laptopul in brate si cu scoica cu bb alaturi (pe care trebuie s-o legan non stop, cum ma opresc cum chitaie). Mai frate, am zis ca de-acum o tin treaza ziua ca sa doarma si ea noaptea 

. De vreo saptamana nu mai adoarme singura seara nici s-o pici cu ceara. Aseara s-a chinuit intai sotul vreo ora, apoi soacra vreo 2 ore si apoi iar sotul inca vreo 2 ore s-o adoarma. Adica ea motaie in timpul asta cat e tinuta in brate si leganata, dar daca o asezi in patut zici c-o pui pe ace, incepe imediat sa urle ca din gura de sarpe. Nici nu stim ce sa mai facem, in fiecare seara program de adormit bb pana pe la ora 1.
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
arde2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CrisaS Am trait s-o vad si pe-asta sa mai pot scrie la un subiect asemenator cu ce-a fost candva. F E L I C I T A R I A R D E pentru deschiderea subiectului si mersi ca m-ai nominalizat. Chiar daca nu m-ai trecut acolo...ma alatur gastii vechi..ma rog sau ce-a mai ramas din ea. |
Pai nu te-am trecut ca am asteptat sa apari mai intai. Daca te uiti in urma vei vedea ca am trecut toate fetele care au aparut deja si am scris ca "mai asteptam" deci cine apare va fi automat trecut. Cel putin asa am crezut eu ca va fi frumos. Scuze daca am dat alta impresie.

Lili
Blanche25 spune:
Hop si eu la coffee!!!!!
Crisuta!!!!! Ce ma bucur ca ai intrat!!!!mi.a fost dor de tine