Nu-i asa simplu cu ...amantele(2)
Raspunsuri - Pagina 7
adi_dalma spune:
Violeta...nu m am referit la tine ..in nici-un caz..Cred ca ai postat doar cu putin timp inaintea mea (eu nu iti citisem postarea)
Am teoretizat si eu.
Discutiile din ultimele saptamani cu/despre amante mi au creat o stare profunda...de disconfort si indoieli . Fata de mine, de sotul meu, de toata lumea...
Copii sufera cel mai mult in urma complicatiilor sentimentale, divorturilor dar la fel de mult sufera cand in familie exista certuri, betii samd .
Adultii sufera pt ca isi doresc iubire, intelegere sustinere devotament si nu mereu primesc...si uneori se plictisesc de bine (natura umana deh)
Exista si oameni minunati care nu se potrivesc...du exista 'ceva-ul' ala care sa ii faca fericiti.
De aceea imi este efectiv FRICA sa judec amantele, amantii, pe Adelle si sunt de a dreptul ingrozita la gandul ca as putea suferi fie ca sotie parasita fie ca sotie adultera...Oricum ca mama as suferi ingrozitor vazandu mi copilul cu sufletul'rupt' in bucati.
Am toata admiratia pt fetele care au reusit sa mearga mai departe, sa iubeasca din nou...
Pe Adelle nu o inteleg in primul rand pt ca nu am fost in atare situatie (si sincer nu as vrea sa fiu)... iar eu sincer, in orice caz (exceptional) as prefera/tenta o droste noua decat supa reincalzita....sau poate as face un dus RECE?
Fomalhauti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violeta69 fetelor va chinuiti degeaba Guestus,este si va ramane un barbat enigmatic asta nu e pt Guestus:da' nu sunt prea sigura ca e barbat!!!...o fi vreuna de vrea sa ne faca zile amare Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
Si eu care puneam, la alt subiect numeroase intrebari despre Guestus....Iata raspunsul. Multumesc, Violeta.
try spune:
Cu scuzele de rigoare ca n-am apucat sa citesc tot subiectul, tot postez, ca nu vad cum ar putea afecta celelalte raspunsuri raspunsul meu.
adela spuena in mesajul ei original:
Insa nu regretam nimic din ceea ce ne uneste acum . |
Da, si asta e numai din simplul fapt ca deocamdata nu traiti repercursiunile infidelitatii voastre. Daca partenerii vostri ar afla de relatia voastra, ma tem ca ai toate sansele sa apara si regrete la mijloc, mai ales ca se intampla doar odata pe an. Adica merita o casnicie intoarsa cu fundul in sus pt "o data pe an"? Doar tu-ti poti raspunde la intrebare.
Morgano spune:
Ei, ew fte simplu cu amantele, intrebati-o pe Clara 30.... of, de ce s-a inchis topicul cand maine e luni si mai raspundea si ea?
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
catalina2307 spune:
Ripley noi strangem semnaturi pentru redeschiderea subiectului cu pricina.
Ajuta-le si tu pe cele care viseaza sa fie mame.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
dayanara spune:
da, ca nu are unde sa raspunda saraca:) eventual un nou topic nevestele intreaba amantele raspund si invers
ivan si dayanara
catalina2307 spune:
Sau ar putea fi "de ce or sa ne lase daca inca nu ne-au lasat" .
Ajuta-le si tu pe cele care viseaza sa fie mame.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
adi_dalma spune:
Fetelor ..nu va relaxati prea tare ...va ataca din nou...cu o forta nebanuita.
Sper ca nu pe topicul Adellei...
Morgano spune:
citat din mesajul lui dayanara da, ca nu are unde sa raspunda saraca:) eventual un nou topic nevestele intreaba amantele raspund si invers |
tare de tot, numa ca prea putine amante ies la inaintare
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)