Nu-i asa simplu cu ...amantele(2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Denizel , nu ai auzit pe nimeni spunand despre o femeie ca nu e feminina deloc , sau despre un barbat ca e feminin, efemizat?
Femenitatea inseamna gingasie , blandete , finete , stil , un amalgam de "de-astea" pe care evident nu le are toata lumea.

Desi sunt rar (poate de loc?) de acord cu tine, aici iti dau dreptate. Am intervenit tocmai pentru ca o femeie isi da mai rar seama de acest aspect si de aici pleaca multe diferente. Poate nu la toate lumea pare corecta aceasta opinie, dar in opinia mea o femeie poate fi complet nefeminina.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

dupa ce am citit pe aici m-am uitat la un film "IRA AND ABBY" ..daca l-ati vazut intelegeti de ce am postat aici...a fost atit de funny!!!
Daca nu l-ati vazut vi-l recomand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Denizel , nu ai auzit pe nimeni spunand despre o femeie ca nu e feminina deloc , sau despre un barbat ca e feminin, efemizat?
Femenitatea inseamna gingasie , blandete , finete , stil , un amalgam de "de-astea" pe care evident nu le are toata lumea.

Desi sunt rar (poate de loc?) de acord cu tine, aici iti dau dreptate. Am intervenit tocmai pentru ca o femeie isi da mai rar seama de acest aspect si de aici pleaca multe diferente. Poate nu la toate lumea pare corecta aceasta opinie, dar in opinia mea o femeie poate fi complet nefeminina.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

ati vazut mey?ce v-am zis eu un post inainte???
Rufus,multam

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelle6 spune:

Am revenit (scuzati daca dau buzna , in plina dezbatere despre feminitate)pt ca am considerat ca daca am propus un subiect pe forum si la care lumea raspunde, nu se cade sa dispar . Insa , martea trecuta , cand am facut-o , nu am realizat ca urma sa plecam in concediu peste 2 zile.Si-abia azi am reusit sa gasesc timpul necesar si camera de hotel echipata pt a putea raspunde.

Asadar , am citit cu atentie toate postarile si am dedus mesajul care s-a desprins din mai toate raspunsurile.

Am crezut , nefondat de altfel , ca voi putea rezuma povestea mea , care dureaza de ani de zile , in 20-30 randuri.Insa s-a dedus doar o idee :"O ea isi inseala sotul cu un el , casatorit si el. La mijloc sunt 4 copii si-n plus amanuntul "picant" cu prenumele a doi din ei.Plecand de-aici, reactiile au fost pe masura.

Cum insa restul de 99% al povestii doar noi doi , cei implicati, il stim, doar noi putem alege , in cunostinta de cauza ,atitudinea viitoare.

Nu voi mai scrie aici pt ca 2-3 linii in plus nu vor aduce mai multa lumina in "cazul Adelle" ci doar vor fi prilejul unor interpretari mai mult sau mai putin obiective sau ironice uneori (de exemplul explicatia mea ref la biletele de avion si reactiile pe care le-a declansat)

Regret daca am ranit anumite pers . A fost involuntar, intentia mea initiala fiind aceea de-a "dovedi"ca viata nu e asa simpla uneori . Ca nu putem face alegerea pe care am dori-o , din "x" motive.Si bine ar fi daca totul ar fi asa simplu :dar sunt multi barbati si femei care inseala insa continua drumul vietii alaturi de sot sau sotie !Sper ca mesajul meu sa fie inteles si va doresc sa aveti parte de casnicii fericite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Pe principiul ca NIMENI pe lumea asta nu e fara de pacat, nici la spovedanie nu esti judecat. Cine nu a mintit macar o data in viata? Conteaza in legatura cu ce minti, daca ai circumstante atenuante su nu, daca minti prin omisiune sau nu? Pacatul e acelasi!

Adelle, tu traiesti o iubire imposibila si nu ai niciun regret. Daca tu esti impacata cu tine, nu ai nevoie de nicio aprobare.
A vrut sa fie o lectie de viata (asa cum s-a scris aici) dar vezi bine ca nu toata lumea a inteles asta.
Cred ca cel mai bine ar fi sa ceri inchiderea subiectului inainte sa te puna pe scaunul electric.

Numai bine!!!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

nici eu nu sunt in "categoria" celor care o "sustin" pe Adelle
dar macar ea are bun simt!
adica nu vine sa jicneasca pe te miri cine si mai ales niste copii nevinovati....

eu nu o judec ca asa cum judeci vei fi judecat!
ceea ce nu inseamna ca sunt de acord cu atitudinea ei(ma repet! )......dar nu se stie niciodata in viata pe ce carari o mai apuci!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

ceva paie pe foc puse matematic....deci in Europa (cu Ro cu tot) 50% casatorii se termina cu divort. Deci din 2 fete care scriu aici 1 are sanse mari sa ajunga la divort. Si acum yo pun pariu ca 60% din cazurile de divort sint din cauza de amant/amanta....secretara...colega.

concluzia
sint al dracului de multe.......dar nu apar sa spuna ca le e frica de opinia publica.
Cite dintre voi nu aveti un sot barbat bine...cu job..bani...cu 2 secretare pe palier...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

pai oricum varinatele sunt 2 ori sot barbat bine... cu job, bani...2 secretare pe palier si atunci rezulta divort
iar cealalta varianta e ca dc totusi ai INCA barbat inseamna ca e prost /taran ca sotia si nu il vrea nimeni. acu ma intreb ce e mai bine sa ai parte de un prost sau de un divort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

pai oricum varinatele sunt 2 ori sot barbat bine... cu job, bani...2 secretare pe palier si atunci rezulta divort
iar cealalta varianta e ca dc totusi ai INCA barbat inseamna ca e prost /taran ca sotia si nu il vrea nimeni. acu ma intreb ce e mai bine sa ai parte de un prost sau de un divort

De niciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

Na...vezi ce carcotasa esti? Pai are si fata aia dreptate.

Ajuta-le si tu pe cele care viseaza sa fie mame.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput