Stii de ce te-a parasit sotul tau?
Raspunsuri - Pagina 14
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pitzinuca
ba da. in alta ordine idei, el banuiesc ca si-a terminat facultatea fiind sustinut de taranca si proasta care tinea casa si cupilu. b "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
Si din acest motiv trebuie sa ramana cu ea , nu?
Cand nu mai iubesti e gata casnicia.
POate sa-ti fi dat sotia 5 masini , 100 de milioane de euro , 7 copii sa aveti si o vila intinsa pe 15 ha , daca nu o mai iubesti te desparti , nu stai din complezenta.
Pe Adelle ati luat-o la suturi ca nu divorteaza ca sa fie fair fata de sot si sa aiba si el sansa de a intalni pe cineva.
PE asta o luati la suturi ca de ce a divortat sotul.
Nu stiti nimic despre Clara , sotia aluia sau despre el ,, dar din start Clara e nenorocita si sotia sfanta.
Prejudecati si subiectivisme.
Pt. mine situatia este foarte simpla:
el si ea , casatoriti , nu se mai inteleg , el se indragosteste de altcineva , divorteaza, ramane cu altcineva-ul.
Logic , normal si natural.
Urat din partea lor pt. faza cu copiii si urat din partea celor 3 adulti ca nu se pot controla.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
pitzinuca spune:
xio, cool down.
ziceam doar ca ccc clara habar n-are cu cine s-a inhaitat.
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
Clara30 spune:
citat din mesajul lui pitzinuca
ba da. in alta ordine idei, el banuiesc ca si-a terminat facultatea fiind sustinut de taranca si proasta care tinea casa si cupilu. b "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
ba nu. :) si ai toate sansele sa aflii, probabil, ca oricare dintre noi. sau deja tu stii mai bine?
In alta ordine de idei, amandoi si-au terminat facultatea sustinuti de parinti, cu deosebirea ca el si-a luat "rahatul de licenta" care l-a facut inginer. ea nu. (si nu din cauza ca a fost prea ocupata sa spele ciorapi si n-a mai avut timp sa invete, pe vremea aceea ea statea in camin, avea aceleasi conditii de invatat ca si el). S-au casatorit si s-au mutat cu parintii lui, au trait normal, timp de doi ani, el muncind, ea cautandu-si mereu de lucru, pana a ramas insarcinata si au facut primul copil. Dar chiar are vreo importanta care dintre ei doi a fost mai destept?! Asta conteaza numai in masura in care, cum spuneam, daca nu te ajuta capul sa intelegi cat e de important sa-i citesti copilului o poveste inainte de culcare, probabil si tu la randul tau te-ai dus la scoala degeaba.
Fomalhauti spune:
Sunt in ceata....Adica ceatza. Nu ne-a zis ea (Clara) ca sotul si-a asumat raspunderea de a renunta complet la copii (cum ziceam, n-am chef sa recitesc postarile)? Apoi, mai incolo, zicea ca fata il suna zilnic, plangand. Si apoi ca nu il pot suna copiii, ca nu stiu s-o faca si nu au voie. Mai, fata asta are ceva probleme cu memoria (eu i-am zis sa faca niste teste).
Apoi, cum traiesc copiii? Mama lor nu gateste niciodata si la sat nu exista McDonald's. Vai....
Nu serios, pana la urma nu ma lamuresc: el minte de ingheata apele si ea e naiva sau ne minte ea pe noi in cautarea unui sprijin moral? (Aici ti-ai gasit?)
A, Clara, am omis sa iti scriu ceva ieri. Titlul ales de tine mi se pare deosebit de agresiv. Sunt aici, pe forum si persoane pe care nu le-au parasit sotii (INCA; fiindca nu te-au intalnit pe tine pe Internet; eu nu-ti zic pe ce site-uri se uita al meu...) si mai sunt si unele care au parasit ele diferite "podoabe" de soti si chiar stiu de ce (eventual fiindca sotii respectivi te intalnisera pe tine pe Internet). Dar toate suntem GRASE, URATE si RELE (asta e vorba fiului meu si a folosit-o initial pentru Mona Lisa si printesele de la Disneyland).
Clara30 spune:
citat din mesajul lui nuschu
Aham. Nu te stim si am dat cu pietre. Dar tu ce stii despre noi, cand ne spui ca suntem nedrepte, oarbe si rele? Clara, tu ce te asteptai, venind sa-ti expui fericirea care consta in ceea ce ne-ai descris mai sus, pe un forum DESPRE COPII, cu mame si sotii preponderent? Ce te astepti, cand te adresezi fara pic de empatie unei audiente? Cand recunosti detasat si rece ca nu ti-e mila de copiii lui (ramasi fara tata, la 800 de km distanta de acesta), care nu fac decat sa va "deranjeze" din foarte fericirea voastra! Asa e, copiii mai la coada, caci el este barbat, inainte de a fi tata! Poate e cum spui, femeia aia e urata, e rea, e isterica, e ce vrei tu! Insa, modul in care ne-ai expus povestea nu-ti face nici un pic de cinste si ti-ai facut-o cu mana ta. ************ Nus |
repet. V-am facut "nedrepte, oarbe si rele" dupa ce, pret de zeci de postari, am ascultat injurii, ironii si jigniri fara sa raspund nimanui pe alelasi ton (probabil voi stiti ca le merit). Este o nedreptate sa tratati in acest fel o persoana despre care nu stiti nimic ( apoi sa sustineti ca stiti totul din primul post si altceva nu mai conteaza... primul post mi-l asum asa cum l-am scris, am explicat de mai multe ori de ce am folosit acei termeni), este orbire sa refuzati sa acceptati argumentele si explicatiile mele rationale si sa va agatati doar de ceea ce vreti voi sa auziti (apoi sa ma acuzati ca gasesc explicatii la orice, cand este firesc sa ne gandim ca nu pot povesti totul intr-un singur post de 100 de pagini) si este o rautate sa "loviti" in tata, despre care chiar nu stiti absolut nimic si nu am spus absolut nimic... sa-l acuzati ca-si bate joc de copii, ca-i neglijeaza total, ca i-a abandonat intr-un fel josnic... pana la urma, daca el e atat de josnic, de ce nu ne bucuramm cu totii ca biata femeie a scapat de el?
Iar forumul aceasta, Despre Copii, are o lista de discutii intitulata generic "In unul sau in doi... mergem mai departe!", unde oamenii discuta, cum spuneam, de problemele de cuplu, de despartiri, de drame, de suparari, de povesti cu happy-end... probleme de "oameni mari". Cand voi deveni cu totul deranjanta pentru toata lumea, ma astept sa nu-mi mai raspunda nimeni, sa se inchida topicul sau sa fiu data afara de pe site.
"... mergem mai departe!" adica ne discutam problemele, trecem peste ele si ne vedem de viata. Sau ramanem blocati in frustrare si ne invartim in cerc, intre false probleme.
niccooll04 spune:
eu raman la pararea mea , ca indotdeauna adevarul e la mijloc , si pana nu auzi povestirile tuturor celor implicati nu ai cum sa-ti faci o parere.
O sa va povestesc ceva auzit zilele astea ; El plecat in Italia singur ,are o aventura cu cineva , nevasta afla , iarta , isi mai dau o sansa , toate bune si frumoase.Acum aflu ca s-au despartit , varianta lui e ca ea nu a putut trece si si-a gasit un amant , varianta ei e ca el nu a incetat relatia cu respectiva nici acum.
Deci , adevarul o fi la mijloc :)
Fomalhauti spune:
Xio, sunt multe casnicii care nu merg. Si oamenii se despart si nimeni nu-i acuza. Si dau, de cele mai multe ori, vina unul pe celalalt - si nici pentru asta nu ii acuza nimeni, atat timp cat pastreaza totusi o decenta (ceva in sensul: "se schimbase, nu mai comunicam, nu mai avea grija de casa ca inainte"). Se mai intampla ca cineva sa intalneasca pe altcineva si sa realizeze brusc faptul ca tocmai a intalnit "sufletul pereche" pe care nu-l intalnise anterior, bla, bla, bla...
Ceea ce ne-a enervat pe cele mai multe dintre noi la Clara este modul in care vine sa vorbeasca intr-un mod absolut jignitor despre o femeie pe care nu o cunoaste. Nici noi nu o cunoastem, stim ca a inceput doua facultati, ca a lucrat apoi mai multi ani intr-o fabrica (in timp ce sotul ei se intretinea cu una si alta pe Internet - ca doar n-o fi fost doar Clara) si mai stim ca acum isi creste singura doi copii. Ne-a mai enervat faptul ca (cel putin in primul mesaj) aparea afirmatia ca un individ "fara cusur" si-a abandonat complet copiii. Si era un lucru admirabil....Mie chiar si titlul mi se pare...provocator. "Stii de ce..?" - habar n-ai - iti spun eu, cap-sec. Fiindca esti o taranca...
De aceea ne-am suparat, ca am fost jignite "in bloc" de cineva care este foarte departe de perfectiune....
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO PE asta o luati la suturi ca de ce a divortat sotul. |
Poftiiiiim???????? Asta ai inteles tu din 15 pagini??
Gata, m-am lamurit!! Participi la discutii fara sa citesti postarile celor care mai participa. O tii una si buna cu lipsa de obiectivitate, cu subiectivismul unora, cu chestii pe care crezi ca le sustin altii etc.
A, si sa nu cumva sa i se faca cea mai mica observatie cuiva care, realmente!!!, inventeaza sau debiteaza grosolanii cat casa. Asta te supara instant .
CristinaT spune:
sunt fan denizel
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
Clara30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti Sunt in ceata....Adica ceatza. Nu ne-a zis ea (Clara) ca sotul si-a asumat raspunderea de a renunta complet la copii (cum ziceam, n-am chef sa recitesc postarile)? Apoi, mai incolo, zicea ca fata il suna zilnic, plangand. Si apoi ca nu il pot suna copiii, ca nu stiu s-o faca si nu au voie. Mai, fata asta are ceva probleme cu memoria (eu i-am zis sa faca niste teste). Apoi, cum traiesc copiii? Mama lor nu gateste niciodata si la sat nu exista McDonald's. Vai.... Nu serios, pana la urma nu ma lamuresc: el minte de ingheata apele si ea e naiva sau ne minte ea pe noi in cautarea unui sprijin moral? (Aici ti-ai gasit?) A, Clara, am omis sa iti scriu ceva ieri. Titlul ales de tine mi se pare deosebit de agresiv. Sunt aici, pe forum si persoane pe care nu le-au parasit sotii (INCA; fiindca nu te-au intalnit pe tine pe Internet; eu nu-ti zic pe ce site-uri se uita al meu...) si mai sunt si unele care au parasit ele diferite "podoabe" de soti si chiar stiu de ce (eventual fiindca sotii respectivi te intalnisera pe tine pe Internet). Dar toate suntem GRASE, URATE si RELE (asta e vorba fiului meu si a folosit-o initial pentru Mona Lisa si printesele de la Disneyland). |
Sa te scot din ceata:
1. Tatal a renuntat la copii = a renuntat la a cere custodia lor, la a trai cu ei. Cred ca era foarte clar ce spuneam. Adica, mama a pastrat copiii. Spuneam in primul post despre el ca, asumandu-si un divort in care nu a luptat pentru custodia copiiilor, a facut SINGUR o alegere care implicit - in viata - cu mine sau fara, il va obliga la anumite compromisuri. Adica va fi in postura in care nu-si va mai vedea copiii zilnic, asa cum se intampla cand locuiau impreuna, acum (din cauza distantei), nu-i poate vedea decat maxim lunar si asa va fi mereu, atata vreme cat fiecare din parinti au o alta viata. Fiecare parinte care isi pierde, prin custodie, copil, isi asuma acest statut ingrat.
2. Copiii nu il pot suna singuri (nici nu au voie, nici nu au telefon la dispozitie, la varsta lor), dar tatal ii suna el aproape zilnic si vorbeste cu amandoi (atunci cand i se da voie, uneori copiii dorm sau fac altceva si hai sa nu contestam asta), iar atunci cand vorbeste cu fetita, de multe ori in dicutie acesta incepe sa planga si-l intreaba de ce tot zice mama ca el n-o mai iubeste si ca nu mai vine s-o vada niciodata si de ce tot zice mama ca el e rau si nemernic... etc. Uneori, atunci cand ne suna ea, implicit motivul telefonului este legat de copii - iar ea ne suna de obicei cand e nervoasa si telefonul catre noi e probabil ultimul pas, dupa ce-si aminteste de marea nedreptate si se revarsa, probabil, pe copii. In acele momente, daca poate vorbi si cu fetita, ea ii spune aceleasi lucruri (uneori plangand).
Copiii traiesc in grija mamei, ei stiu cum. Sunt acolo si bunicii, care am inteles ca ii iubesc si se ocupa de ei, de nevoile lor de baza. Cineva tot gateste acolo, nu-ti fa griji pentru asta.