Condica Salajencelor (51)
Raspunsuri - Pagina 8
Bimilit spune:

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianaiulie2009 spune:
Da vad k aveti un ritm la scris de numa-numa ....
Bravos , tine-ti-o tot asa !!!
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
asa , scriem scriem sa aiba ce ceti oti cand vine din oras
.
dianalaura spune:
gata, s-a trezit si Stefan! Cand ma gandescla alti copii care dorm de amiaz vreo 3 ore, 3 ore juma....!!! Al meu cand doarme 2 e eveniment!
Asa zicea al meu, ca au terminat prezidentul, sper sa fie adevarat :)
A, uitai sa va spun: eu port si ochelari, asa ca sunt si mai usor de recunoscut. Cred ca vin si eu cu caruciorul...vin pana in bradet cu busul si apoi la carucior, ca e greu tot in brate...iar daca il pun jos merge unde vrea el, si daca se poate fara sa il tin de manuta, asa ca nu ma risc.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Bimilit spune:
diana, in ce zona locuiesti?
stefan cate somnuri are pe zi?
olim spune:
fetelor, imi pare rau dar noi nu putem veni,ca vecinu a fost plecat dupa ciuperci si i s-a stricat masina si nu am gasit pe nimeni sa ma duca

asa ca va doresc o petrecere faina sa aveti

imi pare graznic de rau asa mi-a stricat ziua bou asta de vecin
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
dianalaura spune:
olim, imi pare rau...asa se intampla cand depinzi de altii..
Bia, eu locuiesc in Dumbrava, parintii mei locuiesc in Bradet. O sa trec si pe la mama si apoi ne intalnim. am sunat-o sa vad ce face, poate statea ea cu Stefan, dar cica face bulion, asa ca nu o mai stresez. Vin cu copilu din dotare. Somnuri, are cam 2-3 pe zi. Unu pe la 10, 10 jumate, apoi pe la 2, si il mai apuca pe la 6. Dar au fost zile si cand a dormit doar de amiaza. Uite si azi cum am fost afara si a dormit doar pe la 12 si ceva, si s-a trezit la 2 fara, acum poate mai trage pe la 6-7 un pui de somn de juma de ora, daca nu, deseara. Prefer sa nu doarma si sa se culce pe la 10, ca altfel ma apuca ora 11 incercand sa il culc. Hai ca ma duc sa ma pregatesc (de fapt, sa ii pregatesc lui geanta, ca eu imi iau o pereche de blugi si un tricou.
Va tzuc! Ne vedem mai incolo!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim fetelor, imi pare rau dar noi nu putem veni,ca vecinu a fost plecat dupa ciuperci si i s-a stricat masina si nu am gasit pe nimeni sa ma duca ![]() ![]() ![]() asa ca va doresc o petrecere faina sa aveti![]() ![]() imi pare graznic de rau asa mi-a stricat ziua bou asta de vecin Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |

silvana_salajan spune:
Mamaaaaaaaaa, da ce ritm!!! Am avut ce ceti!
Nu am gasit nika in oras sa ne multumeasca, dar macar am targuit catina cu un nene la piata. Cica peste 2 saptamani imi aduce.... Abia astept...
Astept sa ne vedem