Condica Salajencelor (51)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Bia o fi pe drum.... fain de tot.Miah, am ramas se pare numai noi pe baricade... Ioana mai hai la povesti.Nu stiu pe unde e Giulia....CAt desre ziua de ieri, a fost fain ,am avut o familie cu 2 copii, Andrei s-a distrat bine, noi am pove si am halit praji.uite care: http://savalaura.blogspot.com/2007/08/prajitura-cu-mure-si-crema-de-lamaie.htmlAm facut 2 dar una pt mami. A mea am facut-o cu afine ca m-am cam saturat de mure si noapte buuuna!

Mergi la inceput

peseu: din ingredientele Laurei, am facut 2 praji mai mici in forme rotunde cu peretii detasabili, ca inca nu mi-am gasit o tava dreptunghiulara cu pereti din astia (detasabili).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

salut fetelor!
scriu repede ca are de lucru al meu la calc, si nu pot sa stau...n-am mai intrat, am fost cam singura pe acasa sapt asta, a avut mult de lucru Auras, asa ca am fost si mama si tata...am avut si musafiri, si nasii, si finii (vitori) deci eu tot intr-un musafir o tin, asa ca nu prea am avut timp sa stau sa citesc si sa scriu la calc. , dar ma revansez eu alta data...hai ca ies, ca a venit al meu. Va pup!
Weekend placut!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan

Mergi la inceput

Fetelor, un we placut va doresc si eu!

Mergi la inceput

Noapte buuuna slajence!!!As deschide topic nou, da mi-e ca nu se uita nimeni. Mai asteptam pana maine, poate, poate vine si Adiana si Giulia. Mihaaa ce ai facut azi???Diana, ce ai mai bucatarit?Ioanaaaaaaaa, mai hai cu poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Azi am fost la cumparaturi, am facut mancare, am vizionat un film...apoi am scris cateva e-mailuri si in blog...Silvia a reusit sa mearga singura cu bicicleta cu 2 roti si am fost tare mandri! Cam atat...merg acum sa ma dushulesc ca maine am prima zi de scoala...abia astept!

Tu Oti? tot cald e la voi?

Va tzuk, o saptamana superba!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Fetelor, ne-am mutat in casa noua, aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125450

Mergi la inceput