Condica Salajencelor (51)

Condica Salajencelor (51) | Autor: silvana_salajan

Link direct la acest mesaj

CONDICA SALAJENCELORMAMICI CU 1 BB Elutaf- mami de for2nity- mami de diplodocus- mami de claudiasabou- mami de silvana_salajan - mami de si giulia_71 - mami de mihaela_specht - mami de olim - mami de felicity05 - mami de MAMICIcu 2 BB-icimihaela_s - mami de anacezara - mami de carmenardelean - mami de si bimilit - mami de si In asteptarea lui BlueEyespiticutzmikirikiDarkBendis Maria Prieteneaileene

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Mno, amu am ajuns acasa. Sa vedeti ce am mai facut. Dupa ce azi noapte am visat ca a trebuit sa scot sigurantele de la curent si am ramas in bezna, azi de cu buna dimineata s-a luat curentul de cateva ori... Asa, taman cand scriam mai bine la calc...uuun, pa la 12 si ceva, nu am de lucru si il iau pe Andrei sa mergem in Gh. Lazar, ca deh, s-a deschis si la noi Unicarm, sa vedem cum e. Mai la mezeluri, parca au adunat o garmada de proaste, cautau alea pretul la produse de ziceai ca is chioare... buuunnn.... Iau ce imi tre si cand sa ies, ma impinge pacatul sa iau o punga de servetele umede, desi mai am acasa, da zic: pret buuun ca era afisat sub punga 33 mii si ceva... Ok. Merg la casa, o fosta eleva, ma rog, baga aia produsele, si vreau sa platesc cu card... Noa dupa 5 min in care scria ca e linia in asteptare, o pun sa anuleze plata cu card si platesc cash ca deh, nu luasem decat de 25 lei... Dar din obisnuinta cam platesc cu card peste tot...Tot din obisnuinta verific bonul inainte sa ies din magazin... Noa, ma enrevez: servetele umede 53 mii... mai zic, oi fi chioara sau astia nu au pus bine codurile de bare??? Intreb la casa, vine una cu mine, ii arat produsul, sub el pe raft era un pret, si undeva la capatul randului era si pretul 53 mii la alt produs... Noa ii zic ca nu il mai vreau, nu pt diferenta de bani cat pentru faptul ca nu sunt cinstiti.. Aia de la raion da din umeri ca ea ce sa faca? pai zic de unde sa stiu eu? Nu eu lucrez aici... Aia de la casa da din umeri, tre sa vina un sef!!!!Oaaaauuuuuuuu, pentru ca sa faci storno in casa, tre sa vina un sef!!!! Noa, mere alta care se baga in seama pe acolo si pe care o stiu (am uitat sa va spun ca majoritatea sunt lucratori vechi din comertul Simleuan deci persoane pe care le cunosc...) sa vorbeasca cu sefu.... Dupa 5 min, mere alta de acolo sa vada ce face asta care a mers dupa sef... Dupa alte 5 sau mai multe minute (deja eram hotarata sa le fac reclamatie aveam neste draci....) le cer alora de la casa condica de reclamatii.... NU AU!!!!!!!!!!!!!!!Se ofera unul ce aranja tigari sa mearga sa vada.... Noa vine tipa care a mers prima la sefu; cu 55 mii........... Cica a platit sefu; ca ei sunt de vina (cei de la raion) ca nu au afisat bine preturile si ca isi cer scuze.... Si totul pentru un cacat de pachget de servetele umede....Buuun si acum ntrebarea care ma framanta: daca pur si simplu eu ca si client ma razgandesc si nu mai vreau un produs, ce se intampla??? Ca ti[pa a zis ca sefu nu ii lasa nici sa schimbe produse, nici sa faca storno... Deci tre sa fii f. hotarat cand mergi la Unicarm, sa stii ce vrei, nu ai voie sa te razandesti ca nu mai ai cum... Vaaaaai ce magazin!!!! Bine, ca pe mine m-au pierdut ca si client,cel putin la Simleu, cel putin pana invata aia sa umble cu aparatul de carduri, pana invata preturile si pana se pun la punct. Am impresia ca l-au deschis, insa nu erau deloc pregatiti sa o faca...Ioi cred ca m-am intins cam mult, insa trebuia sa ma descarc... Va Deci maine la 16,30 ziceti aici iute terasa, sa stie si Maria unde sa vina. Bia astept sa ma iei atunci de la socru la ora aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neatza!

Nuuu, m-am trezit pe la 11, dar am incarcat cateva poze. Nu-s stralucite, am ajuns de fiecare data seara in oras si lumina era deja prea "mica". Dar va faceti asa o idee...
Azi mergem la turnir, poate reusesc ceva poze ami faine.

Otilia , vreau de fapt sa zambesc...ca am patit-o de atatea ori cu cardul...ca nu le mergeau aparatele...cu stornarile din case...ca nu numai la magazine mici se intampla ci si la supermarket...gen Real, Metro, etc.
Sa stii ca si aici am patit de cateva ori sa greseasca cea de la casa, am verificat bonul si am observat, am mers la caserita si a rectificat pe loc, am primit banii...fara probleme. Si am patit sa nu mearga aici cardurile...dar numai cele din Ro! Eh, asta e.

Hai va tzuk, o zi faina!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
ce mai faceti fetelor, ce va invidiez pentru intalnnire unde o puntei de o barfa, la zalau?ce mi-ar fii placut sa va vad. alta data cand fac rost de masina
va pupam pe toate si va dorim un wek fain tuturor
abia astept sa ajung acasa sa intru mai des

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

No, hai ca am aparut si eu in cele din urma!
Am un plangaret in brate, mi-e asa mila de el saracutul... ii cresc dintii..si cum lui nu i-au iesit la 6-7 luni, ii ies acum pe capete....si incisivii, si caninii....
tenta si pe mine sa vin la intalneala.....cu Stefan cu totca nu am cu cine il lasa...

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
Stefan papa tzitzi
Asa creste Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Diana
pai io zic ca musai trebuie sa te prezinti maine la intalnire.poti veni linistita cu stefan.
pupam micul marait.
deci fetelor , daca veniti cu copilasii , mergem la vila president.

mariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ce faci?

olim, da se exista TAXIURI.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

oti, eu me intreb ce se intampla daca nu aveai bani la tine[ca vaz ca cu cardul nu puteai achita], platea nenea sefu al mare tot ce ai luat?ioi ca si io-s socata de vanzatoarele din comertul romansc[nu stiu saluta, arunca/ trantesc marfa aleasa de tine, bat aiurea in casa de marcat, te iau la per tu, nu dau rest bine, etc etc etc].

mihaela ce mumos e la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare !

Despre ce poate face oala minune va explic maine la intalneala . Trebuie sa stabiliti in seara asta locatia k nu stiu daca reusesc sa intru maine pe net de la munca . Eu termin la ora 16 si pot sa va iau pe care doriti k sunt cu masina la serviciu .

Giulia , pe fete le las la socrela si le iau numai dupa intalneala . Cum Paula nu mai doarme de amiaza spre seara e mai maraita si , vorba lui Bia , vreau sa stau si yo linistita 1 ora .

Oti , iti inteleg supararea sssssssssssssssi eu as fi procedat la fel in locul tau , nici eu nu ma las pans

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Is asa de nervoasa k mi se tot blocheaza mouse-ul pe ecran si tre sa sting fortat comp. In plus , eu tastez litere iar el mananca din ele k nu-mi apar toate pe ecran sau apar in mai multe ex. , cum ar fi ssssssssss si eu de fapt am atins o singura data tasta "s" .
Oti , oare ce poate fi ????? Ceva virusi ???
Asa k nu pot scrie prea mult de acasa , in schimb va voi citi ...

Bia , la President sunt in soare topoganele si se lucreaza pe acolo k se extind .
Eu o sa mai intru sa citesc sa vad ce ati stabilit !
Abia astept sa ne intalnim !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

mai,mie mi-e indiferent unde mergem, ca io una vin solo.
da io v-am zis ca stiu un loc bestial.
propun la 16,30 la han si ne hotaram acolo unde mergem.
eu o iau pe oti.
sa apara colegu acasa si-mi spune el numele locatiei.eu tin minte ceva cu REGAL.da poci gresi.

deci adriana, daca mai intri maine bine, de nu la 16,30 ne vedem sus la HAN.

Mergi la inceput

diana si maria ce ziceti?
io una chiar va astept .

oti , unde esti?hai la o poveste.

Mergi la inceput