Leoaicele DC*(19)*-Happy birthday
Raspunsuri - Pagina 20
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
O duminica racoroasa va doresc si tot binele din lume.
Eu tot cu musafir sunt ,din aceasta cauza ajung mai greu la net.

La multi ani!
Catutza,
multa sanatate ,fericire si
tot ce-ti doresti iar
bunul Dumnezeu sa va ocroteasca
pe tine si cei dragi tie.
Cu drag de la mine urmatorul cadou

Astrele spun:
Evenimentele in care te vei trezi atrasa te vor tenta sa-ti incalci principiile, dar nu este bine sa procedezi asa.
Acum ti se pare ca scopul scuza mijloacele, dar mai tarziu s-ar putea sa regreti decizia de a te lasa influentata de altii.
Ar fi bine sa asculti ce iti dicteaza inima si nu de ce-ti aud urechile din partea "binevoitorilor".
Instinctele tale iti spun adevarul despre un barbat care te iubeste, dar care nu-ti va dezvalui ce simte decat mai tarziu.
Altul:
17 august
Este posibil sa primesti pe neasteptate o invitatie la o petrecere sau sa te intalnesti cu niste prieteni mai vechi. Profita la maximum de aceasta ocazie.
Altul:
Un week-end in care daca nu vei lasa pe nimeni sa te irite sub nicio forma vei realiza destule lucruri distractive. Tot in aceste zile, un eveniment social iti poate oferi ocazia sa descoperi o noua perspectiva asupra a ceea ce este nevoie sa faci in viitorul apropiat, in special sa-ti pui in valoare propriile idei si - mai ales - talentul. Iti sunt favorabile plasamentele financiare.
Daria eu nu pot vedea pozele
,
ma bucur ca a fost totul ok,
Ani multam' de 

Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
danyalo spune:
Am scris un ditai mesalul si l-am pierdut!
Neatzaaaaaaaaaa si...
Cataaaa-
- sa fii sanatoasa , fericita , si sa te bucuri de cei dragi!
Petrecere frumoasa azi ! Vrem si noi pozici, of-course!!!
Daria- vazut pozele, ce sa zic: SUPEEEERRBBB!Si copiii, si mamica organizatoare... si clownul.F. buna idee cu clownul ai avut! Cum l-ai inchiriat cu ora sau per ansamblu? Cat a costat el?Locatia este inchiriata? Ce de intrebari pun!!
Tortul drptunghiular e diplomat? Iar cel cu printesa ce e? F. frumos totul!
Felicitari! Somn usor! Ma bucur ca a fost totul bine si toata lumea multumita! Don'soaraGiulik- o scumpa si o frumoasa!
Annie- ma bucur ca a ajuns cu bine husbandul.Las' ca o sa vezi: vine direct si va ia!!! 
Eu nu sufar soarecii si sobolanii si serpiii! numai daca aud aceste cuvinte,barem sa-i vad ....offf...brrrrr!!!
Ledi- ai grija cu caldurile astea! Da traiasca AC> Noua ne-au facut cadou unul socrii anul trecut!apartam. nostru este vizitat de soare de dimineata pana seara! Sta numa' in soare! E crunt - nu e un moft ci o necestitate! Fara el ne coacem la propriu!Peretii sunt fierbinti!
M-am uitat ieri la niste masinute de spalat! Bineinteles ca ce mi-a placut e 1200 de lei ...
Eu ma rog sa fie ceva minor si sa nu fie nevoie! Am card -avantaj si daca e cazul iau cu el( rate fara dobanda).
Eeee...ieri am fost ruptaaaa!
Bineinteles ca nu s-a bifat tot de pe lista: doar u sfert spre jumatate
.Adica doar gaurile cu bormasina...suficient ca sa arate toata casa prafuita! Si da-i si curata toot!
Azi abia vine nenea sa dea jos caloriferele!Ca nu a putut ieri!
Aseara la 12 am zis ca vreau sa ies: am fost la Metro si la Real( sunt unul langa altul aici la mine in cartier)...si am admirat o frumoasa eclipsa de luna!!!!!!!
Katty- gata party?? Pozici ceva? cum a fost?
MsLara ,Viorela Hoff,Zana ,LadyC ,Kla78
Sa fiti sanatoase si iubite!
Va las... ca deja am limbarita!
O zi buna va doresc!
Tuturor sarbatoritelor va ofer in dar un cadou virtual :
http://felicitari.ele.ro/La_multi_ani--i16.html
Dodo-pui spune:
Daria
am reusit sa vad "fluturas",clown si "copii cuminti".....
.Prima data nu mi se deschidea decat pag de start cu o reclama.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
szivarvany spune:
Va multumim de vizionari !
Dany, clownul este un om deosebit, il stiam de la teatrul de papusi, un actor tare talentat. A stat doua ore juma in care s-a ocupat non-stop de copii si mi-a cerut 50 ron, asta dupa ce ca nu l-am putut imbia cu nimic, normal ca i-am dat 100 ron, Doamne, i-a meritat din plin 
Tortul patratos e diplomat, iar Barbie e cu ciocolata. Locul a fost inchiriat, 150 ron pt 3 ore, restul tot am dus de`acasa, dar e cea mai ieftina locatie din judet, se afla in parcul mare de copii din Oradea
Vazut eclereleee, vreau si eu, n-am mai facut de la Craciun parca. Imi plac tare mult, erau delicatesele copilariei, le pupam la sarbatori mari la vremurile alea ![]()
Ledi, cum sunteti azi ? Ti-am citit postarile, sper ca sunteti ok.
Sa stii ca eu pe Giulia am simtit-o in fiecare seara doar, in rest nimic, dormea cred tun d`aia n-are somn de atunci 
Dodo tu cum esti ? Ce face Bogdanel ???
Catutzaaa, sa traiesti iubita, sper ca petreceti si aduci pozici !
Katty, si de la tine asteptam pozicile !!!
Annie, ma bucur ca a ajuns sotul tau cu bine ! Cat va sta departe de voi ? Ce zice Clau ca ati ramas doar voi doi ?
Pup trupa ... mai stau prin zona ca selectez pozili`.
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Dodo tu cum esti ? Ce face Bogdanel ??? |
Daria eu sunt cu o durere crunta de cap.De la caldura,curent,...habar nu am .Aici e o caldura crunta si avand musafir nu pot sta "dezbracata"
Bogdan e fericit ca si-a gasit iar partener nou de joaca(cumnatul-fratele lui Dan)el e la noi ca a terminat facultatea(Fortele aeriene-sectiune :anti rachete si a fost repartizat la Basarabi.Acum el isi cauta gazda,in sezon
caci de la 1 septembrie incepe munca).

Blogul lui Bogdan-Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
Poftiti la capitolul *(20)*

Blogul lui Bogdan-Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!