Nu-i asa simplu cu ...amantele

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ba stiu.
fuck buddy="A sex partner with whom one occasionally has sex with without special attachment "

Un partener sexual cu care cineva are sex ocazional, fara atasament special.

Faptul ca au fost prieteni acum nu'sh cate mii de ani pe mine nu ma convinge ca e mai mult decat atat, in cazul prezentat. Nu divorteaza pt. ca le convine situatia, e comod si relaxant, fara pretentii de nici o parte. Nu cauta un alt partener mai aproape pt. ca e mai sigur asa, unul mai aproape ar putea fi descoperit mai usor. Here you go Fuck buddy, that's all!
Nici ea nu s-a referit la "marea iubire", ci doar la neimplinirea sexuala si la adictie. De asta aranjamentul este perfect, are garantia ca pe tip nu il apuca nebuneala si incepe sa aiba pretentia ca ea sa isi strice familia. Se simt bine, le place, faptul ca e mai rar mareste si mai tare placerea... si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sincer, apreciez mai mult aranjamentul asta decat ala cu amanta in lacrimi care trage de un tip sa isi lase nevasta cea grasa si progeniturile cele rasfatate, pentru ea, zana zorilor-spaima ciorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ruxij, esti mortala!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrusca13 spune:

adelle tu te-ai gandit macar o secunda ca s-ar putea ca sotia amantului sa fie printre cele care intra pe acest forum? Doar si ea are copii si sunt sigura ca stie de acest site. Gandeste-te macar putin, daca ea a citit ce ai scris tu oare nu s-a intrebat "as putea fi eu aceea?" Sper din suflet sa NU, altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Fuck buddy inseamna ca eu , singura sau cu prieten am pe cineva , Mitica , cu care fac sex. Fara alte implicatii, doar sex. N-am chef sa ma masturbez asa ca-l sun pe ala si daca are si el chef de sex ne intalnim , ne-o tragem , ne imbracam si ne salutam din mers.
Nu vorbim pe messenger , nu ne botezam copiii cu numele nostru , nu ne spunem "te iubesc", e varianta mai eleganta a masturbarii si atat.
Doar sex.
Ceea ce , oricat ai nega tu , nu este cazul in aceasta situatie descrisa de Adelle.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Pt. toti cei care sustin ca e doar atractie sexuala si orgasme , eu m-as intreba cati barbati picati in fund de admiratie in fata unei felatii perfecte au dat numele copilului dupa prostituata care executa "munca". Daca tot e vorba doar de orgasme si nu de dragoste.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

Xio, tu ai inceput sa-mi fii draga, pe bune :-).

Situatia data: iubire ca-n povesti. Ba nu! Ca-n Flaubert!

Ea, inamorata pana peste cap, il divinizeaza pe mincinosul tradator. Si, presupun ca i-o spune.

El, dupa cate zice ea, cel putin la fel de inamorat .

Eiiiii, ce stim noi ca face un inamorat lulea care tocmai a regasit iubirea pierduta a vietii lui?
Pai, da naibii tot ce are, divorteaza de nevasta-sa in regim de urgenta, isi ia valiza si vine in Spania (or wherever) ca sa o faca doamna lui pe iubirea unica si regasita.
Nu concepe ca ea sa mai stea o secunda in bratele sotului.
Isi ia angajamentul ca-i creste copiii, ii promite ca mai fac vreo inca pe atatia impreuna, ii jura ca o sa munceasca ca un nebun ca sa ii intretina, numai sa nu mai stea separati.

Face el asa ceva?? Neaaaah!!! Ca doar nu-i fraier .
E mult mai usor sa minta si amanta: "vaaai, iubirea vietii mele...atat de mult te iubeste puiutu' tau ca, uite, copilului pe care il fac io cu nevasta proprie (ca doar n-oi vrea sa-ti fiu si fidel acuma ), ii pun numele tau"

Iar ea, iubirea vietii lui Iubi, vine pe forum si suspina fericita ca a avut o ataaaaaat de mare dovada de dragoste din partea lui iubi cel focos .

P.S. final
Iar anumite distinse doamne si domnisoare, fine cunoscatoare ale chinurilor teribile prin care trece eroina noastra, isi ofera cu gratie flori una alteia .

THE END

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Pt. toti cei care sustin ca e doar atractie sexuala si orgasme , eu m-as intreba cati barbati picati in fund de admiratie in fata unei felatii perfecte au dat numele copilului dupa prostituata care executa "munca". Daca tot e vorba doar de orgasme si nu de dragoste.

Xio, tu ai inceput sa-mi fii draga, pe bune :-).

Situatia data: iubire ca-n povesti. Ba nu! Ca-n Flaubert!

Ea, inamorata pana peste cap, il divinizeaza pe mincinosul tradator. Si, presupun ca i-o spune.

El, dupa cate zice ea, cel putin la fel de inamorat .

Eiiiii, ce stim noi ca face un inamorat lulea care tocmai a regasit iubirea pierduta a vietii lui?
Pai, da naibii tot ce are, divorteaza de nevasta-sa in regim de urgenta, isi ia valiza si vine in Spania (or wherever) ca sa o faca doamna lui pe iubirea unica si regasita.
Nu concepe ca ea sa mai stea o secunda in bratele sotului.
Isi ia angajamentul ca-i creste copiii, ii promite ca mai fac vreo inca pe atatia impreuna, ii jura ca o sa munceasca ca un nebun ca sa ii intretina, numai sa nu mai stea separati.

Face el asa ceva?? Neaaaah!!! Ca doar nu-i fraier .
E mult mai usor sa minta si amanta: "vaaai, iubirea vietii mele...atat de mult te iubeste puiutu' tau ca, uite, copilului pe care il fac io cu nevasta proprie (ca doar n-oi vrea sa-ti fiu si fidel acuma ), ii pun numele tau"

Iar ea, iubirea vietii lui Iubi, vine pe forum si suspina fericita ca a avut o ataaaaaat de mare dovada de dragoste din partea lui iubi cel focos .

P.S. final
Iar anumite distinse doamne si domnisoare, fine cunoscatoare ale chinurilor teribile prin care trece eroina noastra, isi ofera cu gratie flori una alteia .

THE END

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

nu e de ras...da'mi imi plac povestile

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naiuta spune:

A-si fi citit toate paginile insa nu mai am rabdare trebuie sa scriu...
Doamne tu Adelle ti-e chiar nu ti-e frica de DUMNEZEU?
Pe familie,pe totii i-i poti minti insa EL te vede!
Vai, chiar m-am gandit daca mi-ar face sotul asa ceva dupa 10 ani de casnicie ...DOAMNE ferestema!
Nu exista scuze.
Si nu te-ai intrebat daca a-i fi trait cu el, acest om,nu se racea relatia voastra?
Da poate a-i orgasm cu el,dar te-ai gandit inima are?
De fapt chiar va potriviti.
Ok..nu te judec.
Nu esti obligata sa traiesti nefericita.
Divorteaza mai fata!
Nu va bateti joc de oameni nevinovati.
Ei lasa..daca vei sta cu el zilni (amantul)a-i sa vezi ca-ti trece cheful de.
OFF...NU MAI ZIC NIMIC!

Ps.Daca a-si putea i-asi pedepsi cu moartea pe toti ca istia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anisiap

sincer si eu am fost un copil in aceiasi postura mama mea a stiut 8 ani de relatia lu taica miu fara sa faca nimic doar ocupandu se de mine tot timpu depinde de mama cum reuseste sa nu faca o drama in ochii copilului eu una nu am suferit am ajuns chiar la concluzia ca a fost mai bine fara el si l iubesc ca e tatal meu si nu l judec asa a dorit el s a si casatorit cu amanta acum ii este sotie relatia noastra e de prietenie am o sora iar acum mama si tatal meu sunt cei mai buni prieteni nu se pune problm de sex ca au o varsta la care nu cred ca se mai poatecel putin la tata nu intru in detalii

Aproape aceeasi situatie a fost si la mine. Mama mi-a spus RIZIND ca eu port numele unei vechi iubiri de a tatalui meu. Mi-a spus-o rizind si la fel am luat-o si eu: ca o gluma, desi stiam ca e real, insa nu m-am suparat deloc. Chiar rideam amindoua de cit de fraier a putut fi.
Acum, de fapt ma gindesc, daca ea ridea cu adevarat sau cu amaraciune, desi nu a lasat niciodata sa se vada ceva. Insa modul cum a pus problema m-a facut si pe mine sa vad partea comica a povestii si nicidecum sa ma simt tradata cumva.
E ciudata si viata asta si te pune in niste situatii de-ti rastoarna intr-o secunda toate principiile zidite temeinic in ani.
Chiar nu stiu ce as face sau cum as reactiona daca as fi in situatia adellei, sau a sotiei inselate. Acum as zice poate ceva, insa daca as fi pusa in situatia asta nu cred ca as mai putea gindi "la rece".

Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

E totusi uimitor cum s-au umplut 13 pagini intr-o singura zi. Vezi adelle ce-ai facut?

Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.

Mergi la inceput